ΗΠΑ Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αμερική.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το γαλόνι όχι το λίτρο, αλλά διαφέρει πολύ από μέρος σε μέρος. Στην περιοχή του Σικάγο κάνει περιπου 3.8 δολλαρια τώρα.

ΝΜ = New Mexico State
Ακόμα και με 6,9$ το γαλόνι πιο φθηνά είναι απο το Ελλαδιστάν....

agmi

Member
H βενζινη παιζει απο $3.10-6.90. δλδ απο $0.82λ μεχρι $1.83λ το γαλονι τα 3.78λ ΟΧΙ τα 4λ που ειναι το imperial (Eγγλεζικο/Λατ. Αμερικης). Τιμες μιλω προ 2 βδομαδες Γιουτας, Νεβαδας, Αριζονας, Καλιφορνιας.

agmi

Member
Στο πρπ $1 διαφορα το λιτρο σε εθνικο επιπεδο! Και τα Αμερικανικα μοντελα (ασχετως της χωρας προελευσης) ειναι λαιμαργα, υβριδικά λιγα, εγω παρατηρησα πιο πολλα ηλεκτρικα παρα υβριδικα (Τesla, Rivian), υβριδικα Κορεατικα, Γιαπωνεζικα. Παντου ειναι ισως φτηνοτερα @Sassenach77 απο το Ελλαδισταν. Καποιος πρεπει να συντηρισει το κρατος και αυτος ειναι ο ταλαιπωρος Ελληνας, μιας που ειναι μονοδρομος. Τα κουνιαδια μου παραπονιόταν οτι στην Ολλανδια ειναι πιο ακριβα και τους ταπωσα γιατι το μηνιατικο του ανειδικευτου εκει πιανει τα €2000-350 για ταμειο υγειας! Ε μααα!
Kαι στην Καλιφας $16.80 και $20 η ωρα στα φαστφουνταδικα!

Last edited:

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τι είναι το πρπ μωρε; Δεν σε πιάνω ώρες ώρες :lol:
Και τα Αμερικανικα μοντελα (ασχετως της χωρας προελευσης) ειναι λαιμαργα,
Αυτό είναι γεγονός! Έχουν τεράστιους κινητήρες.... Άλλο όμως η κατανάλωση των οχημάτων και άλλο η σύγκριση των τιμών ενέργειας. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα :)

Στην Αμερική μόνο οι τιμές ενέργειας είναι φθηνές, τα υπόλοιπα είναι πανάκριβα....

agmi

Member
2.5l το Μitsubishi Outback 180hp και σερνοτατε σε συγκριση με τα 136 μουλαρια του αγροτη μου και το υβριδικο κινεζικο της γυναικας. Φυσικα καθε 400-420 μιλια γεμισμα. Παλι καλα 4,650 χλμ σε 12 μερες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom