Γερμανία Ενα μωρο στο Βερολινο! (μεσα απο τα ματια του junior)

tripakias

Member
Μηνύματα
8.020
Likes
12.105
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το Σαββατο 14 Νοεμβριου δεν πηγαμε εκδρομη με τη μαμα και τον μπαμπα. Ο μπαμπας ειπε καλυτερα να μεινουμε σπιτι και να κανουμε μια βολτα εκει κοντα μεχρι να ηρεμησει η κατασταση.

Κατι ειχε γινει την Παρασκευη και ειχε τρομαξει τον μπαμπα και τη μαμα. Η μαμα μαλιστα επεμενε να μην βγουμε καθολου απο το σπιτι αλλα λιγο γκρινια εγω, λιγο ο μπαμπας την πεισαμε.


Η πολη ειχε γεμισει απο μεγαλα αυτοκινητακια με μπλε και κοκκινους φαρους σαν αυτο που μου εφερε ο θειος T. αλλα σε μεγεθος πιο μεγαλα και απο τον μπαμπα. Στον ουρανο ειχε ελικοπτερακια που εμοιαζαν με το δικο μου αλλα δεν επεφταν (το δικο μου αμα το αφησω πεφτει). Κι ειχε και σειρηνες και κατι κυριους στα μπλε και στα πρασινα με οπλα. Ηταν τοσο ωραια ολα που ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα. Η πολη ειχε μετατραπει σε ενα τεραστιο λουνα παρκ!


Απορω γιατι η μαμα ηθελε να φυγουμε Ισπανια; Μα δεν βλεπει ποσο ομορφα ειναι εδω; Λες να ειναι ο χριστουγεννιατικος στολισμος που λενε; Δεν ξερω, θα μαθω οταν μεγαλωσω λιγο και θα σας πω.


Ομως η μαμα επεμενε να φυγουμε. Και αυτη τη φορα ηταν σειρα της να μας πεισει. Τον μπαμπα δηλαδη. Εγω αναγκαστηκα να δεχτω γιατι οταν αγχωνεται πολυ δεν εχει να μου δωσει γαλα. Και ξερετε τι νοστιμο που ειναι το γαλα της μαμας; Αλλο πραγμα σας λεω... Να γλειφετε και τα βυζια της!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.020
Likes
12.105
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λιγες μερες μετα ημασταν ετοιμοι για το ταξιδι μας. Εγω ημουν λιγακι θυμωμενος που θα αφηνα πισω τα παιχνιδια μου αλλα δεν μπορουσα να αφησω τους γονεις μου να πανε μονοι τους. Θα ανησυχουσα μην παθουν κατι τρομερα μεχρι να γυρισουν.
Το ευχαριστο νεο ηταν πως θα ερχοταν και ο θειος Τ. μαζι μας. Οταν το ακουσα κοντεψα να πεταξω απο τη χαρα μου. Ενα τετραημερο με τον θειο Τ; Wow!
Ο θειος Τ. ειναι πρωτοξαδερφος της μαμας αλλα ειναι σαν αδερφια αφου μεγαλωσαν σε διπλανα σπιτια και με την ιδια νταντα.

Κι ο μπαμπας τον συμπαθει πολυ τον θειο Τ. και συνεχεια λεει στη μαμα πως ο μοναδικος που ειναι νορμαλ απο το σοι σου ειναι ο αδερφος σου. Κι η μαμα νευριαζει κι υστερα αρχιζει καβγας ματαξυ τους κι εγω βαζω τα κλαμματα κι η μαμα για να σταματησω μου δινει γαλα.

Εκεινη τη μερα ομως δεν καβγαδιζαν, μονο περιμεναν τον θειο Τ. να ερθει να μας παρει για να παμε ολοι μαζι στο αεροδρομιο. Στο αυτοκινητο ομως με περιμενε αλλη μια εκπληξη. Ο θειος δεν θα ερχοταν μονος του αλλα με την καινουρια του κοπελα την Α. την οποια ουτε η μαμα και ο μπαμπας ηξεραν. Δηλαδη ο μπαμπας ηξερε αλλα δεν την ειχε δει. Κι οταν την ειδε ειπε πως ειναι απο τις ωραιοτερες γυναικες που εχει δει ποτε στη ζωη του και εδωσε τα ευσημα στο θειο.

Κι η μαμα ειπε: "Ε τι θα διαλεγε ο αδερφος μου;" (Ο θειος ειναι πολυ ομορφος και δουλευει ως φωτομοντελο και η μαμα το εκμεταλλευοταν παλιοτερα αυτο. Εβγαινε μαζι του για να ζηλεψουν αλλοι). "Αλλωστε ολοι στην οικογενεια μου εχουν γουστο..." και πριν προλαβει να της πει ευχαριστω ο μπαμπας συνεχιζει "...εκτος απο μενα".

Με τα πολλα και με κατι τετοιες ηλιθιες συζητησεις που κανουν οι μεγαλοι φτασαμε στο αεροδρομιο CDG και στο Terminal 2F απ' οπου θα αναχωρουσε η πτηση μας με την Air France για το Βερολινο .

Στο αεροπλανο αεροπλανο εμενα μου εδωσαν την καλυτερη θεση. Με εβαλαν στην καλυτερη θεση. Στην αγκαλια της μαμας μου. Κι ενω ολοι ειχαν μια εγνοια αν θα ημουν ησυχος εγω απολαυσα εναν βαθυ αναζωογονητικο υπνο. Το μονο που θυμαμαι ειναι τη μαμα να λεει στον μπαμπα: "Αναισθητος ο γιος σου, σαν κι εσενα".
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Μια χαρα τα λεει ο μικρος,εμπειρος αφηγητης..κληρονομικο χαρισμα!Καλη συνεχεια!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.020
Likes
12.105
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Να μας ανεβασει ο μικρος φωτογραφιας της καινουριας κοπελας!
Ενα σου λεω, αν ηθελε εκανα κατι μαζι της. Τρομερα ερωτευσιμη γυναικα. Το ειπα και στους αλλους. Δεν με πιστεψαν νομιζαν πως κανω πλακα. Προβλημα τους. Τεσπα δεν εχω ελπιδες ετσι κι αλλιως. Θα μεινω πιστος.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom