- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Το επόμενο !!!!
Αγαπημένο παιδί καμιά προσφορά έχεις τώρα που τη χρειάζομαιΕγώ πάντως που είμαι αγαπημένο παιδί της booking και μου στέλνει συχνά κωδικούς με επιστροφή 10 ή 15% ουδέποτε έλαβα email με τέτοιους όρους επιβράβευσης.
Αυτό μοιάζει να είναι κάποια προσωποποιημένη προσφορά που συνδέεται με συγκεκριμένο email λογαριασμού.
Το θεωρώ και λίγο χαζό από πλευράς της να ασχοληθεί με το ποιος τελικά χρησιμοποιεί τον κωδικό της. Αυτή το στέλνει για να ενισχύσει τις πωλήσεις της.
Τι την νοιάζει εάν θα διανεμηθούν και 15 κωδικοί/μήνα σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ στην Ελλάδα... Αμελητέα νούμερα!
Για ένα διμηνο μου έστελνε συνέχεια κωδικούς και τους μοίραζα σε φίλους και συναδέλφους. Αυτή επέμενε μέχρι να κλείσω και εγώ.
Στο τέλος την έσκασα και μου έστειλε κωδικό για 15% επιστροφή! Ε τότε έκλεισα και εγώ.
Απλά λάμβανει υπόψη της κάποια δεδομένα και ο αλγόριθμος της δεν επιλέγει όλους για αποστολή κωδικών.
Σε αυτούς που επιλέγουν συχνά καταλύμματα που έχει μεγαλύτερο κέρδος μάλλον στέλνει πιο συχνά. Και επίσης, δίνει και δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο.
Ξέρει κανείς αν ισχύει και για κράτηση αυτοκινήτου που θέλω να κάνω ;