Επιβραβεύσεις booking.com

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλημέρα. Αν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός και για μένα, θα ήμουν ευγνώμων! Θέλω να κλείσω στο Tromso και οι τιμές είναι στον Θεό..

8avos

Member
Συγγραφέας
Καλημέρα,

θα ήθελα να σκεφτεί κάποιος αν μπορεί να υπάρχει κάποιο «δίκαιο» μοίρασμα των κωδικών σε μέλη.

Εγώ είχα ξεκινήσει τον p.m. τρόπο,ώστε να μην τον χρησιμοποιούν επισκέπτες που δεν έχουν καμμία συμμετοχή - συμβολή στο Forum και υιοθετήθηκε.

Άρα ανεβάζει κάποιος πως διαθέτει,στέλνει pm και το πρώτο που στάλθηκε λαμβάνει κωδικό.

Αρκεί νομίζετε;

Εάν σε κάθε σελίδα που αλλάζει ,γράφαμε έναν αριθμό μπροστά;

πχ σελίδα 120
1)8avos

ώστε να συνεχίζει ο καθ ένας από κάτω βάζοντας
2)
3)

και να δίνουμε τους κωδικούς στο ένα πχ

Θα λειτουργούσε λέτε ή μπα;

8avos

Member
Συγγραφέας
Καλημέρα. Αν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός και για μένα, θα ήμουν ευγνώμων! Θέλω να κλείσω στο Tromso και οι τιμές είναι στον Θεό..
Καλημέρα

έχεις λάβει κωδικό;

Έλαβα απ ότι βλέπω πρώτη φορά ,κωδικό από μπουκιγκ με 12% επιστροφή

poised

Member
Μέγας Συγγραφέας
Δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο δίκαιο σύστημα καθώς ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το τι θεωρεί δίκαιο. Το pm τουλάχιστον επιτρέπει στο μέλος που δίνει το κωδικό να τον δώσει όπως επιθυμεί.

Εγώ και η γυναίκα μου συνεχίζουμε να μην έχουμε λάβει ποτέ κωδικό από τη booking, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! :)

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγώ και η γυναίκα μου συνεχίζουμε να μην έχουμε λάβει ποτέ κωδικό από τη booking, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! :)
Ομοίως, κι έχω αφιερώσει χρόνο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις. Το μόνο που στέλνει είναι προτάσεις ανάλογα με την περιοχή που ψάχνω...:mad:

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο δίκαιο σύστημα καθώς ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το τι θεωρεί δίκαιο. Το pm τουλάχιστον επιτρέπει στο μέλος που δίνει το κωδικό να τον δώσει όπως επιθυμεί.

Και εγώ δεν έχω λάβει ΠΟΤΕ!

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ομοίως, κι έχω αφιερώσει χρόνο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις. Το μόνο που στέλνει είναι προτάσεις ανάλογα με την περιοχή που ψάχνω...:mad:
Γιάννη για σένα μου φαίνεται φυσιολογικό. Για να σου έρθει κωδικός θα πρέπει να μην έχεις καμιά κράτηση ενεργή για κάποιο διάστημα. Νομίζω πως δεν θα σου συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο...

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Γιάννη για σένα μου φαίνεται φυσιολογικό. Για να σου έρθει κωδικός θα πρέπει να μην έχεις καμιά κράτηση ενεργή για κάποιο διάστημα. Νομίζω πως δεν θα σου συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο...
Ε γι αυτό δεν έχω λάβει ποτέ.

ZoiT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Έκανα πριν καιρό μια κράτηση (αφορούσε αυτοκίνητο) η οποία ήταν για κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο δεν είχε προσωπικό email και έβαλα ένα διαφορετικό (δικό μου) από αυτό που έχω στο προφίλ μου στη booking. Η όλη διαδικασία έγινε μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό. Έκτοτε, μου έχει στείλει (μέσα σε ένα χρόνο) τέσσερις φορές κωδικό στο "άλλο" mail! Δοκίμασέ το σε επόμενη κράτηση που θα κάνεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.019
Μέλη
40.061
Νεότερο μέλος
Βασιλης Κουντ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom