Δεν χρειάζεται άλλο εισητηριο αλλά...Να ρωτησω επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη.
Τα εισιτηρια για απαγορευμενη πολη εκδοθηκαν. Πρεπει να βγαλω εξτρα εισιτήριο (που ειναι free μεσω wechat) για Tiananmen Square ή με το εισιτήριο για την απαγορευμένη πολη εχω προσβαση και στην Tiananmen Square; Αν εχει παει καποιος προσφατα να μας πει… θα βοηθουσε
οι ουρές το πρωί είναι τεράστιες για την Τιεν Αν Μεν (θεωρώ πάνω από 60' για να περάσεις τον έλεγχο) και εγώ προσωπικά θα το απέφευγα, είναι κουραστική η περιήγηση στην Απαγορευμένη Πόλη, δεν θα επιβάρυνα το πρόγραμμα μου περαιτέρω. Επίσης, δεν μπορείς να γυρίσεις Τιεν Αν Μεν μετά την επίσκεψη στην Απαγορευμένη Πόλη (μπορείς να το κάνεις περιμετρικά, τζάμπα κούραση, άσε που δεν ισχύει πια το εισιτήριο της Απαγορευμένης Πολης, θα πρέπει να έχεις ξεχωριστό για Τιεν Αν Μεν). Αντίθετα , η Απαγορευμένη Πόλη συνδυάζεται καλύτερα με το Πάρκο Τζινγκσάν, βολεύει να εξέλθεις από την Βόρεια Πύλη και να ανέβεις στο Πάρκο από εκεί, αντί να κινηθείς προς τα πίσω. Εγώ θα επέλεγα Τιεν Αν Μεν άλλη μέρα απόγευμα (πριν την υποστολή της σημαίας), γιατί συνήθως δεν έχει ουρές. Ή, εφόσον θες να δεις άλλο αξιοθέατο στην Πλατεία, σε συνδυασμό με αυτό αλλά όχι τις ώρες αιχμής.