Εν όψει θέρους, σε θάλασσες , ακτές ....

duty_free

Member
Μηνύματα
903
Likes
3.213
... και πισίνες, ευχόμαστε να συντριβεί έτι μάλλον η πατριαρχια και να δούμε/βλεπουμε και στα 13.676 χλμ ακτογραμμής της χώρας ημών, ακάλυπτου στήθους θήλεις (ή ο,τι άλλο γένος @ πάσα ένας μια εν , γουστάρει να αυτοπροσδιορίζεται).

Ίσως δε, για το θέριεμα της χρήσης του δικαιωματος (το οποίο απολαμβάνουν τόσα χρόνια οι αντραι μόνον) να πρέπει να λογιστει υποχρεωτικο το να αφήνουν το βόρειο μέρος του μαγιού εις την είσοδον της πλαζός, τα μέχρι πρότινος φύλα που ηπρεπαν να τηρούν μια ιουδαιοχριστιανικης προέλευσης, συμπεριφορά σεμνοτυφιας.

Φυσικά, όλα τούτα , με την δέουσα προσοχή διότι έκθεσις στον ηλιο είναι επικινδυνη, ελλοχευουσα δερματοπαθείας κτρ.


Κτρ: και τα ρεστα


Γερμανία: Γυμνόστηθες θα μπορούν να κολυμπούν οι γυναίκες στις πισίνες του Βερολίνου

09.03.2023 | 22:10

Γυμνόστηθες στις πισίνες του Βερολίνου θα μπορούν θα κολυμπούν οι γυναίκες προκειμένου με αυτό τον τρόπο να καταπολεμηθούν οι διακρίσεις με τους άνδρες ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία που διαχειρίζεται τις πισίνες της γερμανικής πρωτεύουσας.


Μια γυναίκα είχε προσφύγει στην υπηρεσία καταπολέμησης των διακρίσεων του Βερολίνου επειδή οι άνδρες επιτρεπόταν να κολυμπούν στις πισίνες με ακάλυπτο το στήθος, αλλά οι γυναίκες όχι.

Με αφορμή αυτήν την προσφυγή, η εταιρεία Berliner Bäder-Betriebe θα εφαρμόζει στο μέλλον τον εσωτερικό κανονισμό της και τον κανονισμό των λουτρών έτσι ώστε να σέβεται την ισότητα των φύλων» ανέφερε η υπηρεσία. «Η κολύμβηση με ακάλυπτο το στήθος θα επιτρέπεται στο μέλλον για όλες τις γυναίκες ή για τα πρόσωπα που έχουν γυναικείο στήθος», διευκρίνισε.

Η υπηρεσία διαμεσολάβησης κατά των διακρίσεων του Βερολίνου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση αυτή. «Τώρα θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτός ο κανόνας και να μην εκδιώκονται ή να απαγορεύεται η πρόσβαση» στις γυναίκες, σχολίασε η διευθύντριά της, η Ντόρις Λίμπσερ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.700
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom