Επιβραβεύσεις booking.com

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για εμένα πραγματικά δούλεψε χωρις κανένα πρόβλημα. Ελπιζω να μη μας δημιουργήσει τέτοια προβλήματα η booking. Γιατί νομίζω οτι θα πρέπει να στραφούμε σε άλλο παροχο.
Πριν μερικά χρόνια η booking έστελνε που και που τέτοιους κωδικούς και μπορούσες να τους δίνεις σε τρίτους. Κάποια στιγμή το έκοψε και δεν μπορούσες να το δώσεις παρα μόνο να το χρησιμοποιήσεις εσύ ο ίδιος που το έλαβες. Μετά το ξανα άνοιξε και κάναμε πανηγύρι εμείς... ε, ήταν αναμενόμενο οτι θα το κόψει μετά απο τέτοια μεγάλη χρήση....

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Αναμενόμενο λόγω της απήχησης του travelstories....να κλείνει το θέμα σιγά-σιγά;
Εδώ υπάρχουν μέλη με τα 4/5 της δραστηριότητάς τους στο travelstories να ζητάνε κωδικούς, μην γράφεις τέτοια...
Πριν μερικά χρόνια η booking έστελνε που και που τέτοιους κωδικούς και μπορούσες να τους δίνεις σε τρίτους. Κάποια στιγμή το έκοψε και δεν μπορούσες να το δώσεις παρα μόνο να το χρησιμοποιήσεις εσύ ο ίδιος που το έλαβες. Μετά το ξανα άνοιξε και κάναμε πανηγύρι εμείς... ε, ήταν αναμενόμενο οτι θα το κόψει μετά απο τέτοια μεγάλη χρήση....
Σίγουρα δεν έχει να κάνει με μας, σιγά πόσοι είμαστε. Πάντα υπάρχουν σελίδες διαμοιρασμού κωδικών, στο facebook υπάρχουν αρκετές με μέλη από δεκάδες χώρες. Και πόσες που δεν ξέρουμε. Προφανώς πρόκειται για αλλαγή της πολιτικής, αν είναι γενικευμένο. Θα το δούμε τις προσεχείς ημέρες.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σίγουρα δεν έχει να κάνει με μας, σιγά πόσοι είμαστε.
Έχει να κάνει και με εμας. Στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό φόρουμ της Ελλάδας είμαστε. Πρώτα εδώ θα κοιτάξουν

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Έχει να κάνει και με εμας. Στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό φόρουμ της Ελλάδας είμαστε. Πρώτα εδώ θα κοιτάξουν
Τι να σου πω, μπορεί και να έχεις και δίκιο, αλλά μου φαίνεται πολύ χλωμό οι Ολλανδοί να αλωνίζουν το διαδίκτυο, να εντοπίζουν τα ταξιδιωτικά fora κάθε χώρας, να τα μεταφράζουν, να ψάχνουν τα θέματα μην τυχόν διατίθεται κάποιος κωδικός που οι ίδιοι επέλεξαν να διατίθενται.... και στην Ελλάδα, που έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά διανυκτερεύσεων στο εξωτερικό (ΟΚ, υπάρχει και το εσωτερικό, αλλά δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι εκεί γίνεται υπέρβαση του μέσου όρου που ανατρέπει τα δεδομένα). Έναν κωδικό, που δινόταν ήδη σε φίλους, γνωστούς και συναδέλφους, έναν κωδικό που εκδίδεται σε τελική για να καταστήσει πιο ανταγωνιστικό το Βooking έναντι άλλων πλατφορμών, δηλαδή δίνεται ως κίνητρο, άσχετα ποιος θα κάνει χρήση....
Πάντως με προβλημάτισες και έκανα μία πιο στοχευμένη διερεύνηση, αλλά ούτε από εκεί προέκυψε κάτι.. πέρα από το facebook και τα travel dealz, μόνο σε γερμανικά και πολωνικά fora βρήκα αναφορές για συντεταγμένες ομάδες ανταλλαγής. Αν θες τη γνώμη μου, υπήρχε δεν υπήρχε το παρόν νήμα, κανένα ρόλο δεν έπαιξε στην όποια απόφαση της Booking (αν υπάρχει τέτοια απόφαση και αν αυτή προήλθε λόγω διαμοιρασμού των κωδικών παγκοσμίως, που πολύ αμφιβάλλω).

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Πιστευω ότι η Booking απλώς άρχισε τις "περικοπές" - τσιγκουνιές. Άλλαξε την πολιτική της αναφορικά με τις επιβραβευσεις. Μείωσε το χρόνο διάρκειάς τους. Δυσκολεύεται να πιστώσει χρήματα όπου απαιτείται και ουσιαστκά δίνει Voucher για μελλοντικη χρήση (αυτό αναφέρθηκε από μέλη του Forum). Tώρα ελέγχει αυστηρότερα τη χρήση των κωδικών. Ε πολύ θέλει να καταλάβεις ότι δυσκολεύουν τα πράγματα?!

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αν θες τη γνώμη μου, υπήρχε δεν υπήρχε το παρόν νήμα, κανένα ρόλο δεν έπαιξε στην όποια απόφαση της Booking (αν υπάρχει τέτοια απόφαση και αν αυτή προήλθε λόγω διαμοιρασμού των κωδικών παγκοσμίως, που πολύ αμφιβάλλω).
Αυτό που έπαιξε ρολο στη απόφαση της booking να κλείσει τους κωδικούς είναι η μεγάλη αύξηση του ποσού σε πορτοφόλια λογαριασμών ξαφνικά, όταν αυτοί οι κωδικοί έχουν διάρκεια 2 μέρες μόνο και δίνονται πχ όταν έχεις γυρίσει απο ταξίδι και δεν έχεις ξεπακετάρει ακόμα. Η χρήση αυτών των κωδικών μαζικά μόνο οργανωμένα μπορεί να γίνει και σε συνεργασία. Σιγά να μην κάθονται ολημερίς και ολονυχτίς πάνω απο ένα φόρουμ. Μια ματιά αρκεί όταν κάποια νούμερα τους μεταβάλονται δραματικά και δεν τους συμφέρουν.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Δεν ξέρω, αλλά δεν πείθομαι. Εξάλλου μόλις τελείωσε ανοιχτή καμπάνια με 36.000 κρατήσεις με τον γνωστό κωδικό λίγες σελίδες πριν, δεν τους ένοιαζε αν πήγες ταξίδι, αν γύρισες, αν είχες ενεργή κράτηση, αν έκανες νέο λογαριασμό απλά για να πάρεις την προσφορά. Οι κωδικοί εξαντλήθηκαν το βράδυ της τελευταίας ημέρας ισχύος της προσφοράς, γιατί την παρακολουθούσα μέχρι τέλος. Αν ήταν θέμα πορτοφολιού, δεν θα ξεκινούσαν τέτοια καμπάνια. Και το πορτοφόλι με μείωση του περιθωρίου κέρδους μια χαρά βγαίνει, δεν μπαίνουν μέσα. Αν χρεώνουν ένα ξενοδοχείο κατά μέσο όρο το 15% του ποσού της κράτησης (ακόμα περισσότερο σε αυτά που προωθούν), πάλι έχουν ένα 5% τουλάχιστον περιθώριο κέδρους. Και αυξάνουν το μερίδιό τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό που γεννά καλύτερες συμφωνίες.
Αν υπάρξει όντως αλλαγή στη χρήση των κουπονιών, πιστεύω ότι απλά πάει σε αλλαγή μοντέλου προωθήσεων με έμφαση τις στοχευμένες ανά χρήστη προσφορές. Η εταιρεία που χειρίζεται τα αεροπορικά εισιτήρια στη Booking ακολουθεί ήδη τέτοιο μοντέλο. Δεν είναι ο λόγος ότι χρήστες ανταλλάσουν κωδικούς στα κοινωνικά δίκτυα και fora. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εκτίμηση.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν ξέρω, αλλά δεν πείθομαι.
Μα δεν προσπαθώ να σε πείσω. Απλά λέω την άποψη μου.
Εξάλλου μόλις τελείωσε ανοιχτή καμπάνια με 36.000 κρατήσεις με τον γνωστό κωδικό λίγες σελίδες πριν, δεν τους ένοιαζε αν πήγες ταξίδι, αν γύρισες, αν είχε ενεργή κράτηση, αν έκανες νέο λογαριασμό απλά για να πάρεις την προσφορά. Οι κωδικοί εξαντλήθηκαν το βράδυ της τελευταίας ημέρας ισχύος της προσφοράς, γιατί την παρακολουθούσα μέχρι τέλος.
Της booking είσαι;
Αν ήταν θέμα πορτοφολιού, δεν θα ξεκινούσαν τέτοια καμπάνια. Και το πορτοφόλι με μείωση του περιθωρίου κέρδους μια χαρά βγαίνει, δεν μπαίνουν μέσα. Αν χρεώνουν ένα ξενοδοχείο κατά μέσο όρο το 15% του ποσού της κράτησης (ακόμα περισσότερο σε αυτά που προωθούν), πάλι έχουν ένα 5% τουλάχιστον περιθώριο κέδρους. Και αυξάνουν το μερίδιό τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό που γεννά καλύτερες συμφωνίες.
Είπα οτι αντλούν πληροφορίες και εικόνα απο το πορτοφόλι των λογαριασμών και μετά ενεργούν ανάλογα. Κάτι πολύ συνηθισμένο. Δεν είναι τυχαίο οτι θέλουν να κάνουν επιστροφές χρημάτων μέσω του πορτοφολιού και όχι στις κάρτες των πελατών. Βλέπουν οτι ένα μεγάλο κομμάτι των πελατών διαχειρίζεται καλά το πορτοφόλι και κινούνται μεγάλα ποσά μέσω αυτού.

μου φαίνεται πολύ χλωμό οι Ολλανδοί
Η booking δεν είναι το ψιλικατσίδικο μιας Ολλανδικής γειτονιάς. Όλες αυτές τις μέρες μιλούσα με ανθρώπους που είτε ήταν έλληνες είτε μιλούν πολύ καλά ελληνικά.

dammys

Member
Λάβετε 10% επιστροφή σε Πίστωση για ταξίδια
Κάντε κράτηση τώρα! Ισχύει μέχρι 5 Ιουλίου 2026.​
Γεια σας Dammys​
Σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα; Λάβετε 10% επιστροφή (έως και € 100) σε Πίστωση για ταξίδια στην επόμενη κράτησή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Πίστωση για ταξίδια για μελλοντικές διαμονές σε χιλιάδες καταλύματα ανά τον κόσμο.​
Καλά ταξίδια!​
Ο κωδικός σας για την προσφορά​
Χρησιμοποιήστε το κουμπί παρακάτω για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό σας. Μπορείτε επίσης να τον συμπληρώσετε όταν πληρώνετε για την κράτησή σας.​
Όροι και προϋποθέσεις
•​
Η ελάχιστη αξία κράτησης για να λάβετε την επιβράβευση είναι € 50 σε μία κράτηση​
•​
Το μέγιστο ποσό επιβράβευσης είναι € 100​
•​
Αυτός ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά​
•​
Αυτός ο κωδικός πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν την κράτηση και δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ήδη υπάρχουσα κράτηση​
•​
Η Επιβράβευση θα πληρώνεται ως Πίστωση για ταξίδια στο Booking.com Πορτοφόλι σας​
•​
Η Πίστωση για ταξίδια θα εμφανιστεί στο Πορτοφόλι σας περίπου 2 εβδομάδες αφού κάνετε check-out από το κατάλυμά σας​
•​
Αυτή η προσφορά λήγει στις 5 Ιουλίου 2026​
•​
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τους αναλυτικούς Όρους και τις προϋποθέσεις και τις Συχνές ερωτήσεις

Booking.com
Oosterdokskade 163

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Γεια σας Dammys​
Σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα; Λάβετε 10% επιστροφή (έως και € 100) σε Πίστωση για ταξίδια στην επόμενη κράτησή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Πίστωση για ταξίδια για μελλοντικές διαμονές σε χιλιάδες καταλύματα ανά τον κόσμο.​
Καλά ταξίδια!​
Χρησιμοποιήστε το κουμπί παρακάτω για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό σας. Μπορείτε επίσης να τον συμπληρώσετε όταν πληρώνετε για την κράτησή σας.​
Όροι και προϋποθέσεις
•​
Η ελάχιστη αξία κράτησης για να λάβετε την επιβράβευση είναι € 50 σε μία κράτηση​
•​
•​
•​
Αυτός ο κωδικός πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν την κράτηση και δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ήδη υπάρχουσα κράτηση​
•​
Η Επιβράβευση θα πληρώνεται ως Πίστωση για ταξίδια στο Booking.com Πορτοφόλι σας​
•​
Η Πίστωση για ταξίδια θα εμφανιστεί στο Πορτοφόλι σας περίπου 2 εβδομάδες αφού κάνετε check-out από το κατάλυμά σας​
•​
•​
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τους αναλυτικούς Όρους και τις προϋποθέσεις και τις Συχνές ερωτήσεις

Booking.com
Oosterdokskade 163
Οhhh yeahhh!!.jpg

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Γεια σας Dammys​
Καλά ταξίδια!​
Όροι και προϋποθέσεις
•​
•​
•​
•​
•​
•​
•​
•​

Booking.com
Oosterdokskade 163
Δεν μου περνάει δυστυχώς. Λέει ότι δεν αντιστοιχεί στην διεύθυνση email.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ πάντως που είμαι αγαπημένο παιδί της booking και μου στέλνει συχνά κωδικούς με επιστροφή 10 ή 15% ουδέποτε έλαβα email με τέτοιους όρους επιβράβευσης.
Αυτό μοιάζει να είναι κάποια προσωποποιημένη προσφορά που συνδέεται με συγκεκριμένο email λογαριασμού.
Το θεωρώ και λίγο χαζό από πλευράς της να ασχοληθεί με το ποιος τελικά χρησιμοποιεί τον κωδικό της. Αυτή το στέλνει για να ενισχύσει τις πωλήσεις της.
Τι την νοιάζει εάν θα διανεμηθούν και 15 κωδικοί/μήνα σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ στην Ελλάδα... Αμελητέα νούμερα!
Για ένα διμηνο μου έστελνε συνέχεια κωδικούς και τους μοίραζα σε φίλους και συναδέλφους. Αυτή επέμενε μέχρι να κλείσω και εγώ.
Στο τέλος την έσκασα και μου έστειλε κωδικό για 15% επιστροφή! Ε τότε έκλεισα και εγώ.😇
Απλά λάμβανει υπόψη της κάποια δεδομένα και ο αλγόριθμος της δεν επιλέγει όλους για αποστολή κωδικών.
Σε αυτούς που επιλέγουν συχνά καταλύμματα που έχει μεγαλύτερο κέρδος μάλλον στέλνει πιο συχνά. Και επίσης, δίνει και δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.253
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom