Κίνα Βοήθεια για Κίνα!

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Πάντως αν δεν τα βγάλεις ονλαιν, κάνε ένα κόπο και ξεκίνα από Donghuanmen gate και πήγαινε στην Meridian gate, δίπλα από το The Palace Museum Visitor Service Center, έχει μια πινακίδα που λέει ticket service

Τους λες δεν έχεις κινητό, δεν έχεις κλείσει ονλαιν και με τα διαβατήρια σου βγάζεις τα εισιτήρια είτε μετρητά είτε με κάρτα.
Το θέμα είναι μην έχουν τελειώσει. Σκέψου τα επόμενα διαθέσιμα εισιτήρια στο trip.com τα βγάζει μετά τις 28/8. Δεν έχει κανένα εισιτήριο μέχρι τότε, και στο επίσημο site είναι ήδη sold out για όλη την εβδομάδα μπροστά. Βέβαια τώρα ειναι εποχή διακοπών για αυτούς οπότε ειναι λογικό.

Διάβασα από κάποιους σε ομάδες στο Facebook ότι στο ταμείο έχουν επιπλέον εισιτήρια για τουρίστες που δεν είναι Κινέζοι και δεν μπόρεσαν να βγάλουν μόνοι τους.

jimp

Member
Αφηγητής
Το θέμα είναι μην έχουν τελειώσει. Σκέψου τα επόμενα διαθέσιμα εισιτήρια στο trip.com τα βγάζει μετά τις 28/8. Δεν έχει κανένα εισιτήριο μέχρι τότε, και στο επίσημο site είναι ήδη sold out για όλη την εβδομάδα μπροστά. Βέβαια τώρα ειναι εποχή διακοπών για αυτούς οπότε ειναι λογικό.

Διάβασα από κάποιους σε ομάδες στο Facebook ότι στο ταμείο έχουν επιπλέον εισιτήρια για τουρίστες που δεν είναι Κινέζοι και δεν μπόρεσαν να βγάλουν μόνοι τους.

Μα ετσι και αλλιως online θα φαινονται πως έχουν τελειώσει. Αν δεν βρεις κάνε αυτο που σου γράφω και λογικά θα μπεις. Μην απογοητευεσαι πάμε θετική σκέψη και θα γίνει.

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Η απαγορευμένη Πόλη δέχεται κάθε μέρα 80.000 επισκέπτες. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το νούμερο.
Εάν δεις ότι είναι sold out ή οτιδήποτε μην ανησυχείς.

Πάντα κρατάνε καβατζα μερικά για τους ξένους.

Απλά πας στην ουρά και περιμένεις, με το διαβατήριό σου και θα σου βγάλουν επιτόπου και αυθημερόν.

Έχω πάει τρεις φορές και τις τρεις φορές έγινε έτσι. Απλά πρέπει να πας σχετικά νωρίς διότι αν πας μετά τη μια περίπου μπορεί και να είναι όντως sold out ,διότι μετά από κάποια ώρα τα απελευθερώνουν και δεν έχει σημασία αν είσαι ξένος η ντόπιος.

Ιδανικά πηγαινε μέχρι τις 12:00. Υπ όψιν ότι η αναμονή είναι περίπου 45 λεπτά και παραπάνω και δεν έχει σκιά.

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Με την esim είμαστε καλυμμένοι σε θέματα εφαρμογών, email κλπ; Έιχατε βάλει και vpn οσοι είχατε esim; Και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιο;
Περισσοτερο με προβληματίζει το hotspot αν θα δουλέψει στον υπολογιστή για κάποιες μέρες που θα έχω δουλειά. Γιατί σε όλες τις esim πανω απο ορισμένη χρηση (περιπου 3gb ανα μέρα) αναφέρει οτι η ταχύτητα μειώνεται σε 1mb. Δηλαδη σου δινουν απεριοριστο, αλλα πρακτικα στα 3gb χρησης/ ημερα μειωνουν την ταχύτητα παρα πολυ.

thalia tsif

Member
Συγγραφέας
Με την esim είμαστε καλυμμένοι σε θέματα εφαρμογών, email κλπ; Έιχατε βάλει και vpn οσοι είχατε esim; Και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιο;
Περισσοτερο με προβληματίζει το hotspot αν θα δουλέψει στον υπολογιστή για κάποιες μέρες που θα έχω δουλειά. Γιατί σε όλες τις esim πανω απο ορισμένη χρηση (περιπου 3gb ανα μέρα) αναφέρει οτι η ταχύτητα μειώνεται σε 1mb. Δηλαδη σου δινουν απεριοριστο, αλλα πρακτικα στα 3gb χρησης/ ημερα μειωνουν την ταχύτητα παρα πολυ.
Me esim δεν χρειαζεσαι vpn

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Me esim δεν χρειαζεσαι vpn
στο κινητό το ξέρω.
τη δουλέψατε με hotspot σε υπολογιστή; πολλοί γράφουν ότι αρκετές εταιρείες δεν δίνουν απεριόριστο hotspot (αλλοί αναφέρεουν 1gb, άλλοι 500 mb κλπ). Μόνο η holafly μου απάντησε πως ειναι απεριόριστο το hotspot αλλά έχουν Fair Usage Policy που δεν ξέρουν πόσο είναι ακριβώς ανά ημέρα, καθώς εφαρμόζεται από τις εκάστοτε Mobile operators σε υπέρβολική χρήση. Εσείς ποιά esim είχατε;

thalia tsif

Member
Συγγραφέας
Οχι..με κινητο Hotspot και μάλιστα λιγο
στο κινητό το ξέρω.
τη δουλέψατε με hotspot σε υπολογιστή; πολλοί γράφουν ότι αρκετές εταιρείες δεν δίνουν απεριόριστο hotspot (αλλοί αναφέρεουν 1gb, άλλοι 500 mb κλπ). Μόνο η holafly μου απάντησε πως ειναι απεριόριστο το hotspot αλλά έχουν Fair Usage Policy που δεν ξέρουν πόσο είναι ακριβώς ανά ημέρα, καθώς εφαρμόζεται από τις εκάστοτε Mobile operators σε υπέρβολική χρήση. Εσείς ποιά esim είχατε;
[/QUOT

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
στο κινητό το ξέρω.
Εγω είχα airalo και δεν είχα θέμα, με αρκετή χρηση hotspot για το λαπτοπ.

Πάρε και μια έκπτωση της πλάκας αν θες
GEORGI62217

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki