Επιβραβεύσεις booking.com

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Καλησπέρα, γνωρίζετε αν τα κουπόνια της Booking για πτήσεις είναι προσωπικά;

Grerena

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Β. Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Αν διατίθεται κάποιος κωδικός booking θα τον ήθελα για μια Βενετια της τελευταιας στιγμής. 🙏
Μη νομιζετε οτι δεν ειχα κλεισει εγκαιρως. Ειχα κλεισει και μου το ακυρωσε η booking γιατι λεει σταματησε η συνεργασια της με το καταλυμα και ετσι με ... κρεμασε. Εμεινα χωρις καταλυμα παραμονες ταξιδιου και τωρα ολα ειναι στο Θεό!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αν διατίθεται κάποιος κωδικός booking θα τον ήθελα για μια Βενετια της τελευταιας στιγμής. 🙏
Μη νομιζετε οτι δεν ειχα κλεισει εγκαιρως. Ειχα κλεισει και μου το ακυρωσε η booking γιατι λεει σταματησε η συνεργασια της με το καταλυμα και ετσι με ... κρεμασε. Εμεινα χωρις καταλυμα παραμονες ταξιδιου και τωρα ολα ειναι στο Θεό!
Σου στέλνω τώρα κωδικό.
Ελπίζω να προλάβεις την κράτηση.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ειχα κλεισει και μου το ακυρωσε η booking γιατι λεει σταματησε η συνεργασια της με το καταλυμα και ετσι με ... κρεμασε. Εμεινα χωρις καταλυμα παραμονες ταξιδιου και τωρα ολα ειναι στο Θεό!
Είναι υποχρεωμένη η booking να σου βρει αντίστοιχο κατάλυμα κι αν προκύπτει διαφορά τιμής να στην καλύψει η ίδια, μη το αφήσεις έτσι. Πάρε τηλέφωνο και ζήτησε τους το, το δικαιούσαι.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
μετα απο ποσες μερες απο το check-out ,πιστωνεται η επιστροφη 10 %
Τουλάχιστον καμμιά 10αριά εργασιμες.

"Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβω την Πίστωση ή τα κουπόνια μετά από μια κράτηση;

Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης μιας επιβράβευσης, χρειάζονται συνήθως 14 εργάσιμες μέρες για να προστεθεί στο Πορτοφόλι σας. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν μέχρι 60 εργάσιμες μέρες.
Σημειώστε ότι για διαμονές σε καταλύματα, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία έκδοσης μόνο αφού το κατάλυμα μας ενημερώσει ότι έχετε κάνει check-out."

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Συγγνώμη που ρωτάω αλλά έχω μπερδευτεί μ αυτούς τους κωδικούς που μοιράζονται εδώ: 1) Δεν ενεργοποιούνται μέσω προσωπικού e-mail? 2) δεν αφορούν επιστροφή χρημάτων 10% της αξίας κράτησης στο πορτοφόλι για χρήση σε επόμενο ταξίδι? Οπότε γιατί τέτοιος σκοτωμός αφού δε γλυτώνετε αυτή τη στιγμή κάτι? I am confused

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Συγγνώμη που ρωτάω αλλά έχω μπερδευτεί μ αυτούς τους κωδικούς που μοιράζονται εδώ: 1) Δεν ενεργοποιούνται μέσω προσωπικού e-mail? 2) δεν αφορούν επιστροφή χρημάτων 10% της αξίας κράτησης στο πορτοφόλι για χρήση σε επόμενο ταξίδι? Οπότε γιατί τέτοιος σκοτωμός αφού δε γλυτώνετε αυτή τη στιγμή κάτι? I am confused
Είναι για την επόμενη κράτηση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.088
Μέλη
40.097
Νεότερο μέλος
maraki1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα