maria91
Member
Μπαινω κ εγω στη σειρα για κωδικο οποτε κ αν υπαρξει διαθεσιμος,θελω να κανω μια κρατηση πολλων ημερων...
Δούλεψε κανονικά, ναι. Ήταν κλασικός κωδικός, όχι με link ενεργοποίησης. Θα το είχα αναφέρει αν δεν δούλευε.Νομίζω ότι δεν είναι η μόνη λύση.
Η EIRHNH2 έδωσε στον adiaforos εναν κωδικό χτες και δεν είχαμε κάποια αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής για την χρήση του. Ας περιμένουμε λιγο και ας κάνουμε μερικές δοκιμές ακομα. Τη προηγούμενη εβδομάδα όταν δεν δούλευαν οι κωδικοί του sam-chal. Ο δικός μου από Sassenach77 δούλεψε κανονικά.
τι να πω πρωτη φορα μου λεει καποιος οτι δεν δουλεψε,ισως πηραν χαμπαρι οτι τους μοιραζουμε και τους εκαναν προσωπικους,Καλησπέρα. 3 προσπάθειες καμία επιτυχία..... Δεν ξέρω τι γίνεται. Μόνη λύση αυτή την στιγμή η εκπτωση μέσω VISA στα 4%.
Με κωδικό που θα λειτουργήσει έχεις μαξ 100Ε. Αν το ποσό είναι μεγάλο μπορείς να δεις και το 4% που έχω αναφέρει αλλιώς θα περιμένεις κωδικό. Καλή συνέχεια.Μπαινω κ εγω στη σειρα για κωδικο οποτε κ αν υπαρξει διαθεσιμος,θελω να κανω μια κρατηση πολλων ημερων...
Εχω την εντύπωση πως αφού μου έχει στείλει πάνω από 10 κωδικούς και τους έχω μοιράσει όλους χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανέναν (και δούλεψαν) αποφάσισαν να μου στέλνουν συνδεδεμένους με το μέηλ. Ίσως να υπάρχει κόφτης στο μοίρασμα...Νομίζω ότι δεν είναι η μόνη λύση.
Η EIRHNH2 έδωσε στον adiaforos εναν κωδικό χτες και δεν είχαμε κάποια αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής για την χρήση του. Ας περιμένουμε λιγο και ας κάνουμε μερικές δοκιμές ακομα. Τη προηγούμενη εβδομάδα όταν δεν δούλευαν οι κωδικοί του sam-chal. Ο δικός μου από Sassenach77 δούλεψε κανονικά.
Μπορεί δεν είναι και απίθανο. Αλλά νομίζω ότι είναι τυχαίο. Γιατί να θέλει η booking να το περιορίσει τόσο πολύ. Για να σου στέλνει συνέχεια κωδικούς σημαίνει οτι δε βλέπει πολύ κίνηση στο λογαριασμό σου και θέλει να σε προτρεψει να κάνεις κάποια κράτηση. Τι σημασία εχει αν τη κάνεις εσύ ή κάποιος άλλος τη κράτηση;;; Για αυτούς λεφτά στη τσέπη τους είναι. Ενώ τώρα απλά έχουν στείλει ενα κωδικό που μπορεί να παει χαμένος αν δε το χρησιμοποιήσεις εσυ.Εχω την εντύπωση πως αφού μου έχει στείλει πάνω από 10 κωδικούς και τους έχω μοιράσει όλους χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανέναν (και δούλεψαν) αποφάσισαν να μου στέλνουν συνδεδεμένους με το μέηλ. Ίσως να υπάρχει κόφτης στο μοίρασμα...
Παίζεις βρώμικα...

Μου τον στέλνεις αν τον έχεις σε πμ. Περιμένω υπομονετικά τόσες μέρες και όλοι πάνε αλλού. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρωνδεν προλαβε να ληξει ο ενας μου εστειλαν και αλλον, κωδικος booking 10% ληγει 18/7 στο πρωτο πμ
(ο προηγουμενος κωδικος δεν δουλεψε αποτι μου ειπε αυτος που τον πηρε, δεν ξερω αν θα δουλεψει αυτος)
τον εστειλα ηδη στο πρωτο πμ οπως ειχα δηλωσει, κακως εγραψες εδω σε πμ ισως προλαβαινες, την επομενη φορα...Μου τον στέλνεις αν τον έχεις σε πμ. Περιμένω υπομονετικά τόσες μέρες και όλοι πάνε αλλού