Σύρος Για 8 μέρες... στο πιο υπέροχο νησί!

eveline

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλησπέρα σε όλους!!

Βρήκα το εν λόγω φόρουμ απόψε το οποίο είναι καταπληκτικό κι έτσι αποφάσισα να ζητήσω κι εγώ λίγο τα φώτα σας!!

Παντρεύομαι με πολιτικό γάμο Σεπτέμβριο και έτσι κλείσαμε (ναι, ναι πριν το γάμο το κάνουμε εμείς!) για 28 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβρίου να πάμε στη Σύρο, αφενός για διακοπές, αφετέρου κάτι σαν... ταξιδάκι του μέλιτος!

Την Σύρο την λατρεύω, ήταν η γιαγιά μου από εκεί και έχω πάει άλλες 3 φορές αλλά οικογενειακά και αρκετά πιο μικρή. Ο μέλλων σύζυγος δεν έχει πάει ποτέ... Θα μείνουμε Ερμούπολη και θα έχουμε το αμάξι μας.
Μας ενδιαφέρει κυρίως να χαλαρώσουμε και να ΑΡΑΞΟΥΜΕ επιτέλους, μια και οι 2 έχουμε να πάμε διακοπές αιώνες (από το 2009 - κλαίω που το σκέφτομαι!!!) Όπερ σημαίνει πως δεν ενδιαφερόμαστε για ξέφρενο κλάμπινγκ πχ, ή για κοσμικές παραλίες με μπιτσόμπαρα - δυνατές μουσικές κλπ.

Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε γνωρίζει αν μπορεί να μου πει πληροφορίες σχετικά με μη κοσμικές παραλίες με γαλάζια νερά (αφού θα έχουμε το αμάξι θεωρητικά μπορούμε να γυρίσουμε όλο το νησί όπου υπάρχει δρόμος), ταβερνάκια/μεζεδοπωλεία όμορφα-ρομαντικά με θέα ηλιοβασίλεμα πχ και ει δυνατόν με ζωντανή μουσικούλα τύπου ρεμπέτικα, εάν υπάρχει κανένα μπαράκι τζαζ ή αν υπάρχει κάποια τζαζ εκδήλωση εκείνες τις ημέρες και εν τέλει γραφικά όμορφα ρομαντικά μέρη για βόλτες. Γενικότερα οτιδήποτε, ατμοσφαιρικό, νουαρίλα και δε συμμαζεύεται!
Κυρίως οτιδήποτε μη κοσμοπολίτικο (όχι δεν είμαστε μονόχνωτοι, απλά θέλουμε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να χαλαρώσουμε επιτέλους από την καθημερινότητα της Αθήνας, να λιώσουμε κυριολεκτικά... και να φορτίσουμε μπαταρίες...)

Οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει πάρα πολύ!!! Όπου έχω κοιτάξει ή έχω ρωτήσει, αναφέρονται κυρίως οι πιο οργανωμένες παραλίες και τα πολυσύχναστα μπαράκια στο κέντρο όπου παίζουν ντάπα ντούπα και τέτοια...

Last but not least, από τιμές γενικότερα γνωρίζει κάποιος τι παίζει περίπου; Βρήκαμε δωμάτιο με 220 ε. για τα 7 βράδια το οποίο θεωρώ πολύ καλή τιμή μια και έχει θέα όλο το λιμάνι και είναι φθηνά σχετικώς και τα ακτοπλοικά. Τα ταβερνάκια/μπαράκια κλπ είναι σε λογικά πλαίσια ή θα τη βγάζουμε με κανένα τοστ;; :p

Sorry για το τεράστιο κείμενο, αλλά πραγματικά έχουμε τόσο καιρό να πάμε διακοπές που θα ήθελα πάρα πολύ να είναι όλα πανέμορφα και γι'αυτό σας ζάλισα στις ερωτήσεις!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!
 

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
850
Καταρχάς, η ώρα η καλή!!
Στο φόρουμ θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες για τη Σύρο..Θα σε απογοητεύσω λιγάκι, στο νησί δεν υπάρχουν οι φανταστικές παραλίες "με γαλάζια νερά".. Κατ΄ εμέ η Σύρος έχει από τις λιγότερο όμορφες παραλίες των Κυκλάδων (συγκριτικά πάντα με άλλες). Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι κάποιες δεν είναι αξιοπρεπέστατες και όμορφες...
Εξάλλου, την εποχή που πάτε δεν θα έχει ιδιαίτερο κόσμο, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα είστε σχετικά χαλαρά από άποψη κόσμου.
Εγώ θα σου προτείνω να φάτε οπωσδήποτε στο εστιατόριο Πλακόστρωτο στην τοποθεσία Σαν Μιχάλη (ένα που το είχε δείξει και ο Μαμαλάκης). Τεράστιες, πεντανόστιμες μερίδες, δεν ξέραμε τι να πρωτοφάμε..Μοναδική εμπειρία...
Και φυσικά βόλτα στην Άνω Σύρο με το ηλιοβασίλεμα...
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.428
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα

galat

Member
Μηνύματα
851
Likes
2.118
Επόμενο Ταξίδι
...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ξεκίνα με τις πληροφορίες που έχουν γραφτεί : εδώ που είναι πρόσφατες.

.....Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε γνωρίζει αν μπορεί να μου πει πληροφορίες σχετικά με μη κοσμικές παραλίες με γαλάζια νερά (αφού θα έχουμε το αμάξι θεωρητικά μπορούμε να γυρίσουμε όλο το νησί όπου υπάρχει δρόμος), ταβερνάκια/μεζεδοπωλεία όμορφα-ρομαντικά με θέα ηλιοβασίλεμα πχ και ει δυνατόν με ζωντανή μουσικούλα τύπου ρεμπέτικα, εάν υπάρχει κανένα μπαράκι τζαζ ή αν υπάρχει κάποια τζαζ εκδήλωση εκείνες τις ημέρες και εν τέλει γραφικά όμορφα ρομαντικά μέρη για βόλτες. Γενικότερα οτιδήποτε, ατμοσφαιρικό, νουαρίλα και δε συμμαζεύεται!
Κυρίως οτιδήποτε μη κοσμοπολίτικο (όχι δεν είμαστε μονόχνωτοι, απλά θέλουμε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να χαλαρώσουμε επιτέλους από την καθημερινότητα της Αθήνας, να λιώσουμε κυριολεκτικά... και να φορτίσουμε μπαταρίες...)...

Θα προσθέσω λόγω της περίστασης τα εστιατόρια που προσφέρονται για ηλιοβασίλεμα: Στο Κίνι το Αλλού Γυαλού και τα Τζιρζίκια στ'αρμιρίκια και στον Σα Μιχάλη το πλακόστρωτο.
Για την εποχή που αναφέρεσαι θα πρότεινα τις παραλίες Κόμητο (ήσυχη και μη οργανωμένη) και Δελφίνι (με δυο παραλίες η μία οργανωμένη και η άλλη όχι).
Πληροφορίες για εκδηλώσεις (πχ μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις κλπ) στο syros agenta
Ειδικότερα για ρεμπετοκατάσταση υπάρχουν διάφορα σχήματα, που παίζουν κατά καιρούς, νομίζω ότι ρωτόντας επί τόπου όταν έρθεις θα μάθεις που μπορεί να παίζουν εκείνες τις μέρες.
Ό,τι ειδκότερο χρειαστείς ρώτα με.
 
Last edited by a moderator:

eveline

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις απαντήσεις και τις ευχές!!! Galat είσαι καταπληκτικός και σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου και που μπορώ να σε ρωτήσω περαιτέρω εάν έχω απορίες!! :) :)

Καλές διακοπές και να περνάτε πολύ πολύ όμορφα!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.497
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom