Επιβραβεύσεις booking.com

Ppetran

Member
Ποιός έχει σειρά για να πάρει κωδικό;
Υπάρχει για 10% με λήξη σήμερα 2/7.
ΔΟΘΗΚΕ
Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για αυτήν τη διεύθυνση email. ....

Δυστυχώς δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Αν υπάρχει κάποιος άλλος θα τον ήθελα με πμ. Ευχαριστώ.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
4% επιστροφή για κρατήσεις που θα γίνουν από 17 Ιουνίου, για διαμονή μέχρι τέλος του χρόνου (πιθανόν και πιο πέρα).
Up to 4% cashback on Booking.com when paying with a Visa card
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά δεν βλέπω γιατί να μην λειτουργεί.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Πάλι τα ίδια;;;...Δεν είναι καλό αυτό....
Έκανα δοκιμή με τον κωδικό μου, περνάει κανονικά σε μένα.
  • Η κράτηση πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email στην οποία στείλαμε τον κωδικό
  • Τυχόν προσθήκη κωδικού προσφοράς αντικαθιστά την ενεργή προσφορά.
"Το χάσαμε το κορμί πατριώτη..."
Άρα μόνο το συνδεδεμένο μέηλ με την κράτηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό.
Το δεύτερο δεν ξέρω τι σημαίνει...

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Κι εμένα μου έστειλαν και δεν αφήνει να σας τον δώσω αφού δεν ξέρω τον κωδικό στην ουσία. Πρέπει να τον βάλεις στο τελευταίο βήμα και δεν ισχύει αν το κατάλυμα είναι σε μεγάλη προσφορά

Ppetran

Member
Μεγάλο πρόβλημα αυτό..... Για να δούμε τι θα γίνει. Οποιος έχει κωδικό και μπορεί να τον διαθέσει για δοκιμή ας το κάνει αν του είναι εύκολο.

Ppetran

Member
Αναμενόμενο λόγω της απήχησης του travelstories....να κλείνει το θέμα σιγά-σιγά;
Οχι γιατί πάντα θα υπάρχουν και γενικές οπως π.χ. απο VISA, cashback κ.λ.π. Τουλάχιστον υπάρχουν αυτές.....

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έκανα δοκιμή με τον κωδικό μου, περνάει κανονικά σε μένα.
  • Η κράτηση πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email στην οποία στείλαμε τον κωδικό
  • Τυχόν προσθήκη κωδικού προσφοράς αντικαθιστά την ενεργή προσφορά.
"Το χάσαμε το κορμί πατριώτη..."
Άρα μόνο το συνδεδεμένο μέηλ με την κράτηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό.
Το δεύτερο δεν ξέρω τι σημαίνει...
Το μειλ το δικό σας ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό που είχα και εγώ εχθές και έδωσα τον κωδικό στον @hlmer32 και μου είπε οτι τον χρησιμοποιήσε τον κωδικό. Μάλλον ήταν απο τους τελευτάιους ανοιχτούς... κρίμα

Κι εμένα μου έστειλαν και δεν αφήνει να σας τον δώσω αφού δεν ξέρω τον κωδικό στην ουσία. Πρέπει να τον βάλεις στο τελευταίο βήμα και δεν ισχύει αν το κατάλυμα είναι σε μεγάλη προσφορά
Αυτό που έχεις λάβει είναι άλλου είδους προσφορά. Είναι προσωποποιημένη και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μόνο ο κάτοχος. Έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια (περίπου 10-12 μέρες) για να το χρησιμοποιήσεις και είναι 50€ μειώση στην επόμενη κράτηση που θα κάνεις εσύ μόνο, αν κάνεις. Αυτά δεν λέει;

Οχι γιατί πάντα θα υπάρχουν και γενικές οπως π.χ. απο VISA, cashback κ.λ.π. Τουλάχιστον υπάρχουν αυτές.....
Απο το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα... πάμε γι άλλα!

hlmer32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος Η.Π.Α.
Το μειλ το δικό σας ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό που είχα και εγώ εχθές και έδωσα τον κωδικό στον @hlmer32 και μου είπε οτι τον χρησιμοποιήσε τον κωδικό. Μάλλον ήταν απο τους τελευτάιους ανοιχτούς... κρίμα
Για εμένα πραγματικά δούλεψε χωρις κανένα πρόβλημα. Ελπιζω να μη μας δημιουργήσει τέτοια προβλήματα η booking. Γιατί νομίζω οτι θα πρέπει να στραφούμε σε άλλο παροχο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom