Επιβραβεύσεις booking.com

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ναι τώρα το είδα!

Edit: Αν μπεις μέσα στο πορτοφόλι, στις εκκρεμεις πιστώσεις το δείχνει σε $. Φαντάζομαι ότι όταν γίνει η πίστωση θα γίνει με την τρέχουσα συν/κη ισοτιμία.

Επίσης είδα ότι όταν έβαλα το κωδικό έγραφε ότι αφορά κρατήσεις έως 11/3/26 και όταν πήγα να κατεβάσω το app εγραφε ότι δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μου...🥴
Booking.com
"Μπορώ να ξοδέψω την Πίστωση και τα κουπόνια μου σε οποιοδήποτε νόμισμα;

Ναι, αλλά σημειώστε ότι εάν το ποσό προς πληρωμή δεν είναι στο ίδιο νόμισμα με τις επιβραβεύσεις σας, θα μετατρέψουμε αυτόματα το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε χρησιμοποιώντας την τιμή συναλλάγματος που ισχύει τη στιγμή της επιβεβαίωσης της κράτησης."
Θα το ψάξω το θέμα καλύτερα και θα επανέρθω :)

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Booking.com
"Μπορώ να ξοδέψω την Πίστωση και τα κουπόνια μου σε οποιοδήποτε νόμισμα;

Ναι, αλλά σημειώστε ότι εάν το ποσό προς πληρωμή δεν είναι στο ίδιο νόμισμα με τις επιβραβεύσεις σας, θα μετατρέψουμε αυτόματα το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε χρησιμοποιώντας την τιμή συναλλάγματος που ισχύει τη στιγμή της επιβεβαίωσης της κράτησης."
Θα το ψάξω το θέμα καλύτερα και θα επανέρθω :)
Πέρσι που είχα "κλείσει" με το αυσταλιανό με πίστωση σε Dollar μετατράπηκαν σε Euro.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλό είναι να αναφέρεται που το δίνουμε τον κωδικό! Γίνεται κατάχρηση κάποιες φορές, εγώ προσωπικά είχα δεχτεί μηνύματα που ζητούσαν αρκετούς κωδικούς… κάτι που δεν είχε λογική…

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Υπαρχει κωδικός για έκπτωση 10% έως 9 Μαρτίου.
Όποιος τον θέλει ας στείλει ΠΜ
ΥΓ. Δεν θα φανερωσω σε ποιον τον έστειλα.
:bleh::bleh::bleh:
:haha::haha::haha: ούτε μία ερώτηση δεν μπορώ να κάνω, ντροπήηηηη

Billouk

Member
Συγγραφέας
Με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό. Το νήμα το παρακολουθώ για να ξέρω ποίος χρειάζεται
Εννοώ ότι κάποιοι που ζητούν κωδικό στο νήμα ανά 2-3 ημέρες, είτε κάνουν κρατήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, είτε κάνουν για φίλους/συγγενείς προκειμένου να συγκεντρώνεται όσο μεγαλύτερο πιστωτικό υπόλοιπο στο πορτοφόλι της booking ώστε να το αξιοποιήσουν για δικές τους δωρεάν διαμονές.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εννοώ ότι κάποιοι που ζητούν κωδικό στο νήμα ανά 2-3 ημέρες, είτε κάνουν κρατήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, είτε κάνουν για φίλους/συγγενείς προκειμένου να συγκεντρώνεται όσο μεγαλύτερο πιστωτικό υπόλοιπο στο πορτοφόλι της booking ώστε να το αξιοποιήσουν για δικές τους δωρεάν διαμονές.
Τώρα κατάλαβα! Έτσι όπως το είχες γράψει πριν δεν έβγαζε νόημα :) Εγώ έχω σκεφτεί και παραπέρα απο αυτό που γράφεις εσύ, αλλά δεν πρόκειται να το αναλύσω. Επιλέγω που δίνω κωδικούς.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Διατίθεται κωδικός 10% μέχρι 11/3.
Παρακαλώ μόνο προσωπικό μηνυμα.
Κατά προτίμηση από μέλη που θα κανουν πολυημερη κράτηση (για μεγαλύτερο όφελος) και εχουν μια αλφα δραστηριότητα στο φορουμ

ΔΟΘΗΚΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ

Last edited:

Andreas K

Member
Ιστορικό γεγονός! Ήρθε η ώρα να συνεισφέρω κι εγώ λίγο στο φόρουμ. Διατίθεται κωδικός για 10% επιστροφή. Θα δοθεί στο μέλος που θα απαντήσει πρωτο στο παρόν μήνυμα. Μετά θα στείλω τον κωδικό σε προσωπικό.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ιστορικό γεγονός! Ήρθε η ώρα να συνεισφέρω κι εγώ λίγο στο φόρουμ. Διατίθεται κωδικός για 10% επιστροφή. Θα δοθεί στο μέλος που θα απαντήσει πρωτο στο παρόν μήνυμα. Μετά θα στείλω τον κωδικό σε προσωπικό.
Παρούσα

maria91

Member
Αν υπαρχει καποιος διαθεσιμος κωδικος κ για μενα γιατι μου σκασε εκτακτη κρατηση για το επομενο σκ,ευχαριστωω :)

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Φρεσκούλης κωδικούλης, σε προσωπικό μνμ!!!!!!!!!! μέχρι 15/3
ΔΟΘΗΚΕ!!!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