Alexandrosx
Member
Μετά το φερυμποτ τα εμπορικά αεροπλάνα ειναι τα πιο ασφαλή σύμφωνα με την λίστα θανάτων του 2010-2019. Πρώτο το αμάξι σε θανάτους.
Τη λύση την ξέρεις και η λύση είναι να απασχολείς το μυαλό σου. Εκτός από το σταυρόλεξο, δες μια ταινία ή μια σειρά. Άκουσε μουσική ή παίξε ένα παιχνίδι. Απόφυγε καφέ και ζάχαρη, ενημέρωσε το πλήρωμα για τη φοβία σου, ίσως τους μόνους που πραγματικά θα σε βοηθήσουν απ' ότι όλοι εμείς που δεν έχουμε εκπαιδευτεί για αυτό.Με βοηθάει πολύ να λύνω σταυρόλεξα
Ωωω σε ευχαριστώ για την φιλοφρονηση!!Μπα, μέθοδος για καμάκι ειναι. Ειναι και εκθαμβωτική η vario
Εντάξει, κοίτα διαχειρίσιμο άγχος έχω. Δεν κρίνω πώς χρειάζεται προς το παρόν. Αν τύχει κάποια καλή παρέα δίπλα μου θα ήταν ιδανικό βέβαια. Να έχω να μιλάω, είναι πολύ βοηθητικό.μια συμβουλη γιατρου δεν θα εβλαφτε μαζι και με φαρμακευτικη καταλληλη αγωγη νομιζω εγω..
Και μοναχές κολάζεις.Ωωω σε ευχαριστώ για την φιλοφρονηση!!Ωστοσο το ενα περιστατικό ηταν μια κυρια 90 ετων σα να ειχε βγει απο τη σειρα «Τα Χρυσα Κοριτσια»
![]()
Πιστεύω ότι έβρισκα μια όμορφη κοπέλα για κουβέντα, ούτε που ένιωθα το άγχος της πτήσης. Ε, όλα στο μυαλό είναι.Και μοναχές κολάζεις.
Καλά αν έβρισκες μια όμορφη κοπέλα για κουβέντα θα ξέχναγες να πατήσεις και το κουμπί για στάση και θα έφτανες Τόκιο. Πάνε και οι υψοφοβίες μετά και τα κενά αέρος και όλα. Άρχοντας.Πιστεύω ότι έβρισκα μια όμορφη κοπέλα για κουβέντα, ούτε που ένιωθα το άγχος της πτήσης. Ε, όλα στο μυαλό είναι.
Είδες, όλα είναι καθαρά ψυχολογία.Καλά αν έβρισκες μια όμορφη κοπέλα για κουβέντα θα ξέχναγες να πατήσεις και το κουμπί για στάση και θα έφτανες Τόκιο. Πάνε και οι υψοφοβίες μετά και τα κενά αέρος και όλα. Άρχοντας.