Ικαρία Διαμονή στην Ικαρία με κινητικές ιδιαιτερότητες

Olitos_Chiquitos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ! ;) Σας ανακάλυψα πρόσφατα σε μία αναζήτηση στο google για τη Λευκάδα, και από τότε κάθε μέρα μπαίνω να διαβάσω ιστορίες και πληροφορίες! Πολύ ωραία προσπάθεια! Μπράβο σε όλους σας! Ελπίζω κι εγώ σιγά σιγά να σας προσφέρω κάτι από τα ταξίδια μου!
Είμαι 24 χρόνων και σκεφτόμαστε φέτος με το φίλο μου(25 χρόνων) να πάμε διακοπές στην Ικαρία! Έχουμε ακούσει πολλά ωραία για το νησί .... για τη ζωή, τη χαλάρωση, τα πανηγύρια! Θέλουμε τόσο πολύ να ζήσουμε - ή έστω να θαυμάσουμε από κοντά - τον ικαριώτικο μύθο...!
Το σημαντικό σημείο σε εμάς είναι, ότι ο φίλος μου αντιμετωπίζει μερική δυσκολία στις ανηφόρες, στα σκαλοπάτια, στις απότομες κατηφόρες, λόγω γενετικής ασθένειας. Στο νησί θα πάμε με αυτοκίνητο και πιστεύω πως θα περάσουμε πανέμορφα, κι ας μην ανακαλύψουμε τα δύσβατα σημεία του νησιού.
Διάβασα όμως σε μία απάντηση, από τις 12 σελίδες του θέματος "Ικαρία", ότι οι δρόμοι στα χωριά είναι στενοί, και πως δεν επιτρέπεται να παρκάρουμε μέσα σε αυτά γιατί θα μας γράψουν. Οπότε αναρωτιέμαι κι εγώ, πόση απόσταση θα έχουν τα δωμάτια μας από το πάρκινγκ του χωριού. Άμα είναι πολύ μακρυά και ανηφορικά, ο φίλος μου θα δυσκολεύεται. Εμείς θα θέλαμε αν είναι δυνατόν να παρκάρουμε δίπλα.
Γι'αυτό κι εγώ σας ζητώ να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες, που δεν τις βρήκα αλλού στο ίντερνετ, για τη δόμηση των χωριών (αν είναι ανηφορικά, αν επιτρέπονται αυτοκίνητα, που μπορούμε να παρκάρουμε κλπ), και ακόμη σε ποιό μέρος της Ικαρίας θα μας προτείνατε εσείς να μείνουμε, στη δική μας περίπτωση;
Σας ευχαριστώ αν διαβάσατε μέχρι εδώ το τόοοοσο μεγάλο μήνυμα μου! Ελπίζω οι φίλοι ταξιδιάρηδες να μας βοηθήσουν! Καλό καλοκαίρι σε όλους! :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.217
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom