Ουγγαρία Εντυπώσεις από Βουδαπέστη

zafirenia_83

Member
Μηνύματα
74
Likes
103
Λοιπόοοοοοοοοον!
Χθες βράδυ γυρίσαμε από την όμορφη Βουδαπέστη και θα αναφέρω και εγώ με τη σειρά μου 2-3 πράγματα που μπορεί να φανούν χρήσιμα.
Καταρχήν, δε σκοπεύω να γράψω ταξιδιωτικό οδηγό, αυτός του @vagar78 είναι αρκετός για όποιον θέλει να ακολουθήσει ανάλογο πρόγραμμα. Έτσι κι αλλιώς, τα αξιοθέατα της πόλης είναι πλέον γνωστά. Θα σας δώσω τα tips που ανακαλύψαμε!
Διαμονή: Κλείσαμε με 90€ για 3 βραδιά δίπλα από τη συναγωγή, κάτι που συστήνω ανεπιφύλακτα. Για την ακρίβεια, για ένα ζευγάρι που θέλει να πιει και ένα ποτό τη νύχτα, να προτιμήσει σίγουρα αυτήν την τοποθεσία και όχι πιο χαμηλά πριν τα γέφυρες.
Λουτρά: Ιδιαίτερη εμπειρία! Σε 4 ημέρες/ 3 νύχτες που μείναμε πήγαμε το πρώτο βράδυ. Μιας και ήταν Κυριακή, προτιμήσαμε τα Rudas και μάλιστα την εξωτερική πισίνα! Η αίσθηση της εξωτερικής πισίνας, βράδυ στο κρύο και η θέα της Πέστης φωτισμένης καθώς και των γεφυρών ήταν το κάτι άλλο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Όποιος πάει να δοκιμάσει και την εσωτερική πισίνα των 42 βαθμών. Τέλεια!! Σαφώς πολύ ωραία εμπειρία, τις υπόλοιπες ημέρες προτιμήσαμε να κάνουμε και να δούμε κάτι άλλο.
Καιρός: Λιακάδες. Καινή θερμοκρασία σε ωραία πλαίσια, 2-3 το βράδυ καμία 15ρια το μεσημέρι. Με ένα μπουφάν ήταν μια χαρά!
Φαγητό: Η μόνη κατηγορία που θα διαφωνήσω εντελώς όμως με τον @vagar78 και τα υπόλοιπα παιδιά. Πέρασα έξω από το fatal και, πραγματικά, δεδομένου ότι είμαι από τουριστικό νησί της Ελλάδας, Κέρκυρα, για να φάω εκειμέσα θα έπρεπε να με πληρώσει κάποιος ΠΟΛΛΑ λεφτά. Συμβουλή από νησιώτισσα που γνωρίζει τουριστικά καταστήματα από πρώτο χέρι. ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!! Για να σας προλάβω, δε διαφωνώ καθόλου ότι πιθανό στη γεύση να είναι νόστιμα. Αλλά.. ΟΧΙ, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ! Νόστιμα είναι και τα Mc Donald's .ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΡΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ! Τέλος πάντων. Στη Βουδαπέστη φάγαμε πολύ ωραίο φαγητό σε υπέροχες ουγγρικές ταβέρνες μέσα σε στενά γύρω στα €15 το άτομο. Ανακαλύψτε τες, πηγαίνετε όπου σας λέει το ένστικτο σας, δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα!
Τιμές: Ότι έχει ειπωθεί. Λίγο πιο φτηνή από την Ελλάδα, τίποτα σημαντικό όμως. Δυστυχώς, λόγο τουρισμού, οι τιμές δεν έχουν καμία σχέση με τις τιμές ακόμη και 2-3 χρόνια πριν, μην πάμε πιο πίσω..
Ούγγροι: Λόγο πολιτικών πεποιθήσεων, δεν τους έχω σε καμιά εκτίμηση. Μάλλον δικαίως αφού γενικά έχουν τη νοοτροπία να "κλέψουν" όπως και όσο μπορούν. Ακόμη και το ευρώ, που λέμε εμείς. Όχι γενικά χαμογελαστός λαός, όχι βεβαίως εμφανισιακά λαός. Παρόλα αυτά, και προς έκπληξη μου, οι περισσότεροι ήξεραν "αρκούντως καλά" αγγλικά. Με λίγες λέξεις και με κανένα νόημα, πάντα συνεννοηθήκαμε.

Βουδαπέστη: Το "Παρίσι της Ανατολής". Εντάξει, δεν είναι Παρίσι φυσικά. Και ούτε πρόκειται και πότε να γίνει. Παρόλα αυτά, μπορώ να αντιληφθώ το συγκεκριμένο τίτλο μιας και πράγματι, από αρχιτεκτονικής σκοπιάς τουλάχιστον, τα κτήρια της Βουδαπέστης είναι ότι πιο κοντινό έχω δει στο Παρίσι. ΟΜΩΣ! Η πολύ δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις, υπενθυμίζει έντονα ποιοι κυβερνούσαν για χρόνια τη χώρα! Και όχι, δε μιλάω για "σοβιετ" πολυκατοικίες, τέτοιες στο κέντρο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, κάποια πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ κτήρια, όσο τα πλησιάζεις τόσο βλέπεις "ατέλειες" και δε μιλάω αρχιτεκτονικά. Σπασμένα τζάμια, πεσμένοι σοβάδες και πανέμορφα αλλά απεριποίητα κτήρια που θυμίζουν άλλες εποχές. Ενθαρρυντικό, στους δρόμους γύρω από τη vaci ut έχουν ήδη γίνει αναπαλαιώσεις και γίνονται ήδη και σε άλλα! Ελπίζω πως θα συνεχιστεί αυτό σε όλη την πόλη μιας και πραγματικά το αξίζει!

Θα ξαναπήγαινα; Ναι και όχι. Φυσικά και αν μπορούσα να πάω, αύριο πρωί θα ήμουν εκεί! Από την άλλη, τόσες πόλεις που δεν έχω πάει.. γιατί να πάω στην ίδια;

Γενικά, οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Φυσικά και τη συστήνω σαν προορισμό και όποιος δεν έχει πάει, εννοείται να πάει!
 

ravT

Member
Μηνύματα
141
Likes
167
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Η χρησιμότητα αυτού του φόρουμ έγκειται στις πληροφορίες των μελών. Καλό θα ήταν λοιπόν, όταν λες "Μη πατάτε εκεί, να βρείτε ουγγρικές ταβέρνες με πολύ καλό φαγητό", να μας ανέφερες σε ποιες πήγες και έμεινες ευχαριστημένη ώστε να συνεισφέρεις στη συζήτηση, όπως προφανώς βοηθήθηκες και εσύ απ όσα διάβασες εδώ μέσα, τόσο σε does όσο και σε dont's
 

vagar78

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
@zafirenia_83 χαίρομαι που περάσατε όμορφα, συμφωνώ στο ότι όταν υπάρχουν τόσες πόλεις που δεν έχουμε επισκεφθεί να μην πηγαίνουμε στα ίδια αν και δεν το τηρω ποτέ :)
Για πες τώρα για το φαταλ πήγατε δοκιμάσατε το φαγητό και δεν σας αρεσε ;
 

zafirenia_83

Member
Μηνύματα
74
Likes
103
@ravT επιμένω πως η χαρά ενός ταξιδιού είναι να ανακαλύπτεις μόνος σου μέρη φαγητού αλλά αφού το θέλεις σου προτείνω τα επόμενα

http://regosvendeglo.hu Strongly recommended. Ταβέρνα με τον ορισμό του ουγγρικού στυλ τόσο σε φαγητό όσο και σε αισθητική! Τα κλασσικά κόκκινα άσπρα τραπεζομάντηλα. Το φαγητό είναι πολύ καλό, το μέρος πολύ ουγγρικό, δυστυχώς ακόμη και εκεί είδαμε τουρίστες πάντως.
http://www.pestivendeglo1998.hu/en/ εξίσου όμορφο, εξίσου καλό φαγητό, ουγγρική εξυπηρέτηση με ότι αυτό συνεπάγεται.. Καθόλου ψαγμένο, σε τουριστική περιοχή δίπλα ακριβώς από το πολύ γνωστό Vakvarju. Χωρίς κράτηση δυστυχώς όχι. Πρόταση από ντόπιους ανθρώπους.
https://m.facebook.com/Kispiac/ Το πολύ γνωστό και trendy Kispiac, πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Στεφάνου. Μικρό και μοντέρνο, προσπαθεί να γίνει παρισινό μπιστρό, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία θα έλεγα. Σχετικά ακριβό, φαγητό που μαγειρεύεται εκείνη την ώρα μπροστά σου σε γκάζι! Όχι το αγαπημένο μου μιας και είναι αρκετά μοντέρνο. Συνήθως σε ταξίδια στο εξωτερικό προτιμώ πιο.. ρουστίκ προτάσεις.
http://www.rakoczietterem.hu Για σκληροπυρηνικούς!! Προσωπικά ήταν το αγαπημένο μου! Το μαγαζί όχι πολύ καθαρό, βρήκαμε μόνο Ούγγρους, λίγο λούμπεν, αλλά αγαπώ! Tip: Αν θέλετε να φάτε τζάμπα. Μόλις καθήσετε θα σας φέρουν το "τουριστικό" μενού σε τιμές τουριστών. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ με αυτά και δείξτε τους τα πιάτα ημέρας από το κινητό σας στη σελίδα του καταστήματος. Θα φάτε μια υπέροχη, μεγάλη, ουγγρική γκούλας με 600-700 φιορίνια και οι υπόλοιπες τιμές ανάλογες! Αυτό γιατί το εστιατόριο απευθύνεται σε Ούγγρους και οι Ούγγροι σπάνια θα δώσουν 10€ που συνήθως ζητάνε οι περισσότεροι πλέον στο κέντρο της Βουδαπέστης. Ελπίζω να μην πονηρέψουν και αυτοί και να μας δίνουν πιάτα ημέρας σε τέτοιες τιμές. Φυσικά και υπάρχει κατάλογος με τέτοιες τιμές τυπωμένος αλλά τον δίνουν ΜΟΝΟ σε ντόπιους.

@vagar78 Πήγαμε fatal και μόλις είδαμε που βρίσκεται, τον κράχτη και την επιγραφή με κάτι χοντρούς μάγειρες με μουστάκι, κάναμε αναστροφή. Προσοχή τώρα. Δεν αμφισβητώ ότι είναι νόστιμο. Νόστιμα όμως είναι και τα McDonald's. Υπάρχει λόγος που δεν πηγαίνουμε σε τέτοια μαγαζιά όμως και αυτός ονομάζεται ποιότητα φαγητού! Σε προσκαλώ στην Κέρκυρα να πάμε να φάμε σε τουριστικό μαγαζί! Φυσικά και είναι νόστιμο.. αλλά όχι! Ο ντόπιος θα προτιμήσει κάτι άλλο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το κατακρίνω. Στην τελική, τουρίστες είμαστε και εμείς στη Βουδαπέστη και ο καθένας τρώει ότι του αρέσει! Απλά, άλλο το "ντόπιο" και άλλο το "τουριστικό παραδοσιακό" φαγητό.
Σημείωση. Δυστυχώς η Βουδαπέστη έχει γίνει πολύ τουριστική, με ότι αυτό συνεπάγεται..
 

vagar78

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Το μαγαζί είναι στη γωνία στο υπόγειο οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι απαραιτητο να υπάρχει ταμπελα με επιγραφή για να μπορεί κάποιος να το εντοπίσει..Από εκεί και πέρα το να χαρακτηρίζεις ένα μαγαζί τουριστικό χωρίς να μπεις στην διαδικασία να κατέβεις κάτω να δεις τον χόρο και να δοκιμάσεις φαγητό νομίζω είναι άτοπο εκ μέρους σου.Θα σου πω την άποψή μου μιας και έχω πάει 4-5 φορές αλλά δεν μπορώ να δεχτώ τη δική σου χωρίς να έχεις πάει έστω μια φορά....Είναι ένα μαγαζί που είναι τίμιο, οι σερβιτόροι είναι αγελαστοι και ο χώρος που θυμιζει παλιο καπηλειο εμένα μου αρέσει..Φαγητό νορμάλ και μεγαλες ποσοτητες έχει αλλα μέχρι εκεί...Ούτε ποσοστά παίρνω ούτε με ενδιαφέρει να τους διαφήμισω αλλά δεν μου αρέσει και ο μηδενισμος ...
Το παράδειγμα των μακ Ντοναλτς που είναι fast food, (δεν ειναι ασφαλως ποιοτικό) δεν έχει καμία σχέση με τουριστικο μαγαζί και μάλλον είναι μια λύση ανάγκης σε χωρες που το φαγητο ειναι πανακριβο.
Οι τρόποι για να βρεις ένα μαγαζί για να φας είναι τρεις(δεν μιλάμε να δοκιμάσεις μια λιχουδια στο δρόμο που το ποσό είναι μικρό και το ρίσκο μικροτερο)
1.Μπαίνεις στο ίντερνετ και αρχίζεις και ψάχνεις σαιτ ή TripAdvisor για προτεινόμενα εστιατόρια..
2.Συμβουλευεσαι Έλληνες που έχουν πάει και λίγο- πολύ είσαι κοντά στις γεύσεις (για αυτό τον λόγο είμαστε εδώ μέσα άλλωστε αλλιώς θα πηγαίναμε όλοι στη τυχη) ή κάποιους ντόπιους που πιθανόν να έχεις γνωρισει, αλλά αποφεύγεις το ξένοδοχείο σου που μπορεί να έχει μια συνεργασια με κάποιο μαγαζί και μπορεί να σε στείλει σε παγίδα.
3.Ο τρίτος τρόπος είναι να τρως στη τύχη και να κάθεσαι οπου έχει κόσμο. Αν δηλαδή εγώ κάτσω σε μια πλατεία σε ένα μαγαζί τότε θα έρθεις εσύ θα με δεις θα πεις τα άλλα δεν έχουν κόσμο ας κάτσω εκεί που έχει έναν και κάπως έτσι θα σας έχω πάρει όλους στον λαιμό μου...
Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό στο εξωτερικό γιατί περπατάς όλη μέρα και μια κακή επιλογή μπορεί να σε ξενερωσει πολύ άσχημα μιας και οι περισσότεροι τρώμε μια φορά το βράδυ και όλη μέρα τσιμπάμε...Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πηγαίνει στην τύχη, μπορεί μια στις 5 ημέρες να γίνει αλλά όλες τις μέρες σε καμία περίπτωση..Για αυτό τον λόγο είμαι εδώ μέσα και ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που κάνουν προτάσεις από φαγητό μέχρι οτιδήποτε..Δεν λέω ότι δεν έχω φάει σε μαγαζιά που μου πρότειναν από εδώ και δεν ήταν καλά γιατί είναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα του φαγητου αλλά αλλιώς είναι να έχουν πάει και 10 γνωστοί.Στην ουσία μειώνονται οι πιθανότητες να πέσεις σε παγίδα ...Πάντως ο οδηγός έχει 10 εστιατόρια από διάφορα μέλη που έχουν επισκεφθεί την πόλη όχι μόνο τα αυτά που έχω πάει εγώ μπορούσες να διαλέξεις κάποιο άλλο γιατί με μόνο μια επιλογή που ούτε καν πηγές πως μπορείς να διαφωνήσεις στο θέμα του φαγητού :)...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.006
Likes
40.910
αλλά αποφεύγεις το ξένοδοχείο σου που μπορεί να έχει μια συνεργασια με κάποιο μαγαζί και μπορεί να σε στείλει σε παγίδα.
...
Διαφωνω απολυτα. Πανω απο 10 φορες επεσα εξω στον χρονο αφιξης και πηρα προταση απο το ξενοδοχειο για εστιατοριο για το πρωτο βραδυ ωστε να ειναι κοντα. Σε ολες μα ολες τις περιπτωσεις βρεθηκαμε σε πολυ αξιολογα εστιατορια, εχω να το λεω. Νομιζω οτι κανενα ξενοδοχειο δεν θελει να βλεπει μουτρωμενο τον πελατη τις επομενες μερες και ειναι μερος του σερβις οι προτασεις. Εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια πλεον, μετα απο τοσες φορες.
 

zafirenia_83

Member
Μηνύματα
74
Likes
103
Μα βρε @vagar78 μου, η λογική του "δεν δοκίμασες άρα δε μπορείς να έχεις άποψη" είναι εντελώς παρωχημένη. Άσε που παραπέμπει και αλλού!
Μίλησα μόνο για το συγκεκριμένο εστιατόριο που έφτασα ως εκεί (δαπάνησα λίγο χρόνο και λίγο χρήμα, δηλαδή) και έφυγα όπως πήγα!
Συμφωνώ πάντως πως το φαγητό είναι πολύ σημαντικό σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Εξού και οι δικές μου προτάσεις.
Επιπλέον, οποίος ψάχνει wine bar, να πάει doblo με κλειστά μάτια! Φανταστικός χώρος, ωραία κρασιά, ωραία συνοδευτικά
 

vagar78

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Διαφωνω απολυτα. Πανω απο 10 φορες επεσα εξω στον χρονο αφιξης και πηρα προταση απο το ξενοδοχειο για εστιατοριο για το πρωτο βραδυ ωστε να ειναι κοντα. Σε ολες μα ολες τις περιπτωσεις βρεθηκαμε σε πολυ αξιολογα εστιατορια, εχω να το λεω. Νομιζω οτι κανενα ξενοδοχειο δεν θελει να βλεπει μουτρωμενο τον πελατη τις επομενες μερες και ειναι μερος του σερβις οι προτασεις. Εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια πλεον, μετα απο τοσες φορες.
Εγώ σε όσες φορές πήγα σε μέρη που δεν είχα ένα μπούσουλα από πριν και ρώτησα τον ρεσεψιονίστ μέσα μου πάντα είχα ένα φόβο ότι με στέλνει σε κάποιον που συνεργάζεται το ξενοδοχείο.Από τις 7-8 φορές στις μισές φάγαμε μια χαρά στις υπόλοιπες όχι αλλά δεν έκατσα να το αναλύσω περισσότερο τότε αν απλά έχουμε άλλα γούστα ή με έστειλε σε γνωστό του...
 

vagar78

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μα βρε @vagar78 μου, η λογική του "δεν δοκίμασες άρα δε μπορείς να έχεις άποψη" είναι εντελώς παρωχημένη. Άσε που παραπέμπει και αλλού!
Μίλησα μόνο για το συγκεκριμένο εστιατόριο που έφτασα ως εκεί (δαπάνησα λίγο χρόνο και λίγο χρήμα, δηλαδή) και έφυγα όπως πήγα!
Συμφωνώ πάντως πως το φαγητό είναι πολύ σημαντικό σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Εξού και οι δικές μου προτάσεις.
Επιπλέον, οποίος ψάχνει wine bar, να πάει doblo με κλειστά μάτια! Φανταστικός χώρος, ωραία κρασιά, ωραία συνοδευτικά
Από ότι κατάλαβα δεν κατέβηκες καν να δεις τον χώρο, είδες την ταμπέλα και έστριψες.Το καλύτερο φαγητό το έχω φάει σε μαγαζιά που τα έβλεπες απέξω και έλεγες δεν μπαίνω μέσα ούτε να με πληρώνουν, τις καλύτερες σχέσεις τις έκανα με κάποιες που έλεγα με αυτή ούτε καν!!!!!Γιατί δεν δοκίμασες το χουγκαριμ που γίνεται και χαμός και πόσα άλλα μαγαζιά.Με το να λες πήγα σε 1/15 μαγαζιά που γράφεις απέξω μόνο, δεν μπήκα, δεν έφαγα αλλά δεν μου άρεσε και θέλω να πω ότι δεν συμφωνώ με τον vagar στο θέμα του φαγητού με ακυρώνεις!!!!
Χαίρομαι που έφαγες καλά αλλά με τη λογική σου αν δεν είχα πάει Βουδαπέστη ποτέ αν διάβαζα το ποστ σου δεν θα πήγαινα σε κανένα από αυτά που έγραψες αλλά θα έψαχνα και εγώ κάποιο στη τύχη :) ....Είναι διαφορετικό πήγα σε ένα στη τύχη και μου βγήκε καλό και άλλο δεν εμπιστεύομαι καμία από τις επιλογές σας εδώ μέσα αλλά εμπιστευτείτε εσείς τις δικές μου :)
 
Last edited:

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.600
Likes
12.420
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
@vagar78 Πήγαμε fatal και μόλις είδαμε που βρίσκεται, τον κράχτη και την επιγραφή με κάτι χοντρούς μάγειρες με μουστάκι, κάναμε αναστροφή. Προσοχή τώρα. Δεν αμφισβητώ ότι είναι νόστιμο. Νόστιμα όμως είναι και τα McDonald's. Υπάρχει λόγος που δεν πηγαίνουμε σε τέτοια μαγαζιά όμως και αυτός ονομάζεται ποιότητα φαγητού! Σε προσκαλώ στην Κέρκυρα να πάμε να φάμε σε τουριστικό μαγαζί! Φυσικά και είναι νόστιμο.. αλλά όχι! Ο ντόπιος θα προτιμήσει κάτι άλλο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το κατακρίνω. Στην τελική, τουρίστες είμαστε και εμείς στη Βουδαπέστη και ο καθένας τρώει ότι του αρέσει! Απλά, άλλο το "ντόπιο" και άλλο το "τουριστικό παραδοσιακό" φαγητό.
Σημείωση. Δυστυχώς η Βουδαπέστη έχει γίνει πολύ τουριστική, με ότι αυτό συνεπάγεται..
Πόσο συμφωνώ με τη λογική σου. Η περιγραφή για την άφιξη στο εστιατόριο είναι αποτρεπτική και για εμένα. Θα έκανα επίσης μεταβολή.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.006
Likes
40.910
Εγώ σε όσες φορές πήγα σε μέρη που δεν είχα ένα μπούσουλα από πριν και ρώτησα τον ρεσεψιονίστ μέσα μου πάντα είχα ένα φόβο ότι με στέλνει σε κάποιον που συνεργάζεται το ξενοδοχείο.Από τις 7-8 φορές στις μισές φάγαμε μια χαρά στις υπόλοιπες όχι αλλά δεν έκατσα να το αναλύσω περισσότερο τότε αν απλά έχουμε άλλα γούστα ή με έστειλε σε γνωστό του...
Νομιζω οτι ειναι ανυποστατες φοβιες εφοσον δεν μιλαμε για διαμερισματα που θα δεις μια φορα (η και καθολου )τον ιδιοκτητη που οντως μπορει να σε στειλει στον μπατζανακη του. Σε ενα ξενοδοχειο μιλας με εναν υπαλληλο που αν δεν εξυπηρετησει σωστα ρισκαρει τη σχεση με το αφεντικο του και θα εχει να ανεχτει εναν δυσαρεστημενο και γκρινιαρη πελατη 2-3 φορες τη μερα. Γι αυτο δεν μου ετυχε ποτε μαγαζι με κακη κουζινα, παρα μονο ισως λιγο πιο πανω απο το budget που υπολογιζα, κατι που αν εισαι κουρασμενος δεν σε απασχολει για λιγα ευρω.
 

vagar78

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Πόσο συμφωνώ με τη λογική σου. Η περιγραφή για την άφιξη στο εστιατόριο είναι αποτρεπτική και για εμένα. Θα έκανα επίσης μεταβολή.
και πως θα βρει κάποιος ένα μαγαζί που είναι σε υπόγειο μέσα στο στενό ; Αν ήταν οι εποχές του παραμυθιού θα μπορούσε όπως ο κοντορεβυθούλης να αφήνει ψίχουλα κάτω από την βάτσι ούτκα μέχρι την πόρτα για να το βρει κάποιος :) :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.807
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom