depo
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησί του Πάσχα
Καλησπέρα, γνωρίζετε αν τα κουπόνια της Booking για πτήσεις είναι προσωπικά;
Σου στέλνω τώρα κωδικό.Αν διατίθεται κάποιος κωδικός booking θα τον ήθελα για μια Βενετια της τελευταιας στιγμής.
Μη νομιζετε οτι δεν ειχα κλεισει εγκαιρως. Ειχα κλεισει και μου το ακυρωσε η booking γιατι λεει σταματησε η συνεργασια της με το καταλυμα και ετσι με ... κρεμασε. Εμεινα χωρις καταλυμα παραμονες ταξιδιου και τωρα ολα ειναι στο Θεό!
Είναι υποχρεωμένη η booking να σου βρει αντίστοιχο κατάλυμα κι αν προκύπτει διαφορά τιμής να στην καλύψει η ίδια, μη το αφήσεις έτσι. Πάρε τηλέφωνο και ζήτησε τους το, το δικαιούσαι.Ειχα κλεισει και μου το ακυρωσε η booking γιατι λεει σταματησε η συνεργασια της με το καταλυμα και ετσι με ... κρεμασε. Εμεινα χωρις καταλυμα παραμονες ταξιδιου και τωρα ολα ειναι στο Θεό!
Σχετικά γρήγορα αν θυμάμαι καλά από 2 και μετά.μετα απο ποσες μερες απο το check-out ,πιστωνεται η επιστροφη 10 %
Τουλάχιστον καμμιά 10αριά εργασιμες.μετα απο ποσες μερες απο το check-out ,πιστωνεται η επιστροφη 10 %
Είναι για την επόμενη κράτηση.Συγγνώμη που ρωτάω αλλά έχω μπερδευτεί μ αυτούς τους κωδικούς που μοιράζονται εδώ: 1) Δεν ενεργοποιούνται μέσω προσωπικού e-mail? 2) δεν αφορούν επιστροφή χρημάτων 10% της αξίας κράτησης στο πορτοφόλι για χρήση σε επόμενο ταξίδι? Οπότε γιατί τέτοιος σκοτωμός αφού δε γλυτώνετε αυτή τη στιγμή κάτι? I am confused