Γαμήλιο ταξίδι Σεπτέμβριος 2019

Θωμάς Μ

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Το καλύτερο
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα

Με την γυναικα μου πρόκειται να παντρευτούμε τον επόμενο Σεπτέμβριο και έχουμε από τώρα ξεκινήσει να πλανάρουμε -μεταξύ άλλων- και το πολυαναμενόμενο γαμηλιο ταξιδι.

Οι σκέψεις πολλές, κυριως παντως προσανατολιζόμαστε για Κεράλα&Σρι λάνκα ή Ζανζιβάρη ή Ομάν ως πιο οικονομική επιλογή.

Το δίλημμα είναι αν θα επιλέξουμε να κανονίσουμε το ταξίδι μόνοι μας ή αν θα προτιμήσουμε κάποιο πακέτο ατομικού ταξιδιού μέσω γραφείου.

Εμπειρία από ταξίδια που να έχουμε κάνει μονοιμας υπάρχει (Βιετνάμ, Ισλανδία, Ευρώπη) και ευχαρίστως θα το κάναμε ξανά, απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να επιλέξουμε κάποιο γραφείο για να συντονίσει τα πάντα π.χ. καλύτερες τιμές

Αυτό λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω και αναμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας

Χρόνια σας πολλά!

:)
 
Last edited:

mixalis21

Member
Μηνύματα
33
Likes
46
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία (Κρακοβία)
Ταξίδι-Όνειρο
Ακόμα το ψάχνω.
Καλημέρα, σου εύχομαι με το καλό και να σας πάνε όλα βολικά.

Τώρα όσον αφορά το γαμήλιο ταξίδι , κατά την ταπεινή μου άποψη, θα σου πρότεινα, αφού έχεις και αρκετό καιρό μπροστά σου, να το ψάξεις μέσω κάποιου τουριστικού γραφείου.

Γενικά να σου πω ότι είμαι ένας ταξιδιώτης που πάντα προτιμώ να τα κανονίζω όλα μόνος μου. Μου αρέσει η διαδικασία να ψάχνω για οικονομικά εισιτήρια και να ανακαλύπτω τις πόλεις που επισκέπτομαι χωρίς να έχω κάποιον να μου ορίζει τα πάντα.

Πριν δυο χρόνια που είχα βρεθεί στην θέση σου , επέλεξα να κανονίσω το ταξίδι του μέλιτος (Ντουμπάι –Μπαλί) με ταξιδιωτικό γραφείο διότι είχαμε τόσες πολλές δουλειές τόσο εγώ όσο και γυναίκα μου που δεν υπήρχε χρόνος και για το κομμάτι ΄΄γαμήλιο ταξίδι΄΄, κάτι που ίσως συμβεί και σε εσάς .

Τώρα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι , εγώ παρόλο που είχα κλείσει και με έκπτωση ΗΟΝΕΥΜΟΟΝ / EARLYSALES (κάτι το οποίο κάνουν τα περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία) , με έναν πρόχειρο υπολογισμό διαπίστωσα ότι και μόνος να κανόνιζα το ταξίδι δεν θα είχα μεγάλη οικονομική διαφορά.

Αφού από ότι κατάλαβα και εσύ είσαι ταξιδιώτης που σού αρέσει να το ψάχνεις γενικότερα , τα συν και τα πλην του τουριστικού γραφείου θεωρώ τα γνωρίζεις , κατά την άποψη μου το θέμα είναι πόσο χρόνο θα έχεις να αφιερώσεις και σε αυτό το κομμάτι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom