ΗΠΑ Διευκρίνιση για ESTA

fotast

Member
Η κόρη φίλης μου διαπίστωσε σήμερα το μεσημερι στην πύλη της αεροπορικής εταιρείας στο ΕΛΒΕΝ ότι το ESTA της για ΗΠΑ είχε ανακληθεί χωρίς καμία ειδοποίηση. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία και ποιο είναι το ενδεδειγμένο επόμενο βήμα;
Η βίζα είναι μονόδρομος πλεον.

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τί εννοείς;;;
Ταξιδεύουμε σε ένα μήνα, έχουμε εστα έδω κ 6-7 μηνες. Μπήκα τώρα να τσεκαρω κ είναι approved, δεν έχει αλλάξει κάτι
Αν σου έχουν απορρίψει την ESTA ή αν για κάποιο λόγο στην ακύρωσαν, πας για κανονική βίζα για να μπορέσεις να πας.

Δεν εννοεί ότι η ESTA, σαν πρόγραμμα visa waiver, έπαψε να υφίσταται. Αν έχεις ESTA πας.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Η κόρη φίλης μου διαπίστωσε σήμερα το μεσημερι στην πύλη της αεροπορικής εταιρείας στο ΕΛΒΕΝ ότι το ESTA της για ΗΠΑ είχε ανακληθεί χωρίς καμία ειδοποίηση. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία και ποιο είναι το ενδεδειγμένο επόμενο βήμα;
Μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο? Λήξη? Δεν είχε εγκριθεί πότε? Αλλαγή διαβατηρίου? Λέω εγώ τώρα, γιαγιά αυτά τα μου είπε, που τις είπε, κλπ κλπ δεν με πείθουν.

fotast

Member
Τί εννοείς;;;
Ταξιδεύουμε σε ένα μήνα, έχουμε εστα έδω κ 6-7 μηνες. Μπήκα τώρα να τσεκαρω κ είναι approved, δεν έχει αλλάξει κάτι
Αν ισχύει κανένα πρόβλημα.Αν για οποιοδήποτε λόγο έπαψε να ισχύει/ακυρώθηκε ,μόνον με βίζα πας.Εννοείται οτι αν έχει λήξει κανονικά,μπορεις να βγάλεις άλλη.

Last edited:

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
ΑΝ εχει γίνει κάτι τέτοιο,που είναι δύσκολο,θα έχει γίνει κάποιο λάθος.Δεν είναι κάτι που συμβαίνει.Οποτε τσεκαρουμε πριν φύγουμε την ESTA?Ναι αλλά πάλι αν εγκριθεί δεν έχω μάθει για περιπτώσεις που ακυρώνεται.Πρεπει να υπάρχει σοβαρός λόγος .

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Επισης ταξίδι ή ακόμη και διέλευση από κάποιες χώρες σου ακύρώνει την ESTA. Κούβα, Σουδάν, Ιράν, Υεμένη και κάποιες άλλες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom