Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

hlmer32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος Η.Π.Α.
Επίσης για να συνεισφέρω κι εγω στο θέμα της ασφάλειας των ενοικιαζόμενων. Οσες φορές έχω νοικιάσει σε όλο το κοσμο πάντα ήθελαν τα γραφεία να μου πουλήσουν τη δίκια τους ασφάλεια. Η αλήθεια είναι οτι βγάζουν κέρδος έτσι αλλα είσαι και σίγουρος πως είσαι καλυμμένος. Έτσι μετά από μερικές φορές δεν ασχολήθηκα πάλι με ασφάλεια από μεσάζοντες.

aspa

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Εγώ πάντα αγοράζω την ασφάλεια από την εταιρεία ασχέτως από πού έκανα την κράτηση της ενοικίασης γνωρίζοντας ότι είναι αρκετά ακριβότερη. Έχω όμως το κεφάλι μου ήσυχο κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου. Θα ήθελα πολύ όμως να ακούσω από κάποιον που αγόρασε ασφάλεια από μεσάζοντα και επέστρεψε το αυτοκίνητο με ζημιά/ες τί επακολούθησε.
Καλησπέρα
Να σας πω εγω την εμπειρία μου
Το περασμένο καλοκαίρι πήγα στη Λήμνο, Νοίκιασα αυτοκίνητο με booking. H εταιρείαστην επιστροφή βρήκε ένα μικρό βουλιαγματάκι που το χρέωσε 350 ευρώ. ¨Εστειλα την απόδειξη στην ασφαλιστική της και σε 1 ημέρα μου τα πλήρωσαν χωρίς να ρωτήσουν τίποτα.

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Θα ήθελα πολύ όμως να ακούσω από κάποιον που αγόρασε ασφάλεια από μεσάζοντα και επέστρεψε το αυτοκίνητο με ζημιά/ες τί επακολούθησε
Δεν έχω μεγάλη πείρα από ενοικίαση αυτοκινήτων, νομίζω @makisg εσύ έχεις μεγαλύτερη, αλλά για εμένα το θέμα είναι, ότι σε μια μεγάλη ζημιά που έχεις πλήρη κάλυψη από μεσάζοντα, μάλλον πρέπει να πληρώσεις πρώτα και μετά να πάρεις τα χρήματα πίσω.
Κι αν τα χρήματα είναι πολλά και δεν έχεις να τα δώσεις;
Γι'αυτό κι εγώ ως τώρα κλείνω με πλήρη κάλυψη από την εταιρεία ενοικίασης.

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Δεν έχω μεγάλη πείρα από ενοικίαση αυτοκινήτων, νομίζω @makisg εσύ έχεις μεγαλύτερη, αλλά για εμένα το θέμα είναι, ότι σε μια μεγάλη ζημιά που έχεις πλήρη κάλυψη από μεσάζοντα, μάλλον πρέπει να πληρώσεις πρώτα και μετά να πάρεις τα χρήματα πίσω.
Κι αν τα χρήματα είναι πολλά και δεν έχεις να τα δώσεις;
Γι'αυτό κι εγώ ως τώρα κλείνω με πλήρη κάλυψη από την εταιρεία ενοικίασης.

Ακριβώς έτσι κάνω και εγώ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα
Να σας πω εγω την εμπειρία μου
Το περασμένο καλοκαίρι πήγα στη Λήμνο, Νοίκιασα αυτοκίνητο με booking. H εταιρείαστην επιστροφή βρήκε ένα μικρό βουλιαγματάκι που το χρέωσε 350 ευρώ. ¨Εστειλα την απόδειξη στην ασφαλιστική της και σε 1 ημέρα μου τα πλήρωσαν χωρίς να ρωτήσουν τίποτα.
Το ερώτημα είναι το εξής:
Εάν είχες αγοράσει την επιπλέον ασφάλεια από την booking που σου εξασφαλίζει την μηδενική απαλλαγή (zero excess).
Γιατί εφόσον σου κάλυψαν και τα 350 € της ζημιάς σημαίνει ότι δεν είχες συνεισφορά στη ζημιά όπως συμβαίνει σε όλες τις κλασικές ασφάλειες.

aspa

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Το ερώτημα είναι το εξής:
Εάν είχες αγοράσει την επιπλέον ασφάλεια από την booking που σου εξασφαλίζει την μηδενική απαλλαγή (zero excess).
Γιατί εφόσον σου κάλυψαν και τα 350 € της ζημιάς σημαίνει ότι δεν είχες συνεισφορά στη ζημιά όπως συμβαίνει σε όλες τις κλασικές ασφάλειες.
Είχα αγοράσει την επιπλέον ασφάλεια απο την booking που είναι πολύ μικρότρη απο την εταιρεία και δεν πλήρωσα τίποτα.

HKLEOPATRA

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΑΛΣΑΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Είχα αγοράσει την επιπλέον ασφάλεια απο την booking που είναι πολύ μικρότρη απο την εταιρεία και δεν πλήρωσα τίποτα.
Αυτό με ενδιαφέρει εμένα . Δεν με πειράζει να πληρώσω και να πάρω αργότερα τα χρήματα . Αρκεί να τα πάρω όμως σε περίπτωση που συμβεί κάτι . Συνήθως αγοράζω την ασφάλεια από το γκισέ απευθείας . Είναι μεγάλη όμως η διαφορά στην τιμή . Η Booking που κρατάει για μια εβδομάδα 110 ευρώ ασφάλεια . Αν όμως την κάνω στη εταιρεία απευθείας ή τιμή θα είναι διπλάσια σίγουρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.231
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom