Δυτική Πελοπόννησος

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστώ πολύ!Εκτός από Βοιδοκοιλια ποιες άλλες παραλίες προτείνεις?

Ευχαριστω!!! Κυλλήνη για διαμονή? Πες καμια ινφο παραπανω!
Αν μένεις Κυλλήνη, η Βοιδοκοιλιά και οι υπόλοιπες παραλίες, όλες τους από πολύ καλές μέχρι φανταστικές, πέφτουν αρκετά μακριά. Αν μένεις πιο "κάτω" είναι μια επιλογή. Αν μένεις Κυλλήνη, έχει κοντά ωραίες παραλίες και σίγουρα μπορείς να πας και μια Καλόγρια στην Αχαϊα. Αμιγώς από Δυτική Πελοπόννησο θα σου πρότεινα: Καϊάφα, Ελαία, Αγιαννάκη. Η τελευταία ήταν η αγαπημένη μου. Σε εκείνες τις διακοπές κινούμασταν μεταξύ Κυπαρισσίας και Καϊάφα. Δεν έχω δηλαδή άποψη για πιο πάνω, μέχρι και την Κυλλήνη.

annoula

Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ζαχάρω ειναι καλή επιλογη να μείνεις? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι ειναι καπως στην μέση. Ο Κακόβατος τι λέει???

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ζαχάρω ειναι καλή επιλογη να μείνεις? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι ειναι καπως στην μέση. Ο Κακόβατος τι λέει???
Να σου πω την αλήθεια τίποτα δεν με είχε ενθουσιάσει στην περιοχή για να μείνω. Εμείς μέναμε στο Καλό Νερό, το οποίο δεν προτείνω, αλλά είχαμε βρει καλά ενοικιαζόμενα. Ως προς τις παραλίες, θα δεις ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια ενιαία παραλία, οπότε πάνω κάτω είναι το ίδιο παντού.

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Κακόβατος ως μέρος δεν μου είπε κάτι, απλώς είχε ωραία μαγαζιά με ψάρι.Κυρίως σέρφερ έμεναν σε ένα από τα ξενοδοχεία....

Viaggi

Member
Αφηγητής
Από τα διαμαντάκια που βρήκα στην περιοχή, η άνω πόλη της Κυπαρισσίας, πλακόστρωτος δρόμος με ωραία θέα και μαγαζιά για καφέ ποτό και φαγητό.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.122
Μέλη
40.113
Νεότερο μέλος
Γιώργος.κ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα