Γενέθλια Aegean: έως -50%

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για ρίξτε καμία ιδέα για απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη που βρήκατε σε λογική τιμή...
Βαρκελώνη τους αντιεμπορικούς μήνες, είναι στα 100€ μετ' επιστροφής. Από κει και μετά πας όπου θέλεις!
Ειδάλλως κάτι σε Γερμανία.

Ppetran

Member
Βαρκελώνη τους αντιεμπορικούς μήνες, είναι στα 100€ μετ' επιστροφής. Από κει και μετά πας όπου θέλεις!
Ειδάλλως κάτι σε Γερμανία.
Frankfurt βασικά.
Αλλιώς μέσω Αθήνας με την πρωινή από Θεσσαλονίκη πας παντού.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Όλο και κάτι έκλεισα κι εγώ τελικά. Ένα τετραήμερο στο Ιάσιο τον Οκτώβριο, άφιξη Κισινάου και επιστροφή από Βουκουρέστι, χωρίς διανυκτέρευση σε καμία από τις δύο όμως. Με έψηνε να κολλήσω και Κισινάου αλλά θα το αφήσω για άλλη φορά μαζί με Υπερδνειστερία, άλλο ένα από τα πολλά ταξίδια που δεν είχα σκεφτεί καν κι έχουν μπει στη λίστα μου λόγω του φόρουμ. Όχι καμιά αξιόλογη έκπτωση εδώ, αλλά αυτό ήταν κανονισμένο οπότε απλά περίμενα την προσφορά μπας και.
Και ένα ωραίο τριημεράκι στη Λιουμπλιάνα μέσα Νοέμβρη, με σκοπό είτε να μείνουμε εκεί και να κάνουμε κι εκδρομή είτε να συνδυάσουμε με Τεργέστη. Ψιλοτίμια έκπτωση εδώ αν σκεφτείς ότι είναι προορισμός με πολύ ακριβά αεροπορικά συνήθως.

STEFOXE1975

Member
Frankfurt βασικά.
Αλλιώς μέσω Αθήνας με την πρωινή από Θεσσαλονίκη πας παντού.
Μιλάνο επίσης με αρκετες ημερομηνίες στα 80 περίπου, και Πράγα με 110 , ενω έχει και λιγες ημερομηνίες Βερολίνο με 100 που νομίζω είναι μια χαρα .

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μιλάνο επίσης με αρκετες ημερομηνίες στα 80 περίπου, και Πράγα με 110 , ενω έχει και λιγες ημερομηνίες Βερολίνο με 100 που νομίζω είναι μια χαρα .
Από Θεσσαλονίκη πετάει για Μιλάνο η Aegean;

STEFOXE1975

Member
και εγω εκλεισα μια Πραγα για Γενάρη , μπήκε και το κουπόνι των 25ευρώ. Πάμε για άλλα. Βασικά περιμένω ξανα Κωτσο .......

duty_free

Member
Αβαδιστα αρτι κλεισθεν ετι σπαρταρωτο:

Τελ και Αβιβ, με κοστο 7,9 k ρουβλια οπερ 94,87 εουρος για πανελα ανευ μειζονος και βαρεας σακουλας της παραδοτεας εννοω στο ταμειο. Περιοδο (συν αβρααμικω θεω) οψιμος οχτωβρης ετου 5786 απο δημιουργιας (του ματαιου) κοσμου.

Για παμε ασουμε, για βουρ ως επι το πλειστον, για να ετοιμαζομεθα ξερωγωτι:

georgi d

Member
Από Θεσσαλονίκη πετάει για Μιλάνο η Aegean;
Στην Βικιπαιδεια(κοιτάμε στα αγγλικά γιατί σε άλλες γλώσσες λίγα γράφουν) μας το δείχνει και το καλό είναι μπορούμε να δούμε πια καινούρια δρομολόγια θα βάλουν η αεροπορικές εταιρείες.
Screenshot_20260530_223356_com.android.chrome.jpg

Last edited:

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Αεροπορικά Εισιτήρια | Επίσημη Ιστοσελίδα | SKY express για πιο μήνα ;
Έχει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα και από ότι κατάλαβα όταν κλείνεις ξεχωριστά έχει καλές τιμές.Με επιστροφή θα ανέβουν πολύ.
Από Νοέμβριο και μετά βρίσκεις με 70 η 80.
ευρώ.
Μπορείς να βρεις ένα εδώ και ένα με την aegean.
Βλέπω έχει καλές η aegean. Μπράβο έχει δύο πτήσεις την ημέρα προ Λισαβώνα.

Από Λισαβώνα προς Αθήνα έχει πολύ καλές τιμές, από 15 Νοέμβριου μέχρι 10 Μαρτίου 67 ευρώ. Νομίζω από Αθήνα προς Λισαβώνα θα έχει περίπου 80 ευρώ.
Ενώ βρήκα Λισσαβώνα με 140€ λάθος μου δεν έκλεισα για μήνα Μάρτιο. Τώρα βλέπω στο 300€ οι τιμές της Aegean για την περίοδο αρχές Μαρτίου.

Έχετε κάποια εναλλακτική για το πότε θα ενεργοποιηθεί ξανά παρόμοια προσφορά;
Μήπως να κοιτάξω από Σοφία Βουλγαρία είμαι κάτοικος Β.Ελλαδας και θα με τιναξει το 300 + 90€ να κατέβω Αθήνα και πίσω.
Για πέστε μου καμία εναλλακτική;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα