Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ας υποθέσουμε ότι έρχομαι Αθήνα για νέα ταυτότητα. Που μπορώ να κλείσω ραντεβού για πιο
γρήγορα και πόσες μέρες κάνει να εκδωθεί;
Αν βιάζεσαι και μπορείς να απομακρυνθείς λίγο από Αθήνα τότε προς τα τέλη Απριλίου βλέπω διαθέσιμα ραντεβού στα Καμένα Βούρλα. Αν το ψάξεις θα βρεις και πιο κοντά στην Αθήνα αλλά όχι στην Αττική, εκεί πάνε πολύ αργά.

chrgkoutz

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Μολις ανανεωσα το διαβατηριο μου,με παλια ΑΤ.
Κανενα προβλημα μεχρι το καλοκαιρι κι αστους να λενε
Οσο για την διαδικασια, αμεση καταθεση (με ραντεβου, ή με λιγη αναμονη οπως αστ.δνση Θεσ/νικης) και παραλαβη εντος 5 ημερων (πλην παρεμβαλομενων αργιων)

babouridis

Member
Καλησπέρα. Για να βγάλεις ταυτότητα για το παιδί που γίνεται 12 τον καλοκαίρι μπορούμε απο τωρσ να κλείσουμε ραντεβού? Και πως κλείνουμε καθώς στην σχετική εφαρμογή των ραντεβού δεν εμφανίζει ακόμα το παιδί. Μάλλον επειδή δεν έχει κλείσει τα 12. Ευχαριστώ

jimp

Member
Αφηγητής
Ας υποθέσουμε ότι έρχομαι Αθήνα για νέα ταυτότητα. Που μπορώ να κλείσω ραντεβού για πιο
γρήγορα και πόσες μέρες κάνει να εκδωθεί;
Όπου βρεις διαθέσιμο και μπορείς να μεταβείς. Λογικά γύρω στις 3/4 μέρες θελει να βγει.

Στο δικό μου παράδειγμα 24/12 απόγευμα πήγα στο αστυνομικό τμήμα, 31/12 πρωί την πήρα, ενδιάμεσα 25,26 αργίες και 27 Σάββατο.

Αλλά εντάξει εμείς στην Λάρισα είμαστε και δουλευταραδες, δεν μπορούμε να συγκριθουμε.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Να μην ξεχνάμε και το δοκιμασμένο κόλπο του να μπαίνεις λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην σχετική σελίδα για να κλείσεις ραντεβού πιο γρήγορα
Υπενθυμίζω ότι είχε πιάσει αυτό το κόλπο και σε μένα κ βρήκα ραντεβου στην περιοχή μου λίγες μέρες μετά.

Όπως προαναφερθηκε, απλά πρεπει να ψάχνεις στην ιστοσελίδα σε διάφορες περιοχές, μέχρι να εμφανιστεί κάποιο διαθέσιμο ραντεβου. Εμένα πάντως άργησε σχετικά να εκδοθεί, έκανε πάνω από βδομάδα.

vikara

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Καλησπέρα. Για να βγάλεις ταυτότητα για το παιδί που γίνεται 12 τον καλοκαίρι μπορούμε απο τωρσ να κλείσουμε ραντεβού? Και πως κλείνουμε καθώς στην σχετική εφαρμογή των ραντεβού δεν εμφανίζει ακόμα το παιδί. Μάλλον επειδή δεν έχει κλείσει τα 12. Ευχαριστώ
Για τους μαθητες που κλεινουν τα 12 και βγάζουν πρωτή φορά ταυτοτητα, μπορείς να κλείσεις ραντεβού τηλεφωνικά σε απευθείας συνομιλία με το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, παρακαμπτοντας το gov.gr
Μας είχε έρθει τη φετινη σχολικη χρονιά(γυρω στο Νοέμβρη) σχετική ενημέρωση από το σχολείο του γιου μου, καθώς υπάρχει οδηγία από το Υπουργειο Παιδείας οι μαθητες που βγάζουν ταυτοτητα για πρώτη φορά να εξυπηρετουνται κατά προτεραιότητα μέσω τηλεφωνικού ραντεβου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα