L33T
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κορέα+Japan September
- Ταξίδι-Όνειρο
- Done.Japan2024.2025.2026?
Turkish Airlines - Δεκέμβριος που μας πέρασε , πήγαινε έλα περίπου 750€~ με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη (αφετερία).Επειδή το τελευταίο διάστημα κάνω κι εγώ παρόμοια αναζήτηση αεροπορικών για Ιαπωνία, πρέπει να πω ότι απογοητεύομαι.
Βγάζω από τις επιλογές μου τη Scoot επειδή έχει κάτι 15ωρα μετεπιβίβασης μες στα άγρια χαράματα. Μακάρι να ήταν 10ωρο σε νορμάλ ώρες για να κάνω και κάποιο από τα δωρεάν τουρ στη Σιγκαπούρη, όπως το 'χω ξανακάνει άλλωστε.
Από τις υπόλοιπες αεροπορικές αυτή τη στιγμή έχει για συγκεκριμένες ημερομηνίες πιο καλές τιμές η Etidad, δηλαδή στα 800-900€, αλλά τη φοβάμαι επειδή η κατάσταση στον Περσικό δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και δεν έχω καμία όρεξη για ακυρώσεις.
Αμέσως μετά παίζει η LOT, με πιο ασφαλή μετεπιβίβαση στη Βαρσοβία, αλλά ψάχνω για καλύτερη τιμή από τα 900€ που δεν ξέρω αν θα τη βρω.
ΥΓ Φυσικά δεν κοιτώ για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αποφεύγω και τον Σεπτέμβρη
Επειδή εγώ κοιτάω, να πάω πάλι τέλη του επόμενου μήνα μπορώ να σου πω ότι λόγω της κατάστασης κτλ. ανέβηκαν οι τιμές πάλι 'fuel surcharge κτλ' . ξεπερνάει το 1000€ για round-trip
Οπότε θα πάω πρώτα Seoul με Turkish Airlines , πάλι ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη θα μείνω 2-3 μέρες Σεούλ και από εκεί θα πετάω για Sapporo. 690€ One-way και επιστροφή με μίλια με LOT - Warsaw .