Επιβραβεύσεις booking.com

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μόλις είδα ότι μου έστειλε έναν που λήγει σήμερα. Έστειλα μυνήματα σε όσους με είχαν εξυπηρετήσει με κωδικούς για το ταξίδι μου στην Ανδαλουσία το Πάσχα και αν δεν μου έχουν απαντήσει μέχρι τις 23:00 θα το δώσω
Στις 23:00 θα έχει λήξει και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Στις 23:00 θα έχει λήξει και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί
Σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 23.59 σήμερα.
Το έχω κάνει τουλάχιστον 3 φορές να κάνω κράτηση με κωδικό στις 23.50!!!

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 23.59 σήμερα.
Το έχω κάνει τουλάχιστον 3 φορές να κάνω κράτηση με κωδικό στις 23.50!!!
ΟΚ
Μόνο μια φορά που το άφησα για μετά τις 22:00 δεν μου τον πέρασε. Μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εκανα μια αναζητηση πτησης για εναν προορισμο και 3 μερες μετα μου ηρθε κουπονι εκπτωσης 15 ευρω στο wallet γι οποιονδηποτε προορισμο και μονο για κρατηση εσιτηριων πανω απο 100 ευρω. Σας εχει τυχει?

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Εκανα μια αναζητηση πτησης για εναν προορισμο και 3 μερες μετα μου ηρθε κουπονι εκπτωσης 15 ευρω στο wallet γι οποιονδηποτε προορισμο και μονο για κρατηση εσιτηριων πανω απο 100 ευρω. Σας εχει τυχει?
Ναι, πριν 4-5 χρόνια.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ναι, πριν 4-5 χρόνια.
Κι εγω τωρα το θυμαμαι. Ειχα κλεισει 2ημερο Μιλανο με τα ρεστα 12 ευρω πηγαινε ελα και την προηγουμενη της πτησης εμαθα οτι ο πατερας μου ειναι σοβαρα αρρωστος και δεν ειχα ορεξη πια για ταξιδι. Δεν ειχε τοτε περιορισμο 100ρικου.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ναι και μένα μου έστειλε το ίδιο κουπόνι 15€ για κρατήσεις αεροπορικών από 100 € και πάνω. Έχει ισχύ 15 ημερών.
Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο, οπότε θα χαθεί...

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Ναι και μένα μου έστειλε το ίδιο κουπόνι 15€ για κρατήσεις αεροπορικών από 100 € και πάνω. Έχει ισχύ 15 ημερών.
Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο, οπότε θα χαθεί...
Αν κάνω κράτηση αεροπορικών μέσων booking, πώς διαχειρίζομαι την κράτηση; Μπορώ να κάνω online check in μέσω της εφαρμογής της εταιρείας ( για Ryan ενδιαφέρομαι)

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Όποιος θέλει κωδικό να μου πει... Λήγει σήμερα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom