Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για αυτήν τη διεύθυνση email. ....Ποιός έχει σειρά για να πάρει κωδικό;
Υπάρχει για 10% με λήξη σήμερα 2/7.
ΔΟΘΗΚΕ
Δυστυχώς δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Αν υπάρχει κάποιος άλλος θα τον ήθελα με πμ. Ευχαριστώ.
Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για αυτήν τη διεύθυνση email. ....Ποιός έχει σειρά για να πάρει κωδικό;
Υπάρχει για 10% με λήξη σήμερα 2/7.
ΔΟΘΗΚΕ
Πάλι τα ίδια;;;...Δεν είναι καλό αυτό....Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για αυτήν τη διεύθυνση email. ....
Έκανα δοκιμή με τον κωδικό μου, περνάει κανονικά σε μένα.Πάλι τα ίδια;;;...Δεν είναι καλό αυτό....
Οχι γιατί πάντα θα υπάρχουν και γενικές οπως π.χ. απο VISA, cashback κ.λ.π. Τουλάχιστον υπάρχουν αυτές.....Αναμενόμενο λόγω της απήχησης του travelstories....να κλείνει το θέμα σιγά-σιγά;
Το μειλ το δικό σας ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό που είχα και εγώ εχθές και έδωσα τον κωδικό στον @hlmer32 και μου είπε οτι τον χρησιμοποιήσε τον κωδικό. Μάλλον ήταν απο τους τελευτάιους ανοιχτούς... κρίμαΈκανα δοκιμή με τον κωδικό μου, περνάει κανονικά σε μένα.
"Το χάσαμε το κορμί πατριώτη..."
- Η κράτηση πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email στην οποία στείλαμε τον κωδικό
- Τυχόν προσθήκη κωδικού προσφοράς αντικαθιστά την ενεργή προσφορά.
Άρα μόνο το συνδεδεμένο μέηλ με την κράτηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό.
Το δεύτερο δεν ξέρω τι σημαίνει...
Αυτό που έχεις λάβει είναι άλλου είδους προσφορά. Είναι προσωποποιημένη και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μόνο ο κάτοχος. Έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια (περίπου 10-12 μέρες) για να το χρησιμοποιήσεις και είναι 50€ μειώση στην επόμενη κράτηση που θα κάνεις εσύ μόνο, αν κάνεις. Αυτά δεν λέει;Κι εμένα μου έστειλαν και δεν αφήνει να σας τον δώσω αφού δεν ξέρω τον κωδικό στην ουσία. Πρέπει να τον βάλεις στο τελευταίο βήμα και δεν ισχύει αν το κατάλυμα είναι σε μεγάλη προσφορά
Απο το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα... πάμε γι άλλα!Οχι γιατί πάντα θα υπάρχουν και γενικές οπως π.χ. απο VISA, cashback κ.λ.π. Τουλάχιστον υπάρχουν αυτές.....
Για εμένα πραγματικά δούλεψε χωρις κανένα πρόβλημα. Ελπιζω να μη μας δημιουργήσει τέτοια προβλήματα η booking. Γιατί νομίζω οτι θα πρέπει να στραφούμε σε άλλο παροχο.Το μειλ το δικό σας ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό που είχα και εγώ εχθές και έδωσα τον κωδικό στον @hlmer32 και μου είπε οτι τον χρησιμοποιήσε τον κωδικό. Μάλλον ήταν απο τους τελευτάιους ανοιχτούς... κρίμα