Το θέμα είναι ότι με ίδιο επίθετο και ίδιο κούρεμα τόσα χρόνια μετά ακόμα δυσκολεύομαι να πω ποιος από τους δύο ήταν.Μήπως τον ενοχλούσε το μαλλί σου?![]()
Το θέμα είναι ότι με ίδιο επίθετο και ίδιο κούρεμα τόσα χρόνια μετά ακόμα δυσκολεύομαι να πω ποιος από τους δύο ήταν.Μήπως τον ενοχλούσε το μαλλί σου?![]()
Εχω πετύχει τον «ποια γέλασε» σε lounge της sky να μιλάει με περισση αγένεια κ θράσος στο προσωπικό του lounge που ουδεμία σχέση έχει με τον αέρα, επειδή η πτήση του είχε καθυστέρηση . Και λέω κοιτα κάτι γελοίους που το παίζουν και διάσημοι.
Οχι παντα. Πέτυχα την Αναστασία Γιουσεφ περσι στο Ελ Βενιζέλος. Για να πω την αμαρτία μου δεν την ήξερα, αλλα ολοι οι άλλοι την ήξεραν. Καρακουκλαρα, με όλους φωτογραφηθηκε, ολοι την αγκάλιασαν, ολοι ειχαν εναν καλο λογο να της πουν κι αυτη να ευχαριστει. Δεν εχω ξαναδεί άνθρωπο τοσο χαρούμενο που αγαπιέται απο τον κόσμο.Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όταν γνωρίζεις διάσημο όχι μόνο τον απομυθοποιείς αλλά λες και "αν είναι δυνατόν"
Καλά οι αντιδράσεις σε εκδηλώσεις λατρείας πέρα από την ώρα της δουλειάς τους, το θεωρώ εισβολή στην ιδιωτικότητα. Ότι και να κάνουν εκεί μαζί τους είμαι. Λίγο διαφορετικό αυτό.Οχι παντα. Πέτυχα την Αναστασία Γιουσεφ περσι στο Ελ Βενιζέλος. Για να πω την αμαρτία μου δεν την ήξερα, αλλα ολοι οι άλλοι την ήξεραν. Καρακουκλαρα, με όλους φωτογραφηθηκε, ολοι την αγκάλιασαν, ολοι ειχαν εναν καλο λογο να της πουν κι αυτη να ευχαριστει. Δεν εχω ξαναδεί άνθρωπο τοσο χαρούμενο που αγαπιέται απο τον κόσμο.
Κάτι πάει υπερβολικά καλά με εσέναΚάτι δεν πάει καλά με μένα. 3 στους 4 «διάσημους» που αναφέρετε δεν τους έχω καν ακουστά…