Επιβραβεύσεις booking.com

maria91

Member
Μπαινω κ εγω στη σειρα για κωδικο οποτε κ αν υπαρξει διαθεσιμος,θελω να κανω μια κρατηση πολλων ημερων...

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Νομίζω ότι δεν είναι η μόνη λύση.
Η EIRHNH2 έδωσε στον adiaforos εναν κωδικό χτες και δεν είχαμε κάποια αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής για την χρήση του. Ας περιμένουμε λιγο και ας κάνουμε μερικές δοκιμές ακομα. Τη προηγούμενη εβδομάδα όταν δεν δούλευαν οι κωδικοί του sam-chal. Ο δικός μου από Sassenach77 δούλεψε κανονικά.
Δούλεψε κανονικά, ναι. Ήταν κλασικός κωδικός, όχι με link ενεργοποίησης. Θα το είχα αναφέρει αν δεν δούλευε.

tham

Member
Καλησπέρα. 3 προσπάθειες καμία επιτυχία..... Δεν ξέρω τι γίνεται. Μόνη λύση αυτή την στιγμή η εκπτωση μέσω VISA στα 4%.
τι να πω πρωτη φορα μου λεει καποιος οτι δεν δουλεψε,ισως πηραν χαμπαρι οτι τους μοιραζουμε και τους εκαναν προσωπικους,

Ppetran

Member
Μπαινω κ εγω στη σειρα για κωδικο οποτε κ αν υπαρξει διαθεσιμος,θελω να κανω μια κρατηση πολλων ημερων...
Με κωδικό που θα λειτουργήσει έχεις μαξ 100Ε. Αν το ποσό είναι μεγάλο μπορείς να δεις και το 4% που έχω αναφέρει αλλιώς θα περιμένεις κωδικό. Καλή συνέχεια.

HKLEOPATRA

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΑΛΣΑΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Μήπως υπάρχει κάποιος διαθέσιμος κωδικός γιατί έχω μια μεγάλη κράτηση ;

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Νομίζω ότι δεν είναι η μόνη λύση.
Η EIRHNH2 έδωσε στον adiaforos εναν κωδικό χτες και δεν είχαμε κάποια αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής για την χρήση του. Ας περιμένουμε λιγο και ας κάνουμε μερικές δοκιμές ακομα. Τη προηγούμενη εβδομάδα όταν δεν δούλευαν οι κωδικοί του sam-chal. Ο δικός μου από Sassenach77 δούλεψε κανονικά.
Εχω την εντύπωση πως αφού μου έχει στείλει πάνω από 10 κωδικούς και τους έχω μοιράσει όλους χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανέναν (και δούλεψαν) αποφάσισαν να μου στέλνουν συνδεδεμένους με το μέηλ. Ίσως να υπάρχει κόφτης στο μοίρασμα...

hlmer32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος Η.Π.Α.
Εχω την εντύπωση πως αφού μου έχει στείλει πάνω από 10 κωδικούς και τους έχω μοιράσει όλους χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανέναν (και δούλεψαν) αποφάσισαν να μου στέλνουν συνδεδεμένους με το μέηλ. Ίσως να υπάρχει κόφτης στο μοίρασμα...
Μπορεί δεν είναι και απίθανο. Αλλά νομίζω ότι είναι τυχαίο. Γιατί να θέλει η booking να το περιορίσει τόσο πολύ. Για να σου στέλνει συνέχεια κωδικούς σημαίνει οτι δε βλέπει πολύ κίνηση στο λογαριασμό σου και θέλει να σε προτρεψει να κάνεις κάποια κράτηση. Τι σημασία εχει αν τη κάνεις εσύ ή κάποιος άλλος τη κράτηση;;; Για αυτούς λεφτά στη τσέπη τους είναι. Ενώ τώρα απλά έχουν στείλει ενα κωδικό που μπορεί να παει χαμένος αν δε το χρησιμοποιήσεις εσυ.

tham

Member
δεν προλαβε να ληξει ο ενας μου εστειλαν και αλλον, κωδικος booking 10% ληγει 18/7 στο πρωτο πμ
(ο προηγουμενος κωδικος δεν δουλεψε αποτι μου ειπε αυτος που τον πηρε, δεν ξερω αν θα δουλεψει αυτος) ΔΟΘΗΚΕ

HKLEOPATRA

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΑΛΣΑΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
δεν προλαβε να ληξει ο ενας μου εστειλαν και αλλον, κωδικος booking 10% ληγει 18/7 στο πρωτο πμ
(ο προηγουμενος κωδικος δεν δουλεψε αποτι μου ειπε αυτος που τον πηρε, δεν ξερω αν θα δουλεψει αυτος)
Μου τον στέλνεις αν τον έχεις σε πμ. Περιμένω υπομονετικά τόσες μέρες και όλοι πάνε αλλού. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων 🥰

tham

Member
Μου τον στέλνεις αν τον έχεις σε πμ. Περιμένω υπομονετικά τόσες μέρες και όλοι πάνε αλλού
τον εστειλα ηδη στο πρωτο πμ οπως ειχα δηλωσει, κακως εγραψες εδω σε πμ ισως προλαβαινες, την επομενη φορα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom