Ιαπωνία Δεν είναι το Big Brother - Είναι το... Onii Chan!

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισραήλ, Ειρηνικός

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Καλώς ήλθατε κυρίες και κύριοι στον εγκέφαλο του DvaSrca, έναν εγκεφάλο που δουλεύει non-stop, που συνήθως κατακλύζεται με νέες ιδέες για ταξίδια τις πιο ακατάλληλες ώρες της ημέρας, με επίσημη γλώσσα την παλαιοσλαβική και επίσημο νόμισμα τα αεροπορικά μίλια της Star Alliance! Καλώς ήλθατε στο μεγαλύτερο ριάλιτι σόου της καλωδιακής υπνοτηλεόρασης, εκεί που τα όνειρά σας γίνονται ζωντανή πραγματικότητα. ΑΛΗΘΕΙΑ!

Καλώς ήλθατε στο... ΟΝΙΙ-CHAN!

Πέντε κουκουρούκου nerds, με διάθεση για πλάκα, τσάρκα, τράκα, βάρκα και σάρκα! Εεεεε, το τελευταίο να διαγραφεί στο μοντάζ παρακαλώ, είναι λίγο ακατάλληλο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τι; Είμαστε live; Sh*t!

Τρία αγόρια, έτοιμα για σκληρά... ζόρια, δύο κορίτσια, έτοιμα για μεγάλα καπρίτσια! Μα είναι live η εκπομπή τι με περάσατε, για ράπερ; Και πολύ σας είναι που ριμάρω, αμάν πια! Κοιμάται ο άνθρωπος, τι θέλετε να βλέπει, ποιήματα του Καβάφη;

Και ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τους παίκτες μας!!!

DvaSrca - Ένας νέος με μεγάλα όνειρα, βαλκανικό ταμπεραμέντο και ανεξήγητα καθαρά παπούτσια.

  • Δουλεύει για να ταξιδεύει.
  • Λατρεύει τις κάρτες μελών σε οτιδήποτε διαθέτει κάρτες μελών.
  • Τον ελεύθερό του χρόνο κάνει refresh σε ταξιδιωτικά φόρουμ και μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων.
  • Οραματίζεται έναν πιο δίκαιο κόσμο, όπου τα εισιτήρια για Νότια Αμερική θα είναι φθηνότερα από τα εισιτήρια για Ιταλία.
  • Θεωρεί ως μεγαλύτερη κορυφή της ζωής του την κορυφή Triglav, άλλο αν δε την έχει ανέβει ή ατενίσει έστω στον ορίζοντα ακόμα.
  • Μιλάει (ή έστω καταλαβαίνει) τόσες γλώσσες όσοι και οι λαοί που δε λένε τη λέξη Da για να κάνουν πλάκα.
Τουτού - Μια κοπέλα με εναλλακτικά ενδιαφέροντα, πυκνές μπούκλες και 20 σφραγίδες και βίζες στο διαβατήριό της.

  • Δουλεύει τον κόσμο
  • Λατρεύει οτιδήποτε είναι κόκκινο ή παρδαλό
  • Τον ελεύθερό της χρόνο ταξινομεί τις διάφορες συλλογές της με ευλάβεια καθολικής μεξικάνας καλόγριας.
  • Οραματίζεται τη μέρα που θα γίνει επίθεση ζόμπι στην κεντρική Ελλάδα και θα υλοποιήσει το πλάνο διαφυγής της.
  • Θεωρεί ως μεγαλύτερη κορυφή της ζωής της τα τακούνια που κλήθηκε να περπατήσει για πρώτη φορά. Αλήθεια, προσπάθησε.
  • Μιλάει αγγλικά και πολύ σας είναι.
Tatsu - Ένας άνδρας με φαρδιά παντελόνια, δίψα για μάθηση και διεστραμμένη φάτσα.

  • Δουλεύει σα σκλάβος. Και το χαίρεται.
  • Λατρεύει τα κομπλιμέντα για την πρόοδό του στα ιαπωνικά, αλλά δε το παραδέχεται
  • Τον ελεύθερό του χρόνο δεν έχει ελεύθερο χρόνο
  • Οραματίζεται τη μέρα που θα ξεκλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματός του σε μια μικρή επαρχιακή πόλη για συνταξιούχους στους πρόποδες του βουνού Φούτζι
  • Θεωρεί ως μεγαλύτερη κορυφή της ζωής του την ημέρα που ανακοινώθηκε το sequel του αγαπημένου του βιντεοπαιχνιδιού
  • Μιλάει ιαπωνικά. Και γι'αυτό είναι τόσο precious όσο το δαχτυλίδι για το Γκόλουμ.
Τούλα - Μια γυναίκα με μεσογειακό ταμπεραμέντο, σκισμένα All Star και άδειο πορτοφόλι

  • Δουλεύει χωρίς να πληρώνεται. Και το μισεί.
  • Λατρεύει οτιδήποτε είναι τριχωτό, μικροκαμωμένο και κάνει απόκοσμα χαριτωμένους θορύβους
  • Τον ελεύθερό της χρόνο τρέχει στους βρεγμένους δρόμους της Αθήνας χωρίς ομπρέλα
  • Οραματίζεται τη μέρα που θα γνωρίσει έναν διάσημο εικαστικό και θα την προσλάβει για βοηθό του.
  • Θεωρεί ως μεγαλύτερη κορυφή της ζωής της τη μέρα που ξόδεψε σε 1 ώρα τα 600 ευρώ που μάζευε με αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα για 6 μήνες, ώστε να αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια για το Τόκυο
  • Μιλάει όποια γλώσσα μπορεί να χρησιμεύσει, για να καταλάβει κανείς τους πρωτότυπους τίτλους των πιο διάσημων έργων ζωγραφικής
Moe - Ένας νέος με αφηρημένο βλέμμα, μαλλιά κοριτσιού και γυαλιστερή φόρμα τζόγκινγκ

  • Δουλεύει μόνο με μηνιαίες συμβάσεις και μόνο όταν χρειάζεται
  • Λατρεύει τα κορίτσια των άνιμε. Θέλει να παντρευτεί ένα και δε θέλει να το θεωρήσετε παράξενο, ειδικά αν είστε καλεσμένοι στο γάμο.
  • Τον ελεύθερό του χρόνο σκάβει σε χώρες της Μέσης Ανατολής
  • Οραματίζεται τη μέρα που θα γράψει το δικό του σενάριο για μία ιαπωνική σειρά-τηλερομάντζο
  • Θεωρεί ως μεγαλύτερη κορυφή της ζωής του την ευκαιρία να πάει στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου
  • Μιλάει αγγλικά, αλλά ψιθυριστά. Και σπάνια.
Αυτοί είναι οι ήρωες των επόμενων 2 εβδομάδων μας, κυρίες και κύριοι! Και για να σας προλάβουμε, όχι, δεν μοχθήσαμε καθόλου να τους βρούμε, γιατί απλούστατα... βρήκαν μόνοι τους ο ένας τον άλλον! Η σαχλαμάρα και η καλτίλα φαίνεται έλκει τα όμοιά της, σε αντίθεση με τους μαγνήτες!

Να λοιπόν, αγαπητοί τηλεθεατές, οι παίκτες του πρώτου ιαπωνικού ριάλιτι με Έλληνες συμμετέχοντες στέκονται στη λάθος σειρά αναμονής του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, περιμένουν να μπουν σε κάποιο αεροπλάνο, ελπίζοντας ότι είναι το σωστό και να αποδείξουν στον κόσμο ότι το Big In Japan ήταν η μεγαλύτερη μπαρούφα της παγκόσμιας τηλεοπτικής πραγματικότητας. Είναι εξοπλισμένοι ο καθένας με διαφορετικές εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν να τα βγάλουν πέρα σε συνθήκες ασυνεννοησίας, και μια οδοντόβουρτσα ταξιδιού, για καθαρή ανάσα και όμορφα χαμόγελα! Μην ξεχνιόμαστε, εδώ κάνουμε TV!

Guest Star για τη σημερινή εκπομπή, θα είναι η φίλτατη Pandora!

*ψεύτικα παλαμάκια αμερικάνικων σειρών*

- Πες μας Pandora, πώς αισθάνεσαι για το ταξίδι των παιδιών;
- .....
- Pandora είμαστε στον αέρα, κάνε κάποια δήλωση...
- .....
- Πανδώρα μας έφερες δώρο μια katana, τι ευγενικό εκ μέρους σου! Pandora τι κάνεις; Μη, Pandora, μη το κάνεις αυτό, ας βοηθήσει κάποιος αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα_______________

Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ TELEMARKETING

Βαρεθήκατε τη διαφθορά της ελληνικής πραγματικότητας;
Βαρεθήκατε να δουλεύετε σα τα ζώα και να πληρώνεστε λιγότερα απ' ό,τι πέρυσι;
Βαρεθήκατε να πηγαίνετε διακοπές στα ελληνικά νησιά και να πληρώνετε περισσότερα απ' ό,τι στις χώρες της Ευρώπης;


ΝΑΙ, υπάρχει λύση για εσάς! Ένα αναζωογονητικό ταξίδι στην Ιαπωνία!
Καλέστε τώρα στο νούμερο που βλέπετε στην οθόνη σας, και οι συνεργάτες μας θα οργανώσουν για εσάς το ταξίδι των ονείρων σας.

Τυχαία χαζή ξανθιά γκόμενα: Κι εγώ πήγα ταξίδι στην Ιαπωνία και νιώθω ότι θα καταφέρω να επιζήσω 3 χρόνια παραπάνω στην Ελλάδα! Ξεχάστηκα εντελώς, μοναδική αίσθηση, το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα.

Tύπος με λαμπερό χαμόγελο: Γουστάρω Ιαπωνία!!! *σηκώνει αντίχειρα, κλείνει μάτι*

Pandora: ΨΟΦΑ!

Σέρβοι τουρίστες στην Ελλάδα: Grcka je najbolja za odmor, ali i mi jako bismo zeleli da napravimo jedno malo putovanje u Japan!

Και μην ξεχνάτε, οι 10 πρώτοι που θα καλέσουν σε αυτό το νούμερο, θα κερδίσουν ένα κουτί γλυκάκια φασολιού, που δεν αρέσουν σε κανέναν στο συνεργείο μας!
________________________________

Ξύπνησα νιώθοντας ένα χέρι να ταρακουνά έντονα τον ώμο μου. Βρισκόμουν στο κρεβάτι μου, τι παράξενο... Λίγα λεπτά πριν είχα την αίσθηση ότι ήμουν κάπου αλλού, αλλά δε θυμόμουν πού. Τεντώθηκα και τα πόδια μου βρήκαν σε κάτι μαλακό. Σήκωσα τη πρωινή στραβομουτσουνάρα μου και είδα τον Tatsu να κοιμάται από την αντίθετη πλευρά του κρεβατιού. Ναι, σωστά... Θα πηγαίναμε μαζί στο αεροδρόμιο.

Τι ώρα να ήταν; Και ποιος με σκούντηξε, ενώ ο άλλος κοιμόταν σα μωρό;

5:30. Βάρβαρη ώρα.

Ξύπνησα τον Tatsu και μαζί τεντωθήκαμε κάνοντας περίεργους θορύβους, σα ζώα της άγριας ζούγκλας. Η ώρα δύσκολη, η προσμονή μεγάλη. Αλλά ποιος τρέχει τέτοια ώρα στο Ελ Βενιζέλος;

"Μωρέ μήπως να το αφήσουμε;" αστειεύεται ο Tatsu και νιώθω το γάλα που πίνω, επειδή ξέρω ότι θα μου λείψει στην Ιαπωνία, να βγαίνει από τη μύτη μου.

Περάσαμε πολλές περιπέτειες για αυτό το ταξίδι. Απολυθήκαμε από δουλειές, προέκυψαν διάφορες ιστορίες, δανείσαμε σε κόσμο και δανειστήκαμε από κόσμο, κόψαμε τις εξόδους για 2 εβδομάδες, αυξήθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων τη μέρα που πήγαμε να κλείσουμε, τελικά τα καταφέραμε. Όλοι μας. Και οι πέντε ήμασταν "μέσα". Και τίποτα δε θα στεκόταν πλέον εμπόδιο στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού.

Στεκόμασταν σε μια τεράστια ουρά, την πιο μεγάλη που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε αεροδρόμιο, πίσω από όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία γκρουπ επισκεπτών που έκαναν το ταξίδι Αθήνα-Κωνσταντινούπολη με την ίδια πτήση με εμάς. Οι μπροστινοί μας ήταν Ιταλοί. Μιλούσαν ασταμάτητα. Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει, το μόνο που με κρατούσε στη ζωή ήταν ότι ήξερα ότι σε μία ώρα θα έτρωγα γεύμα αεροπλάνου. Τίποτε άλλο δεν είχε σημασία. Περίμενα πολύ καιρό για να φάω τυποποιημένο παρακμιακό γεύμα σε πλαστικό δοχείο, τίποτα δε θα μου στερούσε αυτή τη μικρή, αλλόκοτη απόλαυση.

Απλώνουμε τα πέντε διαβατήριά μας στον πάγκο λες και είμαστε Άραβες μεγιστάνες που απλώνουν το ρευστό. Και οι 5 χαμογελάμε ασυναίσθητα, λες και θα βγούμε αναμνηστική σχολική φωτογραφία. Βαλίτσες όλες εντός του επιτρεπόμενου, βαρύτερη αυτή της Tουτού. Ελαφρύτερη της Τούλας, τα κορίτσια ποτέ δε σταματούν να με εκπλήσουν.

Μπαίνουμε στο αεροπλάνο, νυσταγμένοι αλλά ελπίζοντας σε κάτι μεγάλο, λαμπερό, με neon χρώματα και κιτς γραμματοσειρές. Μία ώρα μετά, φτάνουμε στην Κωνσταντινούπολη και συνειδητοποιούμε ότι το πρωινό γκρουπ ξεναγήσεων της Turkish έχει αναχωρήσει μόλις 20 λεπτά πριν. Να βγούμε μόνοι μας έξω; Μπααααα, ας κοιμηθούμε. Και αυτό κάναμε.

8 ώρες αναμονή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ένα από τα πιο πολύβουα αεροδρόμια στον κόσμο... Όχι τόσο καλή ιδέα. Είμαι όμως σίγουρος ότι όλοι είχαμε στο μυαλό μας την Ιαπωνία και μόνο αυτή. Η Κωνσταντινούπολη καλώς ή κακώς φάνταζε πολύ μικρή, πολύ ταπεινή μπροστά σε όσα φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε. Αποφεύγαμε να μιλήσουμε γι' αυτό, αλλά όλοι μας είχαμε την ίδια ακριβώς σκέψη στο μυαλό μας, είμαι βέβαιος. Πόσο μαγικά, πόσο όμορφα και πόσο τέλεια θα είναι όλα. Πόσο μας άξιζε αυτό το ταξίδι για τις αιματηρές οικονομίες που κάναμε, πόσο τυχεροί ήμασταν που περιμέναμε αυτή την πτήση ανταπόκρισης και πόσο καλά θα περνούσαμε.

Και, κάπως έτσι, το οχτάωρο πέρασε. Αργά, βασανιστικά, με 3 επισκέψεις στην τουαλέτα κατά μέσο όρο για τον καθένα και 1,5 κομμάτι σπιτικής τυρόπιτας, αλλά πέρασε. Και επιβιβαζόμασταν στην επόμενη πτήση μας, αυτή που θα μας οδηγούσε απευθείας στην καρδιά της μεγαλύτερής μας εφηβικής φαντασίωσης που επιτέλους πραγματοποιούταν, νωρίτερα απ' ό,τι περιμέναμε ή ελπίζαμε τότε.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά...

