Επιβραβεύσεις booking.com

HKLEOPATRA

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΑΛΣΑΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Μου τον στέλνεις αν τον έχεις σε πμ. Περιμένω υπομονετικά τόσες μέρες και όλοι πάνε αλλού. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων 🥰
Η απάντηση της Booking σήμερα γιατί δεν μου στέλνει ποτέ ενώ κάνω κρατήσεις
τον εστειλα ηδη στο πρωτο πμ οπως ειχα δηλωσει, κακως εγραψες εδω σε πμ ισως προλαβαινες, την επομενη φορα...
Σε 1 λεπτό απάντησα αλλά πάλι τον έχασα . Γιατί λες κακως έγραψα σε προσωπικό . Δεν βλέπω να γράφονται οι κωδικοί εδώ μέσα . Δίνονται από ότι έχω καταλάβει σε προσωπικό μήνυμα
Έκανα γραπτό αίτημα στην Booking για να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν μου στέλνει ποτέ κωδικούς ενώ κάνω κρατήσεις και μου απάντησε το παρακάτω. Δίνονται τυχαία όπως μου αναφέρουν
IMG_3530.jpeg
;;;Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γινεται να μην μου στέλνει ποτε κωδικούς.

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
Σε 1 λεπτό απάντησα αλλά πάλι τον έχασα . Γιατί λες κακως έγραψα σε προσωπικό . Δεν βλέπω να γράφονται οι κωδικοί εδώ μέσα . Δίνονται από ότι έχω καταλάβει σε προσωπικό μήνυμα
Έκανα γραπτό αίτημα στην Booking για να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν μου στέλνει ποτέ κωδικούς ενώ κάνω κρατήσεις και μου απάντησε το παρακάτω. Δίνονται τυχαία όπως μου αναφέρουν View attachment 544667 ;;;Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γινεται να μην μου στέλνει ποτε κωδικούς.
Ουτε εγώ εχω λάβει ποτέ τπτ. Genius 3 και πελάτης καμια 20αρια χρόνια. Δεν εχει λογική...
Νομιζω ο @tham δεν σου ειπε γιατι εγραψες πμ. Το αντίθετο. Γιατί εγραψες στο νήμα, χανοντας χρόνο, και δεν του έστειλες απευθείας πμ. Αφού ετσι κ αλλιώς ειχε πει οτι θα το πάρει το πρώτο π.μ.
Ισως προλάβαινες αν εστελνες απευθειας π.μ.

HKLEOPATRA

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΑΛΣΑΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Ουτε εγώ εχω λάβει ποτέ τπτ. Genius 3 και πελάτης καμια 20αρια χρόνια. Δεν εχει λογική...
Νομιζω ο @tham δεν σου ειπε γιατι εγραψες πμ. Το αντίθετο. Γιατί εγραψες στο νήμα, χανοντας χρόνο, και δεν του έστειλες απευθείας πμ. Αφού ετσι κ αλλιώς ειχε πει οτι θα το πάρει το πρώτο π.μ.
Ισως προλάβαινες αν εστελνες απευθειας π.μ.
Νόμισα ότι αυτός που έχει κωδικό στέλνει το προσωπικό μήνυμα όχι εγώ σε αυτόν .
20 χρόνια πελάτης και εγώ επίσης 😏

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cyprus
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Έχω κωδικό για 8% που λήγει σήμερα, ειναι με link ενεργοποίησης ομως. Ποιος έχει σειρά να δοκιμάσει αν δουλεύει;

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
δεν προλαβε να ληξει ο ενας μου εστειλαν και αλλον, κωδικος booking 10% ληγει 18/7 στο πρωτο πμ
(ο προηγουμενος κωδικος δεν δουλεψε αποτι μου ειπε αυτος που τον πηρε, δεν ξερω αν θα δουλεψει αυτος) ΔΟΘΗΚΕ
Οhhh yeahhh!!.jpg

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
τον εστειλα ηδη στο πρωτο πμ οπως ειχα δηλωσει, κακως εγραψες εδω σε πμ ισως προλαβαινες, την επομενη φορα...
Εάν θέλεις γράψε και σε ποιον έστειλες τον κωδικό.
Στο παρόν νήμα υπάρχουν κάποια μέλη που έχουν γραφτεί στο forum αποκλειστικά για να μαζεύουν κωδικούς επιβράβευσης booking και διαπιστώνω ότι αυτό γίνεται συστηματικά!
Η ταχύτητα με την οποία απαντάει κάποιος με προσωπικό μήνυμα δεν θα έπρεπε να είναι το μοναδικό κριτήριο κάποιου για να στείλει τον κωδικό.
Αρκεί να παρακολουθήσει λίγο προς τα πίσω το νήμα...
Προσωπικά δεν χρειάζομαι κωδικό.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλησπέρα, μου ξαναέστειλε κωδικό, τώρα που δεν το χρειάζομαι … Όποιος θέλει να μου στείλει π.μ

Τον έστειλα στον @hlmer32 που μου έστειλε πρώτος μήνυμακαι είναι 15 τοις 100 η έκπτωση!

Last edited:

hlmer32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος Η.Π.Α.
Καλησπέρα, μου ξαναέστειλε κωδικό, τώρα που δεν το χρειάζομαι … Όποιος θέλει να μου στείλει π.μ

Τον έστειλα στον @hlmer32 που μου έστειλε πρώτος μήνυμακαι είναι 15 τοις 100 η έκπτωση!
EIRHNH2 σε ευχαριστώ παρα πολύ. Με αυτό το κωδικό ολοκλήρωσα τις κρατήσεις μου για ταξίδι ενός μήνα στην αγαπημένη Ασία.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Χαίρομαι που έπιασε τόπο, κ ευτυχώς ήταν 15%, μου στέλνει συνέχεια, ενώ όταν τους χρειαζομουν δεν μου έστελνε... Εύχομαι να περάσετε υπέροχα!

AERAS

Member
Αφηγητής
βοηθήστε λίγο με τον γρίφο. είχα κωδικό booking, Πάτησα ενεργοποίηση στο λινκ αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στις τιμές.. συνεχίζοντας το ψάξιμο στα ξενοδοχεία ένα από αυτά που είχα σταμπάρει εμφάνισε έκπτωση σχεδόν 40% (-180€) σημείωντας "προσφορά έκπτωσης από εξωτερικό συνεργάτη" . Αυτή τη σημείωση και την προσφορά δεν την έβγαζε σε κανένα άλλο ξενοδοχείο και κατά την κράτηση δεν εμφανίστηκε πεδίο να βάλω τον κωδικό μήπως έπαιρνα και το 10%. Τι λέτε? Πως μπορεί να προέκυψε η έκτπωση?

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
βοηθήστε λίγο με τον γρίφο. είχα κωδικό booking, Πάτησα ενεργοποίηση στο λινκ αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στις τιμές.. συνεχίζοντας το ψάξιμο στα ξενοδοχεία ένα από αυτά που είχα σταμπάρει εμφάνισε έκπτωση σχεδόν 40% (-180€) σημείωντας "προσφορά έκπτωσης από εξωτερικό συνεργάτη" . Αυτή τη σημείωση και την προσφορά δεν την έβγαζε σε κανένα άλλο ξενοδοχείο και κατά την κράτηση δεν εμφανίστηκε πεδίο να βάλω τον κωδικό μήπως έπαιρνα και το 10%. Τι λέτε? Πως μπορεί να προέκυψε η έκτπωση?
"προσφορά έκπτωσης από εξωτερικό συνεργάτη"έχω πάρει και εγώ και ήταν αρκετά δελεαστική και την χτύπησα στην Πορτογαλία απλά έπρεπε να πληρωθεί άμεσακαι δεν ακυρώνταν.
πιστεύω ότι πρέπει να την ενεργοποιήσεις και μετά να την βάλεις λίγο πριν την πληρωμή.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Όταν υπάρχει μεγάλη έκπτωση δεν δέχονται και τον κωδικό ουτε οσον αφορά στα καταλύματα που δινει την προσφορά η booking ουτε στην περίπτωση αυτή που τη δίνει το συνεργαζομενο κατάλυμα το έχω πάθει κι εγώ αλλά μικρό το κακό. Εγω προτίμησα την προσφορά και άφησα το κουπόνι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom