Κροατία ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ & 8μερη Περιηγηση τους (αεροπορικως απο Ζαγκρεμπ)

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.195
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ & 8μερη Περιηγηση τους (αεροπορικως απο Ζαγκρεμπ)
Αναλυτικο Προγραμμα μετακινησεων & Παρουσιαση αξιοθεατων.


Διαπιστωνοντας στην πραξη,ποσο δυσκολη είναι η προετοιμασια, προγραμματισμος και οργανωση ενός παρομοιου ταξιδιου 1.956 χιλ, σε τεσσερα κρατη, 12 πολεις και δυο λιμνες, θελησα,αντι της καταγραφης –μονο- εντυπωσεων και παρουσιασης φωτο, να βοηθησω οσους φιλους σκεπτονται να επισκεφθουν την περιοχη αυτη, αλλα δεν εχουν χρονο ή τις αναλογες γνωσεις και δυνατοτητες, για να το οργανωσουν, να παραθεσω την δικη μου προετοιμασια και οργανωση, για αξιοποιηση της και από μερους τους για τα δικα τους ταξιδια.
Το συνημμενο αρχειο pdf, αποτελει -κατα την δικη μου αποψη- ενα νεο τροπο ενημερωσης νεων προορισμων και κυριως ενα νεο τροπο καλυτερης προετοιμασιας επισκεψης τους. Περιεχει οικονομικο προυπολογισμο, αλλα και προσωπικες επιλογες διαμονης (που φυσικα δεν αποτελουν προτασεις).
Περιλαμβανει επισης,συνολικες αποστασεις ημερησιων διαδρομων μεταξυ πολεων, αποστασεις μεταξυ των αξιοθεατων, σε μια επιλεγμενη κυκλικη διαδρομη 1.956 χιλ, μεταξυ των κρατων αυτων, τις πολεις διανυκτερευσης, τους χρονους περιηγησης ανα πολη και αναλυτικη καταγραφη των πλεον επισκεψιμων αξιοθεατων, με φωτο, ιστορικες πληροφοριες, που συνελεξα από διαφορα links του διαδικτυου, αλλα και με αποτυπωση τους σε χαρτες google maps, ώστε να καθισταται ευκολος ο προγραμματισμος για ημερησια επισκεψη σε προορισμους, που βρισκονται στις ιδιες –περιπου- περιοχες, χωρις ομως να περιλαμβανει στον υπολογισμο του χρονου τις επισκεψεις σε μουσεια, μνημεια κλπ.
Είναι μια πληρης καταγραφη οκτω (8) ημερησιων περιηγησεων,με αριθμηση των αξιοθεατων επισκεψης, φωτο,αναλυτικες περιγραφες και φυσικα καποιες παρατηρησεις του συντακτη, ενώ καταγραφω και χρονους ημερησιων κινησεων, οπου περιλαμβανω τον χρονο ταξιδιου και τον χρονο περιηγησεων πχ 2Ω-15Λ+5=7Ω-15Λ, σημαινει 2ωρες & 15 λ ταξιδι και 5 ωρες για περιηγησεις στην συγκεκριμμενη ημερα, με ημερησιο συνολο «κινησης στο ποδι» 7Ω & 15Λ .
Η παρουσιαση αποτελειται από το συνημμενο αρχειο pdf ,που αποτελει -κατα την δικη μου αποψη- ενα νεο τροπο ενημερωσης νεων προορισμων , ενώ ο σχεδιασμος περιηγησεων εγινε με αφετηρια το πρωτο σημειο,που καταγραφεται στον google map, ενω οι αναλυομενες ενοτητες πληροφοριων αφορουν
τα τεσσερα κρατη:
Μαυροβουνιο- Βοσνια/Ερζεγοβινη- Κροατια- Σλοβενια
τις 12 πολεις:
Ζαγκρεμπ- Λιουμπλιανα- Ριεκα- Ζανταρ- Τρογκιρ- Σπλιτ- ΜοσταρΝτουμπροβνικ- Τρεμπινιε- Κοτορ- Μπουντβα- Σβετι Στεφαν και
τις δυο λιμνες
Λιμνη Μπλεντ- Λιμνη Πλιτβιτσε
Ελπιζω η νεα αυτη παρουσιαση να χρησιμευσει-βοηθησει τους συνταξιδιωτες μας στην οργανωση του ταξιδιου τους κι εννοειται οτι καθε σκεψη βελτιωσης παρομοιων προτασεων ειναι ευπροσδεκτη.

ΥΓ ανηρτησα και την προταση μου για
7μερη ΟΔΙΚΗ Περιηγηση στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ,που τελικα απερριψα καθως ηταν εξαντλητικη. ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ,7 μερη ΟΔΙΚΗ σε 7 κρατη.
 

Attachments

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.613
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom