Γεια σας από την Κίνα! Μου αρέσουν τα ταξίδια και η ζωή στο εξωτερικό

Betty Liu

Banned
Γεια σε όλους! 😊

Με λένε Betty και είμαι από την Κίνα. Αυτή την περίοδο με ενδιαφέρει πολύ το ταξίδι και η εμπειρία ζωής στο εξωτερικό.

Βρήκα αυτό το φόρουμ ψάχνοντας ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ευρώπη και μου άρεσε πολύ το περιεχόμενο εδώ, ειδικά οι πιο προσωπικές ιστορίες. Μου αρέσει όταν ταξιδεύω να ανακαλύπτω τις τοπικές γειτονιές, καφέ και την καθημερινή ζωή, όχι μόνο τα τουριστικά αξιοθέατα.

Τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βοστώνη και μικρότερες φοιτητικές πόλεις, γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα γύρω από τα πανεπιστήμια και τις τοπικές κοινότητες.

Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και ανυπομονώ να διαβάσω τις εμπειρίες όλων σας! ✨

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Καλωσορισες! Ευχομαι να μαθουμε πολλα απο εσενα για την Κινα η οποια ειναι ενας ανεξαντλητος -και για πολλους απο εμας ονειρεμενενος- προορισμος!

:welcome:

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
:welcome2:

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Γεια σε όλους! 😊

Με λένε Betty και είμαι από την Κίνα. Αυτή την περίοδο με ενδιαφέρει πολύ το ταξίδι και η εμπειρία ζωής στο εξωτερικό.

Βρήκα αυτό το φόρουμ ψάχνοντας ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ευρώπη και μου άρεσε πολύ το περιεχόμενο εδώ, ειδικά οι πιο προσωπικές ιστορίες. Μου αρέσει όταν ταξιδεύω να ανακαλύπτω τις τοπικές γειτονιές, καφέ και την καθημερινή ζωή, όχι μόνο τα τουριστικά αξιοθέατα.

Τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βοστώνη και μικρότερες φοιτητικές πόλεις, γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα γύρω από τα πανεπιστήμια και τις τοπικές κοινότητες.

Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και ανυπομονώ να διαβάσω τις εμπειρίες όλων σας! ✨
Καλως ηρθες στο φορουμ, ηρθες στο καταλληλο μερος η κοινοτητα μας ειναι πολυ ζωντανη και κανουμε ολοι ταξιδιωτικες συζητησεις καθημερινα.
Μενεις Ελλαδα ? Η μενεις Κινα μονιμα και ταξιδευεις και θες να την επισκεφτεις ? Οτι πληροφορια θες και για την χωρα μας την Ελλαδα, αλλα και οπουδηποτε στον κοσμο ειμαστε εδω να σε κατατοπισουμε ,οπως και θα εχει πολυ ενδιαφερον να μαθουμε και για την καθημερινοτητα ,κουλτουρα Κινας

travel_lover

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική & Ν. Αμερική
Αγαπάμε Κίνα, έχουμε πάει και θέλουμε να ξαναπάμε!!! :heart:

Καλώς όρισες!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171