Το ταξίδι που ακολούθησε δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα να το περιγράψω σε ένα travel story. Δεν ήμουν καν σίγουρος αν ήθελα αρχικά. Ωστόσο, συνειδητοποιώντας ότι η ανθρώπινη μνήμη εξασθενεί γρηγορότερα απ' ότι μπορεί να φανταστεί κανείς και οι ζωντανές εικόνες σύντομα δίνουν τη θέση τους σε ξεθωριασμένες αισθήσεις που φέρνουν ένα χαμόγελο στα χείλη αλλά και λίγο πάγο στην καρδιά, αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να καταγράψω το ταξίδι τόσο για να το απολαύσετε όλοι σας και να ταξιδέψετε μαζί μας, όσο και για να θυμόμαστε κι εμείς τις λεπτομέρειες της εμπειρίας αυτής που τόσο μας ενθουσίασε και μας έφερε ακόμα πιο κοντά σαν παρέα.

Η ιστορία αφιερωμένη στην Πανδώρα. Με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει την οριστική αφορμή να κλείσει επιτέλους το δικό της εισιτήριο για Τόκυο :)

 

Attachments

Last edited:

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου:haha::haha:
Ανυπομονώ για τη συνέχεια και πολύ χαίρομαι που τελικά αποφάσισες να γράψεις;)
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ονειρεμένο Ταξίδι
yeah, whatever...
Dva Srca δεν ξέρω από που να το πιάσω το θέμα σου.... δηλαδή ειλικρινά... απλώς λυπάμαι λίγο που δεν θα καταφέρω να ολοκληρώσω την δικιά μου Ιαπωνία γιατί πλέον δεν υπάρχει λόγος....
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δευτερη ιστορια απο Ιαπωνια! Φερνω και εγω το σκαμνακι μου σιγα σιγα και πιανω θεση!
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Guest Star για τη σημερινή εκπομπή, θα είναι η φίλτατη Pandora!

*ψεύτικα παλαμάκια αμερικάνικων σειρών*

- Πες μας Pandora, πώς αισθάνεσαι για το ταξίδι των παιδιών;
- .....
- Pandora είμαστε στον αέρα, κάνε κάποια δήλωση...
- .....
- Πανδώρα μας έφερες δώρο μια katana, τι ευγενικό εκ μέρους σου! Pandora τι κάνεις; Μη, Pandora, μη το κάνεις αυτό, ας βοηθήσει κάποιος αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα_______________

:haha::haha::haha: όντως έτσι είμαι, σε παραλήρημα...αδυνατώ να μιλήσω...θα το κάνω το χαρακίρι...:harakiri:

Τυχαία χαζή ξανθιά γκόμενα: Κι εγώ πήγα ταξίδι στην Ιαπωνία και νιώθω ότι θα καταφέρω να επιζήσω 3 χρόνια παραπάνω στην Ελλάδα! Ξεχάστηκα εντελώς, μοναδική αίσθηση, το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα.

Tύπος με λαμπερό χαμόγελο: Γουστάρω Ιαπωνία!!! *σηκώνει αντίχειρα, κλείνει μάτι*

Pandora: ΨΟΦΑ!

Ακριβώς :haha:

Και επιβιβαζόμασταν στην επόμενη πτήση μας, αυτή που θα μας οδηγούσε απευθείας στην καρδιά της μεγαλύτερής μας εφηβικής φαντασίωσης που επιτέλους πραγματοποιούταν, νωρίτερα απ' ό,τι περιμέναμε ή ελπίζαμε τότε.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά...

Η ιστορία αφιερωμένη στην Πανδώρα. Με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει την οριστική αφορμή να κλείσει επιτέλους το δικό της εισιτήριο για Τόκυο :)
Για την μεγάλη τιμή που μου κάνεις, δεν έχω λόγια :D
Σ΄ευχαριστώ που με νοιάστηκες (μάλλον έχουν αυξηθεί τα αγχωτικά μου επεισόδια :D) και ξεκινάς την αγωγή...:D
Η παρέα είναι ιδανική, η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω...επιβιβάζομαι άλαλη και ακολουθώ...:D
Μόλις προσγειωθούμε να ξέρεις θα φιλήσω το χώμα...κι ας με γράψουν οι κάμερες κι ας παίζει το βιντεάκι συνέχεια στα δελτία τους :clap::clap::clap:
(η προτροπή σου λαμβάνεται σοβαρά υπόψη:p)
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στα πέντε σημεία της Γης
Πάντα μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις, ειδικά η ιστορία για την Ουκρανία, την συγκαταλέγω στις αγαπημένες μου στο forum.
Αυτή τη φορά βλέπω και μεγάλη δόση χιούμορ, οπότε όχι απλά ανυπομονώ, έχω στήσει πολυθρόνα γιαπωνέζικη (που λέει και η Πανδώρα) για να σε παρακολουθήσω! :clap:

(ΨΌΦΑ! χαχαχαχχαχαχαχα :haha:)
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Yemen
Μπράβο Κωνσταντίνε! Καλή αρχή! Ξέρω ότι θα είναι αντάξια και η συνέχεια! :clap:

@kalspiros αφορμή να τεμπελιάσεις ψάχνεις μου φαίνεται :bleh: Για συνέχα κι εσύ λεμε. Η επέλαση του αυτοκράτορα στο φόρουμ!
 

pigi_dikaiou

Member
Μηνύματα
550
Likes
521
Επόμενο Ταξίδι
......
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγιο Ορος
Dva μονο αυτο και τιποτα αλλο
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισραήλ, Ειρηνικός
Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την θερμή υποδοχή της ιστορίας μου. Το σκεφτόμουν καιρό αν θα έπρεπε να γράψω ή όχι, όπως προανέφερα, αλλά τελικά με κέρδισε η ανάγκη να το μοιραστώ και να το έχω καταγεγραμμένο κάπου. Η συνέχεια θα έρθει εντός της εβδομάδας.

Σπύρο, δεν έχει καμία σχέση η δική μου με τη δική σου ιστορία, εξάλλου θα δεις ότι επισκεφθήκαμε και κατά το ήμισυ διαφορετικά μέρη. Οπότε για τους αγαπητούς συμφορουμίτες θα ήταν σίγουρα καλό να έχουν περισσότερες ιστορίες, για να βρίσκουν πληροφορίες για περισσότερες πόλεις στην πραγματικά ενδιαφέρουσα αυτή χώρα.

Πανδώρα θα συνεχίσεις να εμφανίζεσαι στην ιστορία, πολύ μ'άρεσε το guest σου... Στην αρχή ξεκίνησε ως απλή αναφορά αλλά ο ρόλος ταιριάζει γάντι στο σενάριο, όπως θα δεις και παρακάτω.
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στα πέντε σημεία της Γης
Να μην το ξανασκεφτείς! Με τέτοιο χάρισμα που έχεις στο γράψιμο, είναι κρίμα να μην έχεις γραμμένες τις ταξιδιωτικές σου ιστορίες, είτε εδώ, είτε όχι.

Όσο για τον Σπύρο, άστον θέλει να λουφάρει μου φαίνεται :bleh:
 

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.271
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ονειρεμένο Ταξίδι
νότια αφρική
Η έναρξη της ιστορίας σου μου δημιούργησε μια υπέροχη αίσθηση! Πραγματικά ανυπομονώ για την προσγείωσή σας στο Τόκυο!
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ότι μου πεις θα κάνω...αν βοηθάει στην εξέλιξη η αλλοπαρμένη της παρέας...θα τα δώσω όλα, αφού είμαι σε κατάσταση ευδαιμονίας !:clap:

@ Σπυράκο...τόση ώρα κάνω πως δεν ακούω...:D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.666
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom