Επιβραβεύσεις booking.com

tham

Member
Ο κωδικός που έλαβα από τον @Sam-chal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Βγάζει μήνυμα * Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για αυτην τη διεύθυνση email. Οπότε πλέον δεν γίνεται, είναι εξατομικευμένοι οι κωδικοί.
μηπως τον ειχε ενεργοποιησει και κλειδωσε μονο για το email του, αν δεν την ενεργοποιησεις πιστευω ισχυει για ολους (θα φανει σε λιγο που θα δωσω δικο μου κωδικο)

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
μηπως την ειχε ενεργοποιησει και κλειδωσε μονο για το email του, αν δεν την ενεργοποιησεις πιστευω ισχυει για ολους (θα φανει σε λιγο που θα δωσω δικο μου κωδικο)
Οχι δεν την είχα χρησιμοποιήσει. Δεν είμαστε παιδιά να παίζουμε...

tham

Member
κωδικος booking 10% ληγει 13/7 θα δοθει στο πρωτο πμ (εκτος αν υπαρχει καποια σειρα εδω ας τον ζητησει ο πρωτος) ΔΟΘΗΚΕ

Last edited:

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλησπέρα, αν θέλει κάποιος κωδικό 10% να μου στείλει pm,
Δόθηκε στον @adiaforos που ήταν ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα.

Last edited:

tham

Member
Ούτε την είχα ενεργοποιήσει. Δύο τελευταίοι κωδικοί που έδωσα πήγαν κουβά...
ειπα στον ppetran να μας ενημερωσει εδω οταν χρησιμοποιησει τον κωδικο που του εστειλα (εγω 7-8 κωδικους που εστειλα χρησιμοποιηθηκαν, πιθανως να υπαρχει και προσωπικος κωδικος και να σου εστειλαν τετοιο, θα δειξει)

hlmer32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος Η.Π.Α.
Χρειάζομαι ενα κωδικό για να τελειώσω με τις κρατήσεις μου αν εχει καποιος ας μου στείλει ενα πμ. Ευχαριστώ.

Ppetran

Member
ειπα στον ppetran να μας ενημερωσει εδω οταν χρησιμοποιησει τον κωδικο που του εστειλα (εγω 7-8 κωδικους που εστειλα χρησιμοποιηθηκαν, πιθανως να υπαρχει και προσωπικος κωδικος και να σου εστειλαν τετοιο, θα δειξει)
Καλησπέρα. 3 προσπάθειες καμία επιτυχία..... Δεν ξέρω τι γίνεται. Μόνη λύση αυτή την στιγμή η εκπτωση μέσω VISA στα 4%.

hlmer32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος Η.Π.Α.
Καλησπέρα. 3 προσπάθειες καμία επιτυχία..... Δεν ξέρω τι γίνεται. Μόνη λύση αυτή την στιγμή η εκπτωση μέσω VISA στα 4%.
Νομίζω ότι δεν είναι η μόνη λύση.
Η EIRHNH2 έδωσε στον adiaforos εναν κωδικό χτες και δεν είχαμε κάποια αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής για την χρήση του. Ας περιμένουμε λιγο και ας κάνουμε μερικές δοκιμές ακομα. Τη προηγούμενη εβδομάδα όταν δεν δούλευαν οι κωδικοί του sam-chal. Ο δικός μου από Sassenach77 δούλεψε κανονικά.

Ppetran

Member
Νομίζω ότι δεν είναι η μόνη λύση.
Η EIRHNH2 έδωσε στον adiaforos εναν κωδικό χτες και δεν είχαμε κάποια αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής για την χρήση του. Ας περιμένουμε λιγο και ας κάνουμε μερικές δοκιμές ακομα. Τη προηγούμενη εβδομάδα όταν δεν δούλευαν οι κωδικοί του sam-chal. Ο δικός μου από Sassenach77 δούλεψε κανονικά.
Εννοειται ότι θα προσπαθήσουμε ξανά. Αλλά όποιος δεν τα καταφέρει να έχει μια εναλλακτική.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom