Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

poised

Member
Μέγας Συγγραφέας
Γενικά πρόβλημα με τη κινητή δεν υπάρχει στο Βιετνάμ για καμία εταιρία εκτός αν πας σε πολύ απομονωμένα μέρη.

Σε αυτή τη περίπτωση η viettel είναι η καλύτερη από θέμα ποιότητας δικτύου αλλά στις πόλεις νομίζω στη πράξη όλες τα ίδια είναι.

Την vinafone δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά μπαίνει το ελληνικό νούμερο με roaming και βλέπω ότι έχει πάντα φουλ σήμα, τουλάχιστον όπου κινούμαι.

Επίσης όλα τα μαγαζιά διαθέτουν wifi για τους πελάτες (κωδικός στον τοίχο ή στο τραπέζι ή δίνεις το κινητό και το βάζουν μόνοι τους) οπότε δε χρειάζεται να κάνεις μεγάλη κατανάλωση.

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
To 2019 που πήγαμε εμείς είχαμε βάλει Viettel και ήταν μια χαρά!

makzax

Member
Καλημέρα και καλό μήνα!
Να κάνω μια ερώτηση και εγώ, αφού πλησιάζει το ταξίδι και ακόμα δεν έχω κλείσει όλα τα ξενοδοχεία. Στη Hoi An μου βγάζει φοβερές επιλογές και το σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να μείνουμε κάπου κοντά στο κέντρο (ακόμα και στα νησάκια στον ποταμό) ή πιο έξω στο παραλιακό μέτωπο. Ωραίο θα ήταν να βγαίνουμε από το δωμάτιο και να μπορούμε να ρίξουμε μια βουτιά επιτόπου πριν ξεκινήσουμε για τις διάφορες δραστηριότητες, από την άλλη, γύρω από το κέντρο μου βγάζει φοβερά ξενοδοχεία σε σούπερ τιμές. Η απόσταση δεν είναι πολύ μεγάλη πάντως, θα μπορούμε εύκολα να πηγαινοερχόμαστε με grab.

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Καλημέρα και καλό μήνα!
Να κάνω μια ερώτηση και εγώ, αφού πλησιάζει το ταξίδι και ακόμα δεν έχω κλείσει όλα τα ξενοδοχεία. Στη Hoi An μου βγάζει φοβερές επιλογές και το σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να μείνουμε κάπου κοντά στο κέντρο (ακόμα και στα νησάκια στον ποταμό) ή πιο έξω στο παραλιακό μέτωπο. Ωραίο θα ήταν να βγαίνουμε από το δωμάτιο και να μπορούμε να ρίξουμε μια βουτιά επιτόπου πριν ξεκινήσουμε για τις διάφορες δραστηριότητες, από την άλλη, γύρω από το κέντρο μου βγάζει φοβερά ξενοδοχεία σε σούπερ τιμές. Η απόσταση δεν είναι πολύ μεγάλη πάντως, θα μπορούμε εύκολα να πηγαινοερχόμαστε με grab.
Εμείς μείναμε μέσα στην πόλη. Αν δεν έχεις μικρά παιδιά, είναι πιο σξυπηρετικό να είσαι κοντά στα εστιατόρια και τη βαβούρα το βράδι. Μία μέρα που βρήκαμε χρόνο πεταχτήκαμε με το grab στην κοντινή τους παραλία.
'Οταν σκοτεινιάσει (και το σκοτάδι πέφτει νωρίς) εκεί στα ρηζόρτ δεν έχει τίποτα. Η πόλη όμως είναι φουλ στη ζωή. Αποφασήστε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

poised

Member
Μέγας Συγγραφέας
Συμφωνώ, επίσης αυτές τις μέρες βρέχει κάθε μέρα μεσημέρι απόγευμα οπότε η παραλία δεν είναι η καλύτερη επιλογή ενώ στη πόλη και με βροχή κάτι θα βρείς να κάνεις.

makzax

Member
Ευχαριστώ, μάλλον εκεί κλίνω κι εγώ!
Επίσης, λέμε να μείνουμε 3 βράδια στη Hoi An και μετά 1 ακόμα στη Da Nang επειδή από εκεί πετάμε στη συνέχεια για Χο Τσι Μινχ. Οι δύο πόλεις βέβαια βλέπω ότι είναι πολύ κοντά, ουσιαστικά η Hoi An ανήκει στα ευρύτερα περίχωρα της Da Nang οπότε μου μπαίνουν ιδέες να μείνουμε απλά 4 βράδια στη Hoi An για να μην μετακινούμαστε για μια μέρα. Το βασικό σενάριο πάντως είναι την μέρα που θα πάμε Da Nang να επισκεφτούμε τη γέφυρα στα Ba Na Hills, αλλά δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά αν το κάναμε και από Hoi An. Σίγουρα πάντως από Hoi An θα πάμε μια εκδρομή στα Marble Mountains...

poised

Member
Μέγας Συγγραφέας
Προσωπικά θεωρώ ότι δύο μέρες στην hoi an είναι υπεραρκετές αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.

Η μεταφορά προς Da Nang είναι μια ώρα περίπου με ταξί, υπάρχουν βανάκια "vip" σε σταθερές ώρες για πιο φθηνά και αστικό λεωφορείο για πολύ φθηνά που όμως με τις στάσεις μπορεί να φτάσει αρκετά παραπάνω.

Μπορείτε να μείνετε hoi an αν δεν θέλετε να αλλάζετε ξενοδοχείο αλλά και η Da Nang έχει και αυτή το χρώμα της και πράγματα να κάνεις, άλλωστε είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

jimp

Member
Αφηγητής
Και ρωτάω τώρα εγώ αγαπητοί, για επίσκεψη σε Myson, golden bridge/Ba na hills είναι καλύτερα η διαμονή να είναι σε Da nang ή Hoi An;

poised

Member
Μέγας Συγγραφέας
Η my son είναι πιο κοντά στη hoi an, το ba na στη da Nang

poised

Member
Μέγας Συγγραφέας
Αν έχεις μόνο δύο μέρες μείνε hoi an καλύτερα.

jimp

Member
Αφηγητής
Αν έχεις μόνο δύο μέρες μείνε hoi an καλύτερα.
To Hanoi Hue κανένα βράδυ εκει, μετά από Hie σε Da nang και ένα βράδυ εκεί και μετά ένα βράδυ σε Hoian πως φαίνεται σαν ιδέα; Και μετά αναχώρηση από Da nang σε Sgn.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.282
Μέλη
40.282
Νεότερο μέλος
Argy Chatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom