Ιαπωνία Εισιτήρια για Ιαπωνία

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Done.Japan2024.2025.2026?
Επειδή το τελευταίο διάστημα κάνω κι εγώ παρόμοια αναζήτηση αεροπορικών για Ιαπωνία, πρέπει να πω ότι απογοητεύομαι.
Βγάζω από τις επιλογές μου τη Scoot επειδή έχει κάτι 15ωρα μετεπιβίβασης μες στα άγρια χαράματα. Μακάρι να ήταν 10ωρο σε νορμάλ ώρες για να κάνω και κάποιο από τα δωρεάν τουρ στη Σιγκαπούρη, όπως το 'χω ξανακάνει άλλωστε.
Από τις υπόλοιπες αεροπορικές αυτή τη στιγμή έχει για συγκεκριμένες ημερομηνίες πιο καλές τιμές η Etidad, δηλαδή στα 800-900€, αλλά τη φοβάμαι επειδή η κατάσταση στον Περσικό δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και δεν έχω καμία όρεξη για ακυρώσεις.
Αμέσως μετά παίζει η LOT, με πιο ασφαλή μετεπιβίβαση στη Βαρσοβία, αλλά ψάχνω για καλύτερη τιμή από τα 900€ που δεν ξέρω αν θα τη βρω.
ΥΓ Φυσικά δεν κοιτώ για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αποφεύγω και τον Σεπτέμβρη
Turkish Airlines - Δεκέμβριος που μας πέρασε , πήγαινε έλα περίπου 750€~ με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη (αφετερία).

Επειδή εγώ κοιτάω, να πάω πάλι τέλη του επόμενου μήνα μπορώ να σου πω ότι λόγω της κατάστασης κτλ. ανέβηκαν οι τιμές πάλι 'fuel surcharge κτλ' . ξεπερνάει το 1000€ για round-trip
Οπότε θα πάω πρώτα Seoul με Turkish Airlines , πάλι ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη θα μείνω 2-3 μέρες Σεούλ και από εκεί θα πετάω για Sapporo. 690€ One-way και επιστροφή με μίλια με LOT - Warsaw .

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Turkish Airlines - Δεκέμβριος που μας πέρασε , πήγαινε έλα περίπου 750€~ με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη (αφετερία).

Επειδή εγώ κοιτάω, να πάω πάλι τέλη του επόμενου μήνα μπορώ να σου πω ότι λόγω της κατάστασης κτλ. ανέβηκαν οι τιμές πάλι 'fuel surcharge κτλ' . ξεπερνάει το 1000€ για round-trip
Οπότε θα πάω πρώτα Seoul με Turkish Airlines , πάλι ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη θα μείνω 2-3 μέρες Σεούλ και από εκεί θα πετάω για Sapporo. 690€ One-way και επιστροφή με μίλια με LOT - Warsaw .
Έκλεισα τελικά με Ethiopian για Σεούλ στα 440€ για το διάστημα 11-23/11/26. Απαλλάσσομαι έτσι από το άγχος της μετεπιβίβασης στη Σεούλ σε χρόνο μιας ώρας, αν και το αντίστοιχο 1.45 στην Αντίς παραμένει σκιά στο ταξίδι μου.
Τα εισιτήρια Σεούλ-Τόκιο, Οσάκα-Σεούλ δεν τα 'κλεισα ακόμα, αλλά τα υπολογίζω στα 350-400€. Δηλαδή το 800άρι δεν το γλιτώνω, αλλά τουλάχιστον όπως κι εσύ θα δω και τη Σεούλ.

Last edited:

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Έκλεισα τελικά με Ethiopian για Σεούλ στα 440€ για το διάστημα 11-23/11/26. Απαλλάσσομαι έτσι από το άγχος της μετεπιβίβασης στη Σεούλ σε χρόνο μιας ώρας, αν και το αντίστοιχο 1.45 στην Αντίς παραμένει σκιά στο ταξίδι μου.
Τα εισιτήρια Σεούλ-Τόκιο, Οσάκα-Σεούλ δεν τα 'κλεισα ακόμα, αλλά τα υπολογίζω στα 350-400€. Δηλαδή το 800άρι δεν το γλιτώνω, αλλά τουλάχιστον όπως κι εσύ θα δω και τη Σεούλ.
Ακριβώς , μα ακριβώς αυτό . Κάθεσαι και λίγο Σεούλ ρίχνεις και εκεί μια ματιά..
Καλό το Εθιόπιαν , και η τιμή ... δεν μπορώ να πω.

Το Σεούλ -> Οσάκα κτλ . δες Peach έχει με 50€ πτήσεις ;)

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
1783682550717.png

Ράντομ ημερομηνίες ;)

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Ακριβώς , μα ακριβώς αυτό . Κάθεσαι και λίγο Σεούλ ρίχνεις και εκεί μια ματιά..
Καλό το Εθιόπιαν , και η τιμή ... δεν μπορώ να πω.
Το Σεούλ -> Οσάκα κτλ . δες Peach έχει με 50€ πτήσεις ;)
Ακόμα στο ψάξιμο είμαι για τα αεροπορικά Κορέας-Ιαπωνίας. Την Peach την είχα δει να έχει πιο χαμηλές τιμές αλλά με προβλημάτιζε ότι στις χειραποσκευές της έχει όριο τα 7 κιλά, τα οποία μάλιστα βρήκα πως τα ελέγχει συχνά.

Ράντομ ημερομηνίες ;)
Δυστυχώς οι ημερομηνίες μου είναι πια συγκεκριμένες και μπορώ να παίξω μόνο στο αν θα μείνω στη Σεούλ στον πηγαιμό για Ιαπωνία ή στην επιστροφή.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Ακόμα στο ψάξιμο είμαι για τα αεροπορικά Κορέας-Ιαπωνίας. Την Peach την είχα δει να έχει πιο χαμηλές τιμές αλλά με προβλημάτιζε ότι στις χειραποσκευές της έχει όριο τα 7 κιλά, τα οποία μάλιστα βρήκα πως τα ελέγχει συχνά.

Δυστυχώς οι ημερομηνίες μου είναι πια συγκεκριμένες και μπορώ να παίξω μόνο στο αν θα μείνω στη Σεούλ στον πηγαιμό για Ιαπωνία ή στην επιστροφή.
Ελέγχει η πιτσ; Σώπα, δεν το ήξερα έχω πετάξει μαζί της 3-4 φορές εντός Ιαπωνίας και Σιγκαπούρης και μαζί μου πάντα έχω ένα αρκετά μεγάλο μπακπακ ,και σίγουρα πάνω από 10 κιλά , ίσως ήμουν τυχερός ;τι να πω.

Χμμμμ...σίγουρα θα βρείς κάτι με αντίστοιχη τιμή τις ημερομηνίες που ψάχνεις, δες μήπως σε συμφέρει και καμία ASIANA / ANA λίγο πιο ακρι΄βες σίγουρα αλλά και με παραδοτέα επίσης.

georgi d

Member
Το βάζω σαν πληροφορία γιατί αργότερα μπορεί σε κάποιον να χρειαστεί.
Από Πράγα θα ξεκινήσει την πρώτη πτήση προς Ιαπωνία (Ανόι) με μια στάση στην Αλμα-Ατα (Αλμάτι) του Καζαχστάν με 2 πτήσεις την εβδομάδα.
Για Πράγα δεν νομίζω να υπάρχει οικονομικό εισιτήριο από την Ελλάδα (από ότι θυμάμαι δεν είδα όμως μπορεί να κάνω λάθος) .

Ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε τι τιμές έβαλε η εταιρεία από Πράγα μέχρι Ανόι. Κρίμα που δεν το είδα εχθές,μόλις τώρα βρήκα ότι είχαν βάλει την προσφορά.

• παραδοτέες αποσκευές έως 40 κιλά (ανάλογα με τη διαδρομή)·
  • δωρεάν επιλογή θέσης·
  • η δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας ή της ώρας της πτήσης.
Αυτή η τιμή είναι κατάλληλη για όσους ταξιδεύουν με πολλές αποσκευές ή θέλουν να διατηρήσουν ευελιξία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Πού μπορώ να πετάξω από το Αλμάτι;
Το δίκτυο δρομολογίων της Vietjet Air συνεχίζει να επεκτείνεται ραγδαία.

Μέσω των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας, οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδέψουν προς:

• Πράγα;
  • Τόκιο;
  • Οσάκα;
  • Σιζουόκα;
  • Σαγκάη;
  • Πεκίνο;
  • Γκουανγκζού;
  • Νέο Δελχί;
  • Μπανγκαλόρ;
  • Χαϊντεραμπάντ;
  • Κολόμπο;
  • μεγαλύτερες πόλεις στην Αυστραλία;
  • Νότια Κορέα;
  • χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Τι περιμένει τους επιβάτες στο αεροσκάφος ;
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, στους ταξιδιώτες προσφέρονται όχι μόνο ζεστά γεύματα, αλλά και πιάτα εθνικής βιετναμέζικης κουζίνας.

Το μενού περιλαμβάνει το διάσημο Pho Thin , το παραδοσιακό banh mi και τον χαρακτηριστικό βιετναμέζικο παγωμένο καφέ με γάλα.

Οι πτήσεις εκτελούνται με σύγχρονα αεροσκάφη και η εξυπηρέτηση παρέχεται από επαγγελματικό πλήρωμα.

Τι είναι σημαντικό να θυμάστε
Η προσφορά ισχύει μόνο για τρεις ημέρες – από 7 έως 9 Ιουλίου .

Ο αριθμός των εισιτηρίων σε ειδικές τιμές είναι περιορισμένος, επομένως μετά την εξάντληση, το κόστος της πτήσης θα υπολογιστεί σε κανονικές τιμές.

Τώρα θα γράψω και την πηγή.
Скидки на рейсы в Японию, Вьетнам и Австралию: стартовала акция Vietjet Air (εδώ στα ρώσικα όμως εκεί θα την έχουν και στα αγγλικά)

Εδώ μας γράφουν για την καινούργια πτήση.
Η Vietjet σας μεταφέρει στην Πράγα – τη γοητευτική «Χρυσή Πόλη» – μόνο με 5.940.000 dong.

Last edited:

jimp

Member
Αφηγητής
Η στάση στην Σεούλ είναι για ανεφοδιασμό, προλαβαίνεις άνετα να μπεις στο αεροπλάνο. Βγαίνεις, περνάς έλεγχο και ξαναμπαίνεις,
ουσιαστικά όλοι όσοι συνεχίζουν προς Ιαπωνία τους περιμένει το αεροπλάνο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα