Ιαπωνία Βοήθεια για ταξίδι στην Ιαπωνία.

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Μην μείνεις μόνο σε μια πολη. Τα τρενα εξυπηρετουν απιστευτα, είναι τερμα βολικα και πολυ γρηγορα. Προτίμησε το Κιότο και βαλε 1 βραδυ Οσάκα και 1 Χιροσίμα. Τόκυο θα πας?
Ναι, θα πάω Τόκιο μάλλον για 3-4 ημέρες είτε πριν είτε μετά. Γι' αυτό έχει σημασία να καταλήξω τι κάνω με Οσάκα Κιότο Χιροσίμα.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
θέλω να βγάλω μια ενδιάμεση πτήση για Σεούλ.
Από τις τρεις που προανάφερες αυτό από Οσάκα θα γίνει. Αρα σκεφτεσαι βάση Οσακα και από εκει ημερήσιες? Εξακολουθω να το βλέπω ταλαιπωρία χωρίς λογο και χάσιμο χρόνου.
Ναι, θα πάω Τόκιο μάλλον για 3-4 ημέρες είτε πριν είτε μετά
Τα πηγαινέλα Ελλαδα θα είναι από Σεούλ?

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Από τις τρεις που προανάφερες αυτό από Οσάκα θα γίνει. Αρα σκεφτεσαι βάση Οσακα και από εκει ημερήσιες? Εξακολουθω να το βλέπω ταλαιπωρία χωρίς λογο και χάσιμο χρόνου.
Τα πηγαινέλα Ελλαδα θα είναι από Σεούλ?
Ναι, βρήκα μια καλή τιμή με την Ethiopian στα 440€ για Σεούλ. Με την ευκαιρία θα κάνω κι εκεί μια στάση 2-3 ημέρες για να την δω, είτε πηγαίνοντας για Ιαπωνία είτε στην επιστροφή.
Το πλάνο είναι μετά τη Σεούλ να πάω Τόκυο για 3-4 ημ. και να συνεχίσω για 4-5 ημ. σε Οσάκα-Κιότο-Χιροσίμα, από τις οποίες θα επιστρέψω μετά Σεούλ και Ελλάδα (πτήσεις υπάρχουν και από τις τρεις πόλεις για Σεούλ). Ή μπορεί να το κάνω και αντίστροφα, δηλαδή πρώτα Ο-Κ-Χ και μετά Τόκυο.
Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι τώρα και θέλω να οριστικοποιήσω το πλάνο μου για να κλείσω τα αεροπορικά από/προς Σεούλ.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ναι, βρήκα μια καλή τιμή με την Ethiopian στα 440€ για Σεούλ. Με την ευκαιρία θα κάνω κι εκεί μια στάση 2-3 ημέρες για να την δω, είτε πηγαίνοντας για Ιαπωνία είτε στην επιστροφή.
Το πλάνο είναι μετά τη Σεούλ να πάω Τόκυο για 3-4 ημ. και να συνεχίσω για 4-5 ημ. σε Οσάκα-Κιότο-Χιροσίμα, από τις οποίες θα επιστρέψω μετά Σεούλ και Ελλάδα (πτήσεις υπάρχουν και από τις τρεις πόλεις για Σεούλ). Ή μπορεί να το κάνω και αντίστροφα, δηλαδή πρώτα Ο-Κ-Χ και μετά Τόκυο.
Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι τώρα και θέλω να οριστικοποιήσω το πλάνο μου για να κλείσω τα αεροπορικά από/προς Σεούλ.
Μια χαρά μου ακουγεται. Οπως και αν επιλέξεις να κάνεις το συνδυασμό των πόλεων, το τρένο είναι μονόδρομος για τις μετακινήσεις εντος Ιαπωνίας. Οσον αφορά τις διανυκτερευσεις θα επιμείνω. Ακόμη και Χιροσιμα η γνώμη μου είναι να βάλεις μια διανυκτερευση. Ειδικά αν θελήσεις να επισκεφτείς και Miyajima.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Η Χιροσίμα αξιζει τον κοπο για ημερησια αν συνυπολογισει καποιος τα πηγαινε ελα , τα εισητηρια των τρενων κτλ ?

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Από τις τρεις που προανάφερες αυτό από Οσάκα θα γίνει ...
Είχες δίκιο.
Οσάκα-Κιότο-Χιροσίμα ... (πτήσεις υπάρχουν και από τις τρεις πόλεις για Σεούλ).
Διόρθωση σε αυτό που έγραψα: Το Κιότο δεν έχει δικό του αεροδρόμιο. Εξυπηρετείται από αυτό της Οσάκα.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Done.Japan2024.2025.2026?
Η Χιροσίμα αξιζει τον κοπο για ημερησια αν συνυπολογισει καποιος τα πηγαινε ελα , τα εισητηρια των τρενων κτλ ?
Ναι ,και ειδικά το μουσέιο όπως έχω ξανά γράψει είναι φανταστικό . ( με λύπη ...αλλά φανταστικό)

annoula

Member
Μην την χάσεις την Χιροσίμα για κανένα λόγο. Αν δεν βγαίνει διανυκτέρευση, καντο ημερήσια.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μην την χάσεις την Χιροσίμα για κανένα λόγο. Αν δεν βγαίνει διανυκτέρευση, καντο ημερήσια.
ευχαριστω πολυ θα την κανω ημερησια απο οσακα (δεν βλεπω να το γλυτωνω το πασο το εβδομαδιαιο ....)

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
ευχαριστω πολυ θα την κανω ημερησια απο οσακα (δεν βλεπω να το γλυτωνω το πασο το εβδομαδιαιο ....)
Το ίδιο αποφάσισα να κάνω κι εγώ, επειδή δεν έχω πολλές ημέρες για επιπλέον διανυκτέρευση στη Χιροσίμα.
Εισιτήριο δεν θα βγάλω εβδομαδιαίο γιατί δεν έχω πολλές μετακινήσεις και θα μου κοστίσει περισσότερο από τα μεμονωμένα εισιτήρια.
Η ΑΙ επίσης για το Οσάκα-Χιροσίμα μου προτείνει αντί για δύο ξεχωριστά εισιτήρια πήγαινε-έλα να βγάλω το περιφερειακό πάσο JR Kansai-Hirosima Area Pass (~15.000 Y), το οποίο έχει ισχύ 5 ημερών, περιλαμβάνει το φέρι και ισχύει και για Οσάκα-Κιότο με το απλό τρένο. Ελπίζω να είναι ακριβείς οι πληροφορίες της!

Kyriakao

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Υπάρχει και το 5ημερο που περιλαμβάνει Οσάκα, Χιροσίμα κλπ σε πολυ καλύτερη τιμη. Εγω αυτό χρησιμοποίησα παρολο που εμεινα 2 βραδιά Χιροσίμα. Ειδικά αν το κανει κάποιος ημερήσια ,μονο με αυτο κανει απόσβεση το κοστος και το έχεις και για άλλες διαδρομές. Περιλαμβάνει ακόμα και το φερρυ για Μιγιαζιμα,το νησάκι στον κολπο της Χιροσίμα που αξίζει με τα χιλια!Kansai–Hiroshima JR Pass – 5 Days Unlimited Travel | JRPass.com

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom