Επιβραβεύσεις booking.com

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΑΚΟΒΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Δεν ξέρω με ποιον αλγόριθμο στέλνει το booking κωδικούς. Εγώ έψαχνα πολλές μέρες για Κρακοβία. Τελικά έκλεισα μέσω του site του ξενοδοχείου διότι ήταν πιο φθηνό. Από τότε μου έχει στείλει 2 φορές! Και σήμερα 3η φορά! Οπότε έχω κωδικό! Τον ανταλλάσσω με πληροφορίες για Κρακοβία 😂 που θα πάω σε 1 μήνα (χιούμορ κάνω, έτσι)😂!
Στείλτε μου pm!

Δόθηκε στην @Sassenach77 που μου έστειλε πρώτη!

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλημέρα,

θα ήθελα να σκεφτεί κάποιος αν μπορεί να υπάρχει κάποιο «δίκαιο» μοίρασμα των κωδικών σε μέλη.

Εγώ είχα ξεκινήσει τον p.m. τρόπο,ώστε να μην τον χρησιμοποιούν επισκέπτες που δεν έχουν καμμία συμμετοχή - συμβολή στο Forum και υιοθετήθηκε.

Άρα ανεβάζει κάποιος πως διαθέτει,στέλνει pm και το πρώτο που στάλθηκε λαμβάνει κωδικό.

Αρκεί νομίζετε;

Εάν σε κάθε σελίδα που αλλάζει ,γράφαμε έναν αριθμό μπροστά;

πχ σελίδα 120
1)8avos

ώστε να συνεχίζει ο καθ ένας από κάτω βάζοντας
2)
3)

και να δίνουμε τους κωδικούς στο ένα πχ

Θα λειτουργούσε λέτε ή μπα;
Εγώ πάντως κωδικούς δίνω σε μέλη με κάποια συνεισφορά στο forum και όχι σε νέα μέλη που γράφτηκαν στο forum γιατί απλά ανακάλυψαν το παρόν νήμα και έπαιρναν τους κωδικούς με το που τον ανέβαζε ένα μέλος και μετά έψαχνε ο επόμενος από ποιον χρησιμοποιήθηκε ο κωδικός...
Βλέποντας λοιπόν αυτήν την τακτική πλέον στέλνω σε προσωπικό μήνυμα τον κωδικό σε κάποιο μέλος που θα δω ότι ζήτησε.
Δεν το κάνω με βάση την συμπάθεια μου σε κάποιον αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη συνεισφορά του στο forum.
Σε κάθε περίπτωση μην ανεβάζετε εδώ τους κωδικούς σας αλλά να τους στέλνετε με προσωπικό μήνυμα όπου θέλει ο καθένας.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Διατίθεται κωδικός 10% μέχρι 9/3.
Θα δοθεί στο πρώτο προσωπικό μήνυμα μέλους με σχετική δραστηριότητα στο forum.

Δόθηκε σε
gkalla

Last edited:

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε κάθε περίπτωση μην ανεβάζετε εδώ τους κωδικούς σας αλλά να τους στέλνετε με προσωπικό μήνυμα όπου θέλει ο καθένας.
Συμφωνω. Επίσης δεν βρίσκω το λόγο να πω σε ποιον έχω δώσει κωδικό.

Όταν ζητάνε να στείλουμε προσωπικό μήνυμα για να πάρουμε κωδικό και δεν δέχονται το μήνυμα που γράφει κάποιος δημόσια, μετά γιατί λένε δημόσια σε ποιόν το δίνουν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

Όταν ζητάνε να στείλουμε προσωπικό μήνυμα για να πάρουμε κωδικό και δεν δέχονται το μήνυμα που γράφει κάποιος δημόσια, μετά γιατί λένε δημόσια σε ποιόν το δίνουν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Ίσως έχεις δίκιο. Θα το εφαρμόσω σε επόμενο κωδικό.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη

Εγώ ζητάω πμ μόνο επειδή μου είναι πιο εύκολο και γρηγορο να στείλω τον κωδικό σαν απάντηση από το να ψάχνω το μέλος(οξεία τεμπελίτιδα). :bleh:.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ ζητάω πμ μόνο επειδή μου είναι πιο εύκολο και γρηγορο να στείλω τον κωδικό σαν απάντηση από το να ψάχνω το μέλος(οξεία τεμπελίτιδα). :bleh:.
Εσύ να δίνεις τους κωδικούς σου όπως σου αρέσει! :)

Άλλο λέω εγώ. Όταν έχουμε έναν κωδικό και ζητάμε να μας στείλουν πμ, μετά γιατί μερικοί λένε δημόσια σε ποιον τον δίνουν; Δεν το κάνουν όλοι, αλλά δεν καταλαβαίνω που εξυπηρετεί αυτό. Απλή απορία εκφράζω. Εγώ το βρίσκω άσκοπο, αλλά περι ορέξεως

Billouk

Member
Συγγραφέας
Εσύ να δίνεις τους κωδικούς σου όπως σου αρέσει! :)

Άλλο λέω εγώ. Όταν έχουμε έναν κωδικό και ζητάμε να μας στείλουν πμ, μετά γιατί μερικοί λένε δημόσια σε ποιον τον δίνουν; Δεν το κάνουν όλοι, αλλά δεν καταλαβαίνω που εξυπηρετεί αυτό. Απλή απορία εκφράζω. Εγώ το βρίσκω άσκοπο, αλλά περι ορέξεως
Εγώ πιστεύω ότι το γράφουν για να ξέρουν οι υπόλοιποι ότι ο "Χ" πήρε αφού ζήτησε με pm. Υπάρχουν συγκεκριμένοι που ανά 2-3 ημέρες ζητάνε... Πιστεύω ότι το κάνουν για να κλείνουν οι ίδιοι σε φίλους, γνωστούς κτλ. και να βγάζουν τις δικές τους κρατήσεις δωρεάν. Αν κάνετε ένα πρόχειρο "πισωγύρισμα" θα καταλάβετε τι εννοώ. Σε αυτούς δεν στέλνω ποτέ ενώ έχω δώσει πάνω από 15 σε διάφορα μέλη.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πιστεύω ότι το κάνουν για να κλείνουν οι ίδιοι σε φίλους, γνωστούς κτλ. και να βγάζουν τις δικές τους κρατήσεις δωρεάν.
Με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό. Το νήμα το παρακολουθώ για να ξέρω ποίος χρειάζεται

8avos

Member
Συγγραφέας
Μπορεί εγώ να ζητάω κωδικό κάθε μέρα,εάν όμως δημοσιοποιηθεί από άλλο μέλος πως παρέλαβα ήδη κωδικό,έπειτα είναι στην ευχέρεια του επόμενου που θέλει να παραχωρήσει τον κωδικό του,εάν τον δώσει σε μένα (που θα χω λάβει ήδη έναν την προηγούμενη φορά) ή θα επιλέξει να τον δώσει σε έναν που δεν έχει λάβει.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Για να σου έρθει κωδικός θα πρέπει να μην έχεις καμιά κράτηση ενεργή για κάποιο διάστημα. Νομίζω πως δεν θα σου συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο...
Να ρωτήσω.... Αυτό είναι εξακριβωμένο?

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Να ρωτήσω.... Αυτό είναι εξακριβωμένο?
Σ' έμενα έτσι συμβαίνει σταθερά τα 3 τελευταία χρόνια που το προσέχω.
Μου έρχονται κωδικοί μόνο όταν δεν έχω καμιά κράτηση ενεργή κι έχω ξεκινήσει να ψάχνω για την επόμενη.
Επειδή συνήθως χρειάζομαι 2-3 κρατήσεις, μόλις μου έρθει ο 1ος κωδικός τον χρησιμοποιώ στο λογαριασμό booking κάποιου από την παρέα και συνεχίζω να ψάχνω μέσα από το δικό μου λογαριασμό. Έτσι μου έρχεται κι άλλος κωδικός ύστερα από 1-2 βδομάδες συνήθως. Κι ούτω καθ' εξής.

Τώρα που μου προέκυψε νέο ταξίδι, απρογραμμάτιστο κι έχω ήδη κάνει κράτηση στον λογαριασμό μου, για το προηγούμενο ταξίδι, δεν μου έρχεται τίποτα.
Έτσι έχω "πέσει" στην ανάγκη της φιλανθρωπίας των συμφορουμητών... :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα