Καλημέρα! Κανένας κωδικό παιδιά;Ένας κωδικός για κράτηση "δυνατή" , πλιζ!
Σου στέλνω pm.Καλημέρα! Κανένας κωδικό παιδιά;
ΚαλημέραΚαλημέρα. Αν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός και για μένα, θα ήμουν ευγνώμων! Θέλω να κλείσω στο Tromso και οι τιμές είναι στον Θεό..
Ομοίως, κι έχω αφιερώσει χρόνο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις. Το μόνο που στέλνει είναι προτάσεις ανάλογα με την περιοχή που ψάχνω...Εγώ και η γυναίκα μου συνεχίζουμε να μην έχουμε λάβει ποτέ κωδικό από τη booking, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!![]()
Χρειάζομαι ακόμη! Ευχαριστώ!Καλημέρα
έχεις λάβει κωδικό;
Έλαβα απ ότι βλέπω πρώτη φορά ,κωδικό από μπουκιγκ με 12% επιστροφή
Και εγώ δεν έχω λάβει ΠΟΤΕ!Δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο δίκαιο σύστημα καθώς ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το τι θεωρεί δίκαιο. Το pm τουλάχιστον επιτρέπει στο μέλος που δίνει το κωδικό να τον δώσει όπως επιθυμεί.
Εγώ και η γυναίκα μου συνεχίζουμε να μην έχουμε λάβει ποτέ κωδικό από τη booking, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!![]()
Γιάννη για σένα μου φαίνεται φυσιολογικό. Για να σου έρθει κωδικός θα πρέπει να μην έχεις καμιά κράτηση ενεργή για κάποιο διάστημα. Νομίζω πως δεν θα σου συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο...Ομοίως, κι έχω αφιερώσει χρόνο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις. Το μόνο που στέλνει είναι προτάσεις ανάλογα με την περιοχή που ψάχνω...![]()
Ε γι αυτό δεν έχω λάβει ποτέ.Γιάννη για σένα μου φαίνεται φυσιολογικό. Για να σου έρθει κωδικός θα πρέπει να μην έχεις καμιά κράτηση ενεργή για κάποιο διάστημα. Νομίζω πως δεν θα σου συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο...
Έκανα πριν καιρό μια κράτηση (αφορούσε αυτοκίνητο) η οποία ήταν για κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο δεν είχε προσωπικό email και έβαλα ένα διαφορετικό (δικό μου) από αυτό που έχω στο προφίλ μου στη booking. Η όλη διαδικασία έγινε μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό. Έκτοτε, μου έχει στείλει (μέσα σε ένα χρόνο) τέσσερις φορές κωδικό στο "άλλο" mail! Δοκίμασέ το σε επόμενη κράτηση που θα κάνεις.Ομοίως, κι έχω αφιερώσει χρόνο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις. Το μόνο που στέλνει είναι προτάσεις ανάλογα με την περιοχή που ψάχνω...![]()