Αυστρία Βιεννη τα Θεοφάνεια!

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.276
Likes
1.343
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Μετα απο πολλή σκεψη καταληξαμε Βιεννη με γκρουπ! Ξεναγησεις θα ειναι με το γκρουπ αλλα λεμε να μην το ακολουθησουμε στα μερη που θα πανε για φαγητο ή βολτα, αλλα να κινηθουμε μονοι μας! Απ οτι διαβασα ειναι ακριβες οι μετακινησεις αλλα δεν ξερω αν συμφερει να βγαλουμε καρτα για 3 μερες... Αυτο που δεν ξερω ειναι αν αξιζει να παμε την εκδρομη ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΜΟΥΡΓΚ... Μηπως ειναι μακρια και δεν υπαρχει λογος να κανουμε τοσα χλμ και ειναι καλυτερα να παμε βολτα στην πολη; Αν και συνηθως λες "ποτε θα ξαναπαω" και ακολουθεις... Τι αλλο εχετε να προτεινετε; Ήδη λιγουρευομαι σνιτσελ - λουκανικα κ.α. ωραια που διαβασα!!!! Τα φαγητα ειναι και φτηνα απ οτι καταλαβα ε; Για ταξι δεν ειδα πουθενα να λετε και φανταζομαι τα ειναι πανακριβα... Τι πρεεπει να προσεξω; Τι ρουχα παιρνουμε; Με δεδομενο το πολλλυ πολλλυυυυυ κρυο να φανταστω μονο μπουφαν χοντρα; Απο παρκα λογικα δεν θα δουμε και πολλα γιατι θα ειναι ολα ασπρα! Ακομα καταλαβα οτι μετα τις 10 δεν εχει φαγητο οποτε κανουμε κουμαντο νωρις... (την ειχαμε πατησει Βενετια και μειναμε νυστικοι!!! Μιας και στις 22:00 μας ηρθε η ορεξη για πιτσα:bleh::lol: )
 

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ονειρεμένο Ταξίδι
far away
Ειρηνη, εχω παει Βιεννη 3/1 με γκρουπ, ειχε κρυο, μα ουτε ιχνος χιονιου. καλο μπουφαν κασκολ γαντια τα γνωστα δηλαδη και κινησου με τα ποδια και το ΜΜΜ, θα σε βολεψουν (εμεις δεν βγαλαμε καρτα). Η εκδρομη εχει πολλα χιλιομετρα στο λεωφορειο, αλλα εγω δεν μετανιωσα που την εκανα, ηταν πανεμορφα και ειδαμε και λιγο χιονι στις λιμνες και μας εφυγε και ο καημος.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Να την πατε την εκδρομη στο Σαλτσμπουργκ αξιζει!
Ξερω οτι αυτες οι προαιρετικες ειναι με εξτρα χρεωση αλλα αξιζει!
Να παρετε ισοθερμικα εσωρουχα και καλτσες .κανουν καλη δουλεια.
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.276
Likes
1.343
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Μου αρεσει που απαντανε μονο κοπελες σχετικα με τα ρουχα αλλα δεν ρωταω για θεμα αισθητικης αλλα για θεμα κρυου πιο πολυ.... Θα παρουμε ισοθερμικα!
Κατι εντελως ασχετο αλλα οι συμφορουμιτισες θα με καταλαβουν! Νομιζω οι γυναικες βολευει να φοραμε σε εκδρομες μποτες με το παντελονι μεσα γιατι αν ειναι "μακρυ" σερνεται κατω σε τουαλετες αεροδρομιων και βρωμιες... Τι λετε; Ξερω ειναι εντελως ασχετο αλλα... σημαντικο...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν ειναι αρκετα ευρυχωρες οι μποτες σου και χωραει το παντελονι μεσα και σε βολευει γιατι οχι; Εγω το κανω πολυ συχνα.
 

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Αν πας μέχρι 4 μέρες δεν αξίζει να πας την εκδρομή γιατί καλά καλά δεν θα έχεις ζήσει την Βιέννη. Αν πας παραπάνω μάλλον το κάνεις.

Πάρε ισοθερμικά ή διπλά ρούχα γιατί το κρύο είναι τρομερό. Παρότι είχα πάει σχετικά εξοπλισμένος, το υποτίμησα και αναγκάστικα να φοράω διπλά μποξεράκια!

Χιόνι πιθανότατα δεν θα δεις αλλά αυτό δεν κάνει πιο ζεστή την ατμόσφαιρα.

Ταξί δεν χρειάστηκα. Το μετρό και κυρίως τα πόδια μας ήταν αρκετα για να γυρίσουμε το ring.
 

road

Member
Μηνύματα
140
Likes
76
για τις μετακινήσεις να βγάλεις την vienna card, υπάρχει και στο forum, διαρκεί 3 μέρες απτήν μέρα επικύρωσης και είναι δωρεάν για όλα τα μέσα με πολλές εκπτώσεις σε μουσεία και εστιατόρια (πλην του cat- τραίνο από το αεροδρόμιο το οποίο σε χρεώνει κάτι).
ταξί δεν θα χρειαστείς. Έχει άριστες συγκοινωνίες
για Σαλτσμπουργκ θα κρίνεις εσυ. αν έχεις δει τη Βιέννη σε συστήνω να πας, αλλιώς άσ’ την κάποια άλλη στιγμή. φαγητό υπάρχει και μετά της 10, δεν ΄ξέρω τι παίζει όμως χειμώνα.
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.714
Likes
14.782
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία,Λουμπλιάνα,Μπλέντ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησιά Φίτζι
Να κάνω και μια γελοία ερωτηση.
Για βιέννη μόνο ταυτότητα χρειάζεται ε; οχι διαβατήριο....

Sent from my X10i using Tapatalk

ναι,αρκεί να είναι απο τις καινούριες με λατινικούς χαρακτήρες.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Ειρήνη όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι να βγάλεις vienna card. Συμφέρει και έχει εκπτώσεις και σε κάποια μουσεία.
Το γκρουπ να το ακολουθήσεις μόνο τη μέρα που θα σας πάνε στα ανάκτορα της Σισσυ.
Από εκεί και πέρα να περπατήσεις την πόλη μόνη σου.
Να πας σίγουρα στον Αγιο Στέφανο, τον οποίο θα περάσεις πάρα πολλές φορές στη Συνοικία των Μουσειων όπου υπάρχουν πολλά μουσεία και ξεχωρίζει το Ιστορίας της Τέχνης και αν προλαβαίνεις πάς και σε κάποιο αλλο (Φυσικής Ιστορίας).
Επίσης να πας στο ανάκτορο Μπελβεντερε (έχει στάση μετρο) γιατί με το γκρουπ θα σας πάνε απέξω. Εκεί ξεχωρίζει το μουσείο μπαροκ τέχνης, η συλλογή έργων του Κλιμτ και φυσικά οι υπέροχοι κήποι του, όπου αν σας βοηθήσει ο καιρός αξίζουν μια βόλτα (εμείς είχαμε πάει αντίστοιχη περίοδο και δεν έκανε ιδιαίτερο κρύο).
Α επίσης να επισκεφθείτε την Οπερα της βιέννης, έστω και αν δεν πάτε για παράσταση. Είναι εντυπωσιακή.
Πάρκα έχει πολλά, εμένα μου άρεσε το Alte Donau (εκεί κόντα βρίσκεται και ο περιστρεφόμενος πύργος με θέα πίατο όλη τη Βιέννη)
Σάλτσμπουργκ αν πηγαίνεις για 4 διανυκτερεύσεις να πας (είναι πανέμορφο), αλλιώς άστο για αλλη φορα.
Αντιθέτως καλύτερα να μην πάς στη συνηθισμένη εκδρομή στα Δάση κλπ.
Αφιέρωσε την αντίστοιχη μέρα στη Βιέννη.
Αντε να περάσεις τέλεια.
 

pbeth

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη
Χαιρετώ και εγώ ολους στο φόρουμ. Για να συνεχίσω και εγώ το θέμα Σααλσμπουργκ θα ήθελα να μου δώσετε και εμένα κάποιες πληροφορίες. Πάω Βιέννη για 5 διανυκτερεύσεις την πρωτοχρονιά χωρίς γκρουπ. Η παρέα θα είμαστε 2 ζευγάρια. Θα ήθελα να ρωτήσω πως πάμε απο Βιέννη στο Σααλσμπουργκ , πόση ώρα είναι και πως μπορώ να οργανωσω την εκδορμη μου!! Δηλαδή τι μπορώ να δω εκεί , που είναι καλα για φαΐ , καφε! Και αν η κάρτα που οι περισσότεροι λένε να βγάλουμε γαι τα ΜΜΜ ισχύει και για τι ταξίδι εκεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Υ. Γ. Το φόρουμ είναι φοβερό!!! Τα ΣΠΆΕΙ.......!!!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom