Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Αν δεν κάνω λάθος κάποιες πτήσεις της Aegean για τις χώρες της Βαλτικής εξυπηρετούνται/πραγματοποιούνται από την Air Baltic .

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Καλημέρα, αν χρησιμοποιήσω εκπτωτικό κωδικό για κράτηση εισιτηρίων και μετά αλλάξω ημερομηνία πτήσης, σε περίπτωση που υπάρξει διάφορα ναύλου, θα μπορώ να βάλω κατά την εξοφληση κάποιον εκπτωτικό κωδικό από bonus app ή χρεωστική Aegean ώστε να μην επωμιστώ όλη την διαφορά ή όχι;

pan82

Member
Καλημέρα, αν χρησιμοποιήσω εκπτωτικό κωδικό για κράτηση εισιτηρίων και μετά αλλάξω ημερομηνία πτήσης, σε περίπτωση που υπάρξει διάφορα ναύλου, θα μπορώ να βάλω κατά την εξοφληση κάποιον εκπτωτικό κωδικό από bonus app ή χρεωστική Aegean ώστε να μην επωμιστώ όλη την διαφορά ή όχι;
Όχι ότι χρησιμοποιήσεις στην αρχική αγορά μόνο, μετά πας με βάση το κόστος αλλαγής και απλά να ξέρεις ότι συνήθως οι τιμές αλλαγής μπορεί να μην είναι και οι εκπτωτικες που βλέπεις όταν έχει προσφορά η aegean. Να βλέπεις ότι κάνει 100€ η αγορά και στην αλλαγή να σου βγάζει ότι κάνει 130€ επειδή είναι άλλες κατηγορίες ναύλου και όχι αυτοι που βγάζει τα εκπτωτικά. Την έχω πατήσει για αυτο το λέω

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Καλημέρα σε όλους.
Έχουμε κλείσει εισιτήρια Flex, πήγαινε για Λυών, έλα από Νίκαια, με την προσφορά 1+1 του Αγίου Βαλεντίνου. Στην εφαρμογή βλέπω, στο πήγαινε κανονικά πως είναι Flex ενώ στην επιστροφή δεν γράφει τίποτα. Επίσης στο πήγαινε δίνει τα μίλια που θα πάρουμε ενώ στην επιστροφή πάλι τίποτα.
Συμβαίνει επειδή είναι κλεισμένα με προσφορά ή να ανυσηχήσω ότι κάτι δεν πάει καλά.

Aegean_01.jpg

Aegean_02.jpg

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Στην εφαρμογή βλέπω, στο πήγαινε κανονικά πως είναι Flex ενώ στην επιστροφή δεν γράφει τίποτα. Επίσης στο πήγαινε δίνει τα μίλια που θα πάρουμε ενώ στην επιστροφή πάλι τίποτα.
Συμβαίνει επειδή είναι κλεισμένα με προσφορά ή να ανυσηχήσω ότι κάτι δεν πάει καλά.
Συμβαίνει συχνά επειδή η εφαρμογή (🤡) είναι πάρα πολύ καλή, μη σε ανησυχεί.
Ότι γράφει στο email της κράτησης, από τη στιγμή που το αναφέρει είσα καλυμμένος.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Συμβαίνει συχνά επειδή η εφαρμογή (🤡) είναι πάρα πολύ καλή, μη σε ανησυχεί.
Ότι γράφει στο email της κράτησης, από τη στιγμή που το αναφέρει είσα καλυμμένος.
Ευχαριστώ
Εν τω μεταξύ μου ήρθε email αλλαγής ώρας για την επιστροφή με διαφορά 10 λεπτών πριν 2 μήνες και μετά το ίδιο email άλλες 3 φορές. Κι αυτό με ανυσήχησε ακόμη περισσότερο.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εν τω μεταξύ μου ήρθε email αλλαγής ώρας για την επιστροφή με διαφορά 10 λεπτών πριν 2 μήνες και μετά το ίδιο email άλλες 3 φορές. Κι αυτό με ανυσήχησε ακόμη περισσότερο.
Ομοιοπαθής, μια πτήση για το επόμενο τριήμερο μου την έχουν αλλάξει ήδη πέντε φορές.
Προσοχή στα email.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ομοιοπαθής, μια πτήση για το επόμενο τριήμερο μου την έχουν αλλάξει ήδη πέντε φορές.
Προσοχή στα email.
Μα το αστείο είναι πως, με εξαίρεση το πρώτο email, που είχε όντως αλλαγή (10 λεπτών) τα άλλα 3 είναι ακριβώς τα ίδια. Καμία διαφορά...:rolleyes:

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μα το αστείο είναι πως, με εξαίρεση το πρώτο email, που είχε όντως αλλαγή (10 λεπτών) τα άλλα 3 είναι ακριβώς τα ίδια. Καμία διαφορά...:rolleyes:
Προφανώς επειδή δε πάτησες αποδοχή στο πρώτο. Ή δε ξέρω κι εγώ τι.
Εμένα μου εξαφάνισε κλεισμένες πτήσεις, νέα μόδα κι αυτή, από το web περιβάλλον!

pan82

Member
Εμένα μου εξαφάνισε κλεισμένες πτήσεις, νέα μόδα κι αυτή, από το web περιβάλλον!
Σωστά έρχονται συνήθως τρια mail ενημερωτικά για την αλλαγή μέχρι να αποδεχτείς τη πτήση. Απλά νομίζω στο 10 λεπτο νομίζω δε κάνεις αποδοχή το παίρνει μόνο του πλέον ενώ παλιότερα μου είχε τύχει να μου δίνει δωρέαν ακύρωση επειδή άλλαξε δέκα λεπτά η πτήση. Τώρα πια στη 1 ώρα και πάνω δίνει μόνο

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σωστά έρχονται συνήθως τρια mail ενημερωτικά για την αλλαγή μέχρι να αποδεχτείς τη πτήση. Απλά νομίζω στο 10 λεπτο νομίζω δε κάνεις αποδοχή το παίρνει μόνο του πλέον ενώ παλιότερα μου είχε τύχει να μου δίνει δωρέαν ακύρωση επειδή άλλαξε δέκα λεπτά η πτήση. Τώρα πια στη 1 ώρα και πάνω δίνει μόνο
Δεν μου δίνει δυνατότητα για αποδοχή ή άρνηση. Οπότε απλά με κοψοχολιάζουν άδικα κάθε φορά που βλέπω email από την Aegean.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Οι τιμές τεχνηέντως τραβάνε σιγά σιγά την ανηφόρα ώστε να ετοιμαστούν για τα γενέθλια, το αφήνω εδώ για να υπάρχει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom