Ινδία Εμπειριες απο Ινδια?

Papaya

Member
@thalia tsif
Σ ευχαριστω Θαλεια! Εντυπωσιακα οικονομικα τα ξενοδοχεια για 4στερα και 5στερα.
Θα ειναι ταξιδαρα! Ο οδηγος φροντιζει για τη διαμονη και τη διατροφη του ή κανατε καποιου ειδους συμφωνια; Επισης. οταν παιρνεις τρενα ή πτησεις αν γινει κατι τετοιο, εκεινος ερχεται οδικως και σας βρισκει;

@annoula
Jaipur συμφωνω οτι αξιζει να μεινει κανεις κεντρο , αυτα που βρισκω ομως ειναι παραλογα ακριβα για δεδομενα Ινδιας. Οσο κι αν εχω ταξιδεψω, νιωθω κι εγω οτι στην Ινδια θα ανοιξει τριτο ματι. Σ ευχαριστω τοσο πολυ!

Papaya

Member
Παιδιά μια ερώτηση:
Γίνεται την ίδια μέρα να προσγειωθουμε Jaipur στις 09:20 το πρωί , να πάμε Άγρα με στάση Abhaneri κ fatehpur sikri και το απόγευμα να δούμε Ταζ Μαχάλ ή θα μας βγει ο τακός;
Όλα αυτά θα γίνουν Πέμπτη με ιδιωτικό οδηγό .

Η επόμενη μέρα πέφτει Παρασκευή που το Ταζ Μαχάλ είναι κλειστό και δε θέλω να κολλήσουμε στην Αγρα.

Βοήθεια!

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Παιδιά μια ερώτηση:
Γίνεται την ίδια μέρα να προσγειωθουμε Jaipur στις 09:20 το πρωί , να πάμε Άγρα με στάση Abhaneri κ fatehpur sikri και το απόγευμα να δούμε Ταζ Μαχάλ ή θα μας βγει ο τακός;

Η επόμενη μέρα πέφτει Παρασκευή που το Ταζ Μαχάλ είναι κλειστό και δε θέλω να κολλήσουμε στην Αγρα.

Βοήθεια!
Εχω κανει το αντιστροφο… Ειδα Ταζ Μαχαλ πολυ νωρις το πρωι και μετα εφυγα για Τζαιπουρ με σταση στο Φατεχπουρ Σικρι.
Ομως (1)πηγαμε Ταζ Μαχαλ πολυ νωρις με την ανατολη του ηλιου και χρειαστηκαμε μερικες ωρες (2)ειχε παρα παρα μα παρα πολλη κινηση ο δρομος που συνδεει Αγκρα-Φατεχπουρ Σικρι-Τζαιπουρ με πολλες νταλικες και λατομεία που χανεις πολυ περισσοτερο χρονο απο αυτον που θα υπολογιζες βασει χιλιομετρικης αποστασης (3)τελικα φτασαμε Τζαιπουρ αργα απογευμα/βραδακι (ηταν Οκτωβριος και ειχε νυχτωσει).
Επομενως θεωρω οτι θα φτασεις πολυ οριακα για το Ταζ και ισως δεν το προλαβεις.

thalia tsif

Member
Συγγραφέας
Παιδιά μια ερώτηση:

Βοήθεια!
Εγω φευγω απο Δελχί ιδια ωρα και δείχνει οτι ειναι 1,5 ωρα λιγότερο.εγω θεωρώ οτι οριακά θα προλάβω..τα ενδιάμεσα ξεχνα τα..δεν προλαβαίνεις.. 1800κλεινει τα Taj mahal

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom