Γαμήλιο ταξίδι Μπαγκόνγκ-Κο Σαμούι 14-16 ημέρες...συμβουλές;

Μηνύματα
2
Likes
2
Γεια σας,
αν και έχω διαβάσει τα παρόντα νήματα,θα ήθελα να συγκεντρώσω εδώ όλες τις πληροφορίες-γνώμες!
Αν και παντρευτήκαμε πέρσι τον Σεπτέμβριο,λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορέσαμε να πάμε γαμήλιο ταξίδι και το προγραμματίζουμε για φέτος και όπως καταλάβατε,προορισμός μας η Ταϊλάνδη.Γνωρίζω ότι τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου που (μόνο τότε) μπορούμε να πάμε δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες,αλλά....
Έχουμε στη διάθεσή μας 14-16 ημέρες και σκεφτόμαστε να πάμε Μπανγκονγκ και να μείνουμε 3-4 ημέρες για να την δούμε.Έπειτα,με πτήση να πάμε Κο Σαμούι όπου και να μείνουμε 8-9 ημέρες για να το γυρίσουμε και να πάμε και στα κοντινά νησιά.
Δεν μας ενδιαφέρει clubing κτλ,αναζητάμε ηρεμία (λάτρεις του 2ου ποδιού της Χαλκιδικής για όσους ξέρουν) και να γνωρίσουμε τον πολιτισμό τους.Αν και έχουμε γυρίσει την Ευρώπη,θα ταξιδέψουμε για πρώτη φορά στην Ασία και γνωρίζω ότι ίσως ρισκάρουμε με το να μην κλείσουμε "πακέτο" από πρακτορείο αλλά δε μου αρέσουν τα τυποποιημένα προγράμματά τους...
Κάθε συμβουλή/πρόταση/γνώμη θα μας βοηθήσει!
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
Έχω κάνει το ταξίδι αυτό το μακρινό 2008. Θα πρότεινα 3-4μ στην αρχή Μπανγκόκ για μια πρώτη γεύση, από 4μ. σε Σαμούι και Πανγκάν, το οποίο είναι εκπληκτικής ομορφιάς νησί, πολύ ωραιότερο από το υπεραναπτυγμένο Σαμούι και με πολύ καλύτερες παραλίες και στο τέλος άλλες 2-3μ. Μπανγκόκ. Το ταξίδι είναι πολύ εύκολο στην οργάνωση, το ταξιδιωτικό είναι περιττό νομίζω.
 

hlhjac

Member
Μηνύματα
417
Likes
556
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αιγυπτος
Όσον αφορά στο καιρό, είναι κ λιγο θέμα τύχης. Περισυ τον Αύγουστο για μια εβδομάδα στη Μπανγκοκ πετύχαμε βροχή ένα απόγευμα κ το τελευταίο βράδυ που πηγαίναμε στο αεροδρόμιο για την επιστροφή. Κατα τα αλλά ήταν μια χαρά. Καλά να περασετε!
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
Για τα νησιά αυτά της Ταυλάνδης, είναι καλύτερη περίοδος η καλοκαιρινή, δεν έχουν τις ίδιες συνθήκε με τα νησιά της δυτικής ακτής όπου το καλοκαίρι έχει μουσώνες. Η δική μου εμπειρία καλοκαίρι εκεί είναι αρκετή ζέστη και μια βροχούλα το βραδάκι, μισής ώρας με μία, τίποτε αποτρεπτικό δηλ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.580
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom