Μύκονος Διαμονή στη Μύκονο

taniakar

Member
Μηνύματα
245
Likes
125
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα ταξιδιώτες. Τις καλοκαιρινές διακοπές μας φέτος είπαμε να τις περάσουμε στη Σύρο , τη Μύκονο και τη Νάξο. Ενώ στη Σύρο και τη Νάξο βρήκα πολύ εύκολα υπέροχα καταλύματα, στη Μύκονο δεν μπορώ να βρω τίποτα σε νορμάλ τιμή (κάτω από 200 τη βραδιά δεν υπάρχει τίποτα). Ξέρω ότι θα πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο νησί , αλλά δεν ήθελα να φτάσω τα €250 τη βραδιά. Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό? Είμαστε τετραμελής οικογένεια..
 

PowerPuffGirl

Member
Μηνύματα
23
Likes
213
Καλησπέρα!! Θα σας έλεγα να κοιτάξετε και το airbnb ως λύση γιατί υπάρχουν αρκετά οικονομικές επιλογές! Έψαξα τυχαία ημερομηνίες από τώρα για τέλος Ιουλίου και υπάρχουν καταλύματα και με 100 το βράδυ!
 

Katialondon

Member
Μηνύματα
97
Likes
217
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Κοιτάξτε το Andromeda Residence. Προ ανακαίνισης που είχα πάει είχε πολύ καλές τιμές. Καθαρό, μέσα στο κέντρο, πολυ βολικό. Μάλιστα λόγω του ότι είχα γενέθλια, μας έκαναν αναβάθμιση και μας παραχώρησαν την μεζονέτα 3 επιπέδων.
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.369
Likes
3.418
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Τσεκάρετε και το aeolos resort! Είχε πολυ καλή σχέση ποιότητας- τιμής και μας είχαν κάνει και δωρεάν αναβάθμιση δωματίου. Εξαιρετικά φιλικός και ο οικοδεσπότης.
Μια άλλη καλή και σχετικά οικονομική επιλογή είναι το kamari hotel στον Πλατυ Γυαλο. Μέχρι ειδικά τις 10 Ιουλίου έχει super- για τα δεδομένα της Μυκόνου- τιμές
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.278
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom