Επιβραβεύσεις booking.com

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Συγγνώμη που ρωτάω αλλά έχω μπερδευτεί μ αυτούς τους κωδικούς που μοιράζονται εδώ: 1) Δεν ενεργοποιούνται μέσω προσωπικού e-mail? 2) δεν αφορούν επιστροφή χρημάτων 10% της αξίας κράτησης στο πορτοφόλι για χρήση σε επόμενο ταξίδι? Οπότε γιατί τέτοιος σκοτωμός αφού δε γλυτώνετε αυτή τη στιγμή κάτι? I am confused
Ειναι πιστωση για την επόμενη κράτηση ουσιαστικα

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Οκ, απλά από κάποια posts μου δημιουργήθηκε άλλη εντύπωση

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Συγγνώμη που ρωτάω αλλά έχω μπερδευτεί μ αυτούς τους κωδικούς που μοιράζονται εδώ: 1) Δεν ενεργοποιούνται μέσω προσωπικού e-mail? 2) δεν αφορούν επιστροφή χρημάτων 10% της αξίας κράτησης στο πορτοφόλι για χρήση σε επόμενο ταξίδι? Οπότε γιατί τέτοιος σκοτωμός αφού δε γλυτώνετε αυτή τη στιγμή κάτι? I am confused
1. Ενεργοποιούνται από οποιονδήποτε τον χρησιμοποιήσει. Αν κάποιος δεν τον χρησιμοποιήσει μπορεί να τον δώσει σε κάποιον άλλο. Γιατί να πάει χαμένος;
2. Αν έχει κάνει κρατήσεις με κωδικούς περίπου 1000 ευρώ, δεν θα σου κάτσει άσχημα μια μελλοντική κράτηση με 100 ευρώ λιγότερα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Οκ, απλά από κάποια posts μου δημιουργήθηκε άλλη εντύπωση
Μάλλον δεν κατάλαβες πως λειτουργούν αυτοί οι κωδικοί επιβράβευσης.
Εγώ μέσα σε ένα χρόνο πήρα πάνω από 250 € σε πίστωση γιατί κάθε φορά που έκανα μια κράτηση π.χ 1000 € με κωδικό γυρνούσαν στο πορτοφόλι μου 100 € που τα χρησιμοποιούσα ως πληρωμή. στην επόμενη κράτηση.
Και εάν ταξίδευα περιισότερο θα είχα πάρει διπλάσια πίστωση γιατί μου έρχονται συχνά τέτοιοι κωδικοί που τους μοιράζω σε φίλους και συγγενείς εφόσον έχουν μικρή διάρκεια ισχύος.

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cyprus
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα!! Υπάρχει περίπτωση για κάποιον κωδικό μιας και εχω σκοπό να κάνω κράτηση μεγάλου ποσού.

thalia 35

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλησπέρα!! Υπάρχει περίπτωση για κάποιον κωδικό μιας και εχω σκοπό να κάνω κράτηση μεγάλου ποσού.
Καλησπέρα αν δεν εκλεισες ακόμη μπορώ να σου στείλω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα