Βοηθεια στην επιλογη χώρας/χωρών για ταξιδι Ασία.

Βοηθεια στην επιλογη χώρας/χωρών στην Ασία, Απριλιο 2027

• Ιαπωνια

Votes: 6 60,0%
  • Κινα

Votes: 3 30,0%
  • Σιγκαπουρη-Μαλαισια

Votes: 0 0,0%
  • Σιγκαπουρη-Μαλαισια- Μπαλί

Votes: 1 10,0%

• Total voters
    10
  • Poll closed .

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Καλησπέρα σε ολους και όλες.

θα χρειαστω την βοηθεια σας για επιλογη ταξιδιου στην Ασια τον Απριλιο του 27 για 4μελη οικογενεια για 2 εβδομαδες περίπου. Τα "παιδιά" το ΄27 θα ειναι 18 και 11 ετων.

Διαβασα πανω απο 3 ιστοριες για την καθε χώρα και αντι να με βοηθησουν να διαλεξω εναν προορισμο με εκαναν να θελω παω σε ολες, πραγμα που δεν γινεται.

Οι προτασεις που εχουν πεσει στο τραπεζι μας μεχρι στιγμης ειναι:
Ιαπωνια
Κινα
Σιγκαπουρη-Μαλαισια
Σιγκαπουρη-Σιγκαπουρη- Μπαλί

και βεβαια ειμαι ανοιχτος σε καθε αλλη προταση.

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Last edited:

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra

θα χρειαστω την βοηθεια σας για επιλογη ταξιδιου στην Ασια τον Απριλιο του 27 για 4μελη οικογενεια για 2 εβδομαδες περίπου.
Διαβασα πανω απο 3 ιστοριες για την καθε χώρα και αντι να με βοηθησουν να διαλεξω εναν προορισμο με εκαναν να θελω παω σε ολες, πραγμα που δεν γινεται.

Ιαπωνια
Κινα
Σιγκαπουρη-Μαλαισια

Τι σας αρέσει και ποσο χρονών είναι τα παιδιά για να εχουμε μια καλυτερη εικόνα;

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Τι σας αρέσει και ποσο χρονών είναι τα παιδιά για να εχουμε μια καλυτερη εικόνα;
Εχεις απολυτο δικιο, τα εβαλα και στο αρχικο ποστ

Τα "παιδιά" το ΄27 θα ειναι 18 και 11 ετων.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Και τι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα εχουν/εχετε; Δηλαδή άλλο αν τους αρέσει η φόρμουλα 1 και οι ουρανοξύστες κι άλλο να τη βρίσκουν βουκολικά ή με μανγκα.

Πρέπει να έχει και μπανιο;

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Εγώ θα έβαζα στην εξίσωση και το Βιετνάμ-Καμπότζη. Η Σιγκαπούρη μπορεί να βγει με ένα διήμερο layover.

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια

θα χρειαστω την βοηθεια σας για επιλογη ταξιδιου στην Ασια τον Απριλιο του 27 για 4μελη οικογενεια για 2 εβδομαδες περίπου. Τα "παιδιά" το ΄27 θα ειναι 18 και 11 ετων.

Ιαπωνια
Κινα
Σιγκαπουρη-Μαλαισια

Εννοείται Ιαπωνία, αφού έχετε τόσες μέρες και αν είναι στο μπάτζετ σας. 🇯🇵

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Για 18 (ειδικα) και 11 κι εγω Ιαπωνια θα επελεγα ή Μπαλι

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Η 13χρονη κόρη μου εντυπωσιάστηκε από την Σιγκαπούρη αλλά το Μπαλί το βρήκε κάπως αδιάφορο για τα γούστα της. Η πολλή ηρεμία και φύση δεν της έκατσε καλά.
Έχοντας πάει και Ιαπωνία προ παιδιού πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προορισμός γιατί συνδυάζει τα πάντα σε πολύ εντυπωσιακά μεγέθη και εικόνες.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Χωρίς να ξερω τα γούστα σας , θα χτυπιυσα μια Ινδονησία. Φτηνή, με αρκετά οικονομικά αεροπορικά και με ΠΑΡΑ πολλά πράγματα να διαλέξετε, αρκετά καλή εποχή και χωρίς κόσμο μάλιστα. Σίγουρα Ιάβα για Bromo, Borobudur, Prambanan, Yogyakarta, σίγουρα Komodo για τα παιδιά μάλλον με Gili αν θέλετε και μπάνια, μη σου πω καλύτερα Μολουκες. Και Μπαλι γινεται, και Σουμάτρα για ουρακοταγκους και κηδείες στην Toraja και φυσικα Raja Ampat, ψάξε και το Kai Kecil και θα με θυμηθείς. Αν πάτε Σουμάτρα δες και τα Banyak. Εδώ μερικές ιδέες : Ιστορία Ινδονησίας

Σιγκαπουρη-Μαλαισια άχρωμα για μενα αν ήμουν 11 και 18. Ιαπωνία θα με μαγευε, Κίνα εξαρτάται απο τα ενδιαφέροντα ειναι πολυ ψεύτικη και στημένη πια σε ο,τι αφορά την ιστορία ή την αρχιτεκτονική, αλλα αν τους αρέσει η τεχνολογία ισως να εχει ενδιαφέρον.

Last edited:

exploring

Member

Ιαπωνια
Κινα
Σιγκαπουρη-Μαλαισια

Να γνωρίζετε ότι η Ιαπωνία τον Απρίλη που θέλετε να ταξιδέψετε, βρίσκετε στην περίοδο των ανθισμένων κερασιών από νότο μέχρι και βορά. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξοδέψετε όλες τις μέρες σας εκεί. Αν μπορείτε να κάνετε άφιξη Οκιναουα και να κινηθείτε σιγά σιγά βόρεια, ίσως και μέχρι Σαπορο θα ήταν ότι καλύτερο.
Το Βιετνάμ επίσης είναι εξαιρετικός προορισμός, αφιερώστε 6 με 8 μέρες βόρεια, 4 με 5 κέντρο και τις υπόλοιπες στον νότο. Αν θέλετε το συνδυάζετε και με τριήμερο στην Καμπότζη να δείτε το Ανγκορ Βατ.
Η Ινδονησία είναι επίσης εξαιρετική περίπτωση για τόσες μέρες. Έχει άπειρες επιλογές.
Αν θέλετε και Σιγκαπούρη βάλτε σαν άφιξη η σαν αναχώρηση από Ασία.
Εξαρτάται από εσάς που επιθυμείτε να πάτε.

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Ιαπωνία είναι εξαιρετική επιλογή ιδίως για την περίοδο που σκέπτεστε να κάνετε το ταξίδι. Η Ινδονησία είναι καλή επιλογή, όχι μόνο Μπαλί, έχει άπειρα πράγματα να κάνετε. Θα πρότεινα και Φιλιππίνες, γενικά έχω αδυναμία στις νησιωτικές χώρες, οπότε τις προτείνω.

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.168
Μέλη
40.152
Νεότερο μέλος
reisyldala1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom