Κίνα Βοήθεια για Κίνα!

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Να ρωτησω επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη.
Τα εισιτηρια για απαγορευμενη πολη εκδοθηκαν. Πρεπει να βγαλω εξτρα εισιτήριο (που ειναι free μεσω wechat) για Tiananmen Square ή με το εισιτήριο για την απαγορευμένη πολη εχω προσβαση και στην Tiananmen Square; Αν εχει παει καποιος προσφατα να μας πει… θα βοηθουσε
Δεν χρειάζεται άλλο εισητηριο αλλά...
οι ουρές το πρωί είναι τεράστιες για την Τιεν Αν Μεν (θεωρώ πάνω από 60' για να περάσεις τον έλεγχο) και εγώ προσωπικά θα το απέφευγα, είναι κουραστική η περιήγηση στην Απαγορευμένη Πόλη, δεν θα επιβάρυνα το πρόγραμμα μου περαιτέρω. Επίσης, δεν μπορείς να γυρίσεις Τιεν Αν Μεν μετά την επίσκεψη στην Απαγορευμένη Πόλη (μπορείς να το κάνεις περιμετρικά, τζάμπα κούραση, άσε που δεν ισχύει πια το εισιτήριο της Απαγορευμένης Πολης, θα πρέπει να έχεις ξεχωριστό για Τιεν Αν Μεν). Αντίθετα , η Απαγορευμένη Πόλη συνδυάζεται καλύτερα με το Πάρκο Τζινγκσάν, βολεύει να εξέλθεις από την Βόρεια Πύλη και να ανέβεις στο Πάρκο από εκεί, αντί να κινηθείς προς τα πίσω. Εγώ θα επέλεγα Τιεν Αν Μεν άλλη μέρα απόγευμα (πριν την υποστολή της σημαίας), γιατί συνήθως δεν έχει ουρές. Ή, εφόσον θες να δεις άλλο αξιοθέατο στην Πλατεία, σε συνδυασμό με αυτό αλλά όχι τις ώρες αιχμής.

thalia tsif

Member
Συγγραφέας
οι ουρές το πρωί είναι τεράστιες για την Τιεν Αν Μεν (θεωρώ πάνω από 60' για να περάσεις τον έλεγχο) και εγώ προσωπικά θα το απέφευγα, είναι κουραστική η περιήγηση στην Απαγορευμένη Πόλη, δεν θα επιβάρυνα το πρόγραμμα μου περαιτέρω. Επίσης, δεν μπορείς να γυρίσεις Τιεν Αν Μεν μετά την επίσκεψη στην Απαγορευμένη Πόλη (μπορείς να το κάνεις περιμετρικά, τζάμπα κούραση, άσε που δεν ισχύει πια το εισιτήριο της Απαγορευμένης Πολης, θα πρέπει να έχεις ξεχωριστό για Τιεν Αν Μεν). Αντίθετα , η Απαγορευμένη Πόλη συνδυάζεται καλύτερα με το Πάρκο Τζινγκσάν, βολεύει να εξέλθεις από την Βόρεια Πύλη και να ανέβεις στο Πάρκο από εκεί, αντί να κινηθείς προς τα πίσω. Εγώ θα επέλεγα Τιεν Αν Μεν άλλη μέρα απόγευμα (πριν την υποστολή της σημαίας), γιατί συνήθως δεν έχει ουρές. Ή, εφόσον θες να δεις άλλο αξιοθέατο στην Πλατεία, σε συνδυασμό με αυτό αλλά όχι τις ώρες αιχμής.
Κι εγω αλλη μερα την εκανα..πλήρωσα ξε χωριστά

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Αν πας την ίδια μέρα ειναι δωρεαν αλλα θελει κρατηση ξεχωριστή. Εγω για να είμαι σίγουρη το πλήρωσα..
Γενικα ειναι δωρεαν μεσω wechat νομίζω. Οποτε και να πας

Στο Πεκίνο έχω αρκετό χρόνο ελεύθερο, θα τη βάλω ένα από τα ελεύθερα απογεύματα. Thanks

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο

Στο Πεκίνο έχω αρκετό χρόνο ελεύθερο, θα τη βάλω ένα από τα ελεύθερα απογεύματα. Thanks
Βαλτην τελευταια ωρα αμα θες να δεις και υποστολή σημαιας.

thalia tsif

Member
Συγγραφέας
Εγω εκανα κρατηση με 4 ευρω το ατομο νομιζω μεσω τριπ και πηγα με τα στοιχεία του διαβατηρίου κ ολα καλα

maraki86

Member
Γεια σας και από μένα! Θα ταξιδέψω σε ένα μήνα περίπου Κίνα με γκρουπ και θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την esim. Το κινητό μου δεν υποστηρίζει esim. Μπορώ να έχω roaming για καρτοκινητή της cosmote; Μπορώ να αγοράσω από εκεί μία μόλις φθάσουμε; Τι γίνεται με το vpn; ποιο είναι πιο αξιόπιστο ώστε να το κατεβάσω πριν φύγω από Ελλάδα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Γεια σας και από μένα! Θα ταξιδέψω σε ένα μήνα περίπου Κίνα με γκρουπ και θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την esim. Το κινητό μου δεν υποστηρίζει esim. Μπορώ να έχω roaming για καρτοκινητή της cosmote; Μπορώ να αγοράσω από εκεί μία μόλις φθάσουμε; Τι γίνεται με το vpn; ποιο είναι πιο αξιόπιστο ώστε να το κατεβάσω πριν φύγω από Ελλάδα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Το roaming δε συμφερει, πανακριβο και επειδη ειχε ο αδερφος μου (nova I think) δεν επιανε και καλά, τις μισες φορές από εμάς έμπαινε. Αν δεν κάνω λάθος αμα έχεις roaming δε χρειαζεσαι vpn. Στο αεροδρόμιο μόλις φθάσεις μπορείς να αγοράσεις φυσική σιμ. Αν θυμάμαι καλά μερικές έχουν και πακέτα sim+vpn
Σε καθε περίπτωση μπορείς να κατεβάσεις είτε το nordvpn είτε protonvpn, mullvad κλπ για σιγουριά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom