Κρακοβία Διαμονή στην Κρακοβία

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
Η Κρακοβία έχει προτάσεις διαμονής για όλα τα βαλάντια. Οι τιμές (σε ξενοδοχείο και σε δίκλινο την μέρα) ξεκινάνε από 25 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 220. Μη φοβάστε να κλείσετε δωμάτια σε ξενοδοχεία του στυλ Holiday Inn, Novotel και αλλά μεγάλα γιατί πολλές φορές κάνουν υπέροχες προσφορές και βρίσκονται σε κεντρικά σημεία.

Τώρα για άτομα που έρχονται πρώτη φορά, τους συμβουλεύω να μείνουν κάπου κεντρικά (Rynek, Kazimierz, Wawel) για να μη ταλαιπωρούνται με τα ΜΜΜ κάθε μέρα, συν ότι οι περιοχές αυτές είναι ασφαλείς την νύχτα.

Άμα βρείτε φθηνή διαμονή στην περιοχή Nowa Huta, προς θεού ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ. Θεωρείται μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές και τα θύματα των συμμοριών, είναι πάρα πολλά κάθε βδομάδα.

Οικονομική διαμονή στην Κρακοβία

Θα ξεκινήσω πρώτα για τα άτομα που πάνε Low Budget.

Τα hostel στην Κρακοβία ανθούν. Κάθε δρόμος έχει και από 3 με 4 hostel. Τα καλύτερα βρίσκονται στην οδό Floriańska. Βρίσκονται μέσα σε νεοκλασικά κτήρια, και πιο κέντρο δε γίνεται να υπάρχει.
Οι τιμές ξεκινάνε από 0,80 ευρώ το κρεβάτι (ναι, καλά διαβάσατε!) αλλά υπάρχει μικρή περίπτωση να πετύχετε στο δωμάτιο σας κάποιον άστεγο, μιας και εκεί μπορεί να κοιμηθεί φθήνα, ζεστά και καθαρά.
Τα Hostel που σας προτείνω είναι το Mosquito Hostel (τιμή κρεβατιού από 4 ευρώ), Premium Hostel (8 euro) & Hostel Atlantis (4euro).
Σημείωση, πως όλα τα Hostel είναι στο κέντρο.

Το καλοκαίρι οι πιο πολλές φοιτητικές εστίες προσφέρουν τα δωμάτια τους προς μερικά zloty, όπως κάνει και η εστία AGH, με 15 ευρώ την βραδιά, δωμάτιο με δικό του μπάνιο και κουζίνα.

3ον αστέρων Ξενοδοχεία

Πολλά ξενοδοχεία 3ον αστέρων που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης (Rynek, Kazimierz), έχουν τις ίδιες τιμές με ξενοδοχεία 4 ή κι 5 αστέρων που είναι λίγο έξω από την πόλη (20 λεπτά περπάτημα).

2 καλά ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο του Rynek είναι το Hotel Royal (46 euro) & Hotel Jan (90 euro)

Στην εβραϊκή συνοικία (Kazimierz) οι τιμές είναι πιο προσιτές για τα ξενοδοχεία. Πολύ καλά είναι το Kazimierz I & Kazimierz II (60 euro) και το Globus (90euro)

Ξενοδοχεία πολυτελείας

Εδώ και η Κρακοβία υπερέχει. Η ποικιλία είναι μεγάλη και για όλους. Θα ξεκινήσουμε με κάτι οικονομικό. Πολύ καλό είναι το Crown Piast Hotel με 70 ευρώ το δίκλινο, 5 Αστέρων και 10 λεπτά από το κέντρο. Επίσης το Nowotel 4* στα 71 ευρώ.

Αλλά αν θέλετε κάτι πραγματικά λουξ ε τότε οπωσδήποτε Sheraton με θέα το κάστρο Wawel στα 170 ευρώ και το Grand Hotel στην καρδιά της παλιάς πόλης στα 201 ευρώ
 

Attachments

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κάθε επόμενο!
Το hotel amber design πως θα το χαρακτήριζες?Επίσης με το αμάξι θα κάνουμε δουλειά ή θα μπλέξουμε με τα παρκινγ και τους δακτύλιους?
Το ξενοδοχείο που σου ανέφερα είναι πιο ακριβό απο το Crown Piast που προτείνεις παραπάνω αλλά θεωρώ ότι έχει καλύτερο location!
 

George66

Member
Μηνύματα
22
Likes
6
Καλημέρα.
Επιστρέψαμε από 5ημερο σε Κρακοβία-Βαρσοβία την 25/03/2019.

Για διαμονή στη Κρακοβία θα ήθελα να προτείνω με "κλειστά μάτια" το Aparthotel Lwowska 1, Lwowska 1, Κρακοβία 30-548 στο οποίο μείναμε 3 βράδια.

Υπέροχα μεγάλα και καθαρά δωμάτια με όλες τις παροχές, καταπληκτικά και πεντακάθαρα μπάνια, υπόγειο parking (για όσους επιθυμούν) και φοβερό πρωϊνό.

Μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία της παλιάς πόλης και με τραμ έξω από την είσοδο του Aparthotel (10 λεπτά για την παλιά πόλη).

Τιμή 42-43 € τη βραδιά με πρωϊνό ! ! ! SUPER ! ! !
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.690
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom