Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Hopes

Member
Μηνύματα
5
Likes
1
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις...πήγαμε στον Βατικανό αλλά την πατήσαμε γιατί μας είπαν ότι χρειαζόμαστε εισιτήριο και για την εκκλησία...Αλλά άμα προλάβω θα πάω και αύριο γιατί στεναχωρήθηκα που δεν μπορέσαμε να δούμε την εκκλησία...ωστόσο πήγαμε φοντανα....piazza di spanga...κολοσσιαίο...Τωρα που βραδιάζει θα πάμε πάλι Φοντανα..Και Ναβονα ..Αύριο θα πάμε..λοιπον...Στον αγιο πετρο .Και ..Σε μια υπαίθρια αγορά....Πόρτο Πορτεσε.....κάπως έτσι...παντως όντως αξίζει πάρα πολλά....Πολύ πολύ όμορφα....Όλα....
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Στον Αγιο Πετρο,οπως σχεδον σε ολες τις καθολικες εκκλησιες δεν χρειαζεται εισητηριο.Δεν ξερω ποιος σας ειπε πως πρεπει να βγαλετε,δεν ισχυει κατι τετοιο.Περνατε την ασφαλεια στην πυλη και μπενετε στην εκκλησια.
 

panagiotis.k

Member
Μηνύματα
205
Likes
725
Σχεδιάζουμε ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι στην Ιταλία και το πρώτο σκέλος θα είναι στη Ρώμη για 7 ημέρες!

Επειδή αργήσαμε σχετικά να κλείσουμε τα ξενοδοχεία δεν μπόρεσα να βρω κάτι αξιόλο και κοντά στο budget μας και για τις 7 μέρες συνεχόμενα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω ξενοδοχεία που έχουμε κλείσει με δωρεάν ακύρωση:
Θα μείνουμε σε αυτό στη Spagna για 4 μέρες (γύρω στα 500€) και έπειτα σε αυτό στη Via Veneto για τις υπόλοιπες 3 (γύρω στα 280€).
 

Σωτηρης13

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα σας, Θα είμαστε στη Ρώμη 24-27 Μαίου και θέλουμε να επισκεπτούμε το Βατικανό και τα μουσεία του και να έχουμε ελληνόφωνη ξενάγηση.Ενδιαφέρεται κάποιος άλλος έτσι ώστε να μοιραστούμε το κόστος?

Το Πάσχα που πήγα Ρώμη ειχαμε κλείσει εισητηρια για Βατικανο απο Ίντερνετ!! Οταν λοιπόν πήγαμε μας εκανε έλεγχο ενας τύπος οπου το καρτελάκι του έλεγε ενα ελληνικό επίθετο!! Τον ρωτάμε λοιπόν Έλληνας είστε και μας λεει ναι και προσφέρθηκε να μας ξεναγήσει δωρεάν άσχετα αν τον πληρώσαμε!! Τα στοιχεία του ειναι
...........................
Ο άνθρωπος ηταν ξεναγός του Βατικανού και η ξενάγηση ηταν τέλεια!! Μετα προσφερθήκαμε να του δώσουνε λεφτά ετσι για το καλο και αφου τον πιέσαμε να μας πει μιας και δεν ήθελε να μας χρεώσει μας ειπε οτι κανονικά ειναι 70€ ολα μεσα!! Αλλα του δώσαμε 50
Γραψτου μαϊλ και προτημησε τον!! Έλπιζω να βοήθησα!!
Μπορω να εχω και εγω τα στοιχεια του?
 
Last edited by a moderator:

Panosjgr

Member
Μηνύματα
61
Likes
15
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθειά σας και τις πληροφορίες που μου δώσατε. Περάσαμε υπέροχα.....Σας ευχαριστώ όλους.
 

liakos2302

Member
Μηνύματα
8
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Σόφια
Ταξίδι-Όνειρο
Κολομβία
Καλησπέρα σε όλους. Στις 07/04 πρόκειται να επισκεφτούμε οικογενειακώς την Ρώμη. Γνωρίζει κανείς εάν ισχύει η δωρεάν είσοδο στο Κολοσσαίο, λόγω του ότι είναι η πρώτη Κυριακή του μήνα;
 

cgio

Member
Μηνύματα
14
Likes
15
Καλημέρα,

Θα είμαστε στην Ρώμη 12-15 Απριλίου 2 άτομα και σκοπεύουμε να επισκεφτούμε το Βατικανό είτε την Παρασκευή 12 προς το μεσημεράκι (1-2) είτε το Σάββατο. Ενδιαφέρεται κανένας για να κανονίσουμε ελληνόφωνη ξενάγηση για εκείνες τις μέρες?

Ευχαριστώ!
 

Stroggi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα κι από μένα.... Λέμε να ταξιδέψουμε στη Ρώμη από Αθήνα 25 Μαρτίου για 4 διανυκτερεύσεις. Έχω κάποιους προβληματισμούς σχετικά με την περιοχή που θα ήταν καλύτερο να μείνουμε.
Φτάνουμε στις 22.15 το βράδυ... θεωρώ οτι θα προλάβουμε το μετρό. Για την επιστροφή πετάμε στις 8.15 οπότε αρκετά πρωί ώστε να είμαστε έγκαιρα ίσως στο Τέρμινι για να πάρουμε το λεωφορείο προς αεροδρόμιο με το μετρό.
Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια για την περιοχή του Τέρμινι και η αλήθεια είναι πως στην αρχή σκεφτόμουν να κατευθυνθούμε προς piazza de popolo ή γύρω από το Βατικανό όπου βρίσκουμε στη ίδια τιμή δωμάτια και διάβασα ότι την θεωρείτε πολύ καλύτερη .
Θα ήθελα τη γνώμη σας ως προς το ποια περιοχή να προτιμήσω... Να μείνουμε Τέρμινι κ να έχουμε έυκολη πρόβαση από και προς το αεροδρόμιο ή να κατευθυνθούμε προς τις άλλες περιοχές και με ένα ταξί το πρωί(εάν το κόστος δεν είναι εξωφρενικό) να πάμε στο Τέρμνι;;;
Επίσης οποιαδήποτε πρόταση για Ξενοδοχείο ευπρόσδεκτη !!
 

alvadi

Member
Μηνύματα
554
Likes
2.811
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Eγώ προτιμώ Spagna/Piazza di Poppolo ή Βατικανό από το Termini. Eτσι και αλλιώς και η Spanga και η Poppolo και το Βατικανό έχουν metro κατευθείαν για termini.
 

alvadi

Member
Μηνύματα
554
Likes
2.811
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Δες το code hotel και το romantica. Αυτά είναι πάνω από τα ισπανικά σκαλιά. Στο Βατικανό είχα μείνει στο Franklin feels the sound.σε υσηχη γειτονιά αλλά 800 μέτρα από το μετρο

Αν ψάξεις λίγο έχει πολλά ξενοδοχεία με διάφορες τιμές και στις προηγούμενες σελίδες οι συμφορουμιτες αναφέρουν αρκετά ξενοδοχεία. Δες και το trevi suites..
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.248
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom