vangelis69
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή - Παταγονία
Αν δεν κάνω λάθος κάποιες πτήσεις της Aegean για τις χώρες της Βαλτικής εξυπηρετούνται/πραγματοποιούνται από την Air Baltic .
Όχι ότι χρησιμοποιήσεις στην αρχική αγορά μόνο, μετά πας με βάση το κόστος αλλαγής και απλά να ξέρεις ότι συνήθως οι τιμές αλλαγής μπορεί να μην είναι και οι εκπτωτικες που βλέπεις όταν έχει προσφορά η aegean. Να βλέπεις ότι κάνει 100€ η αγορά και στην αλλαγή να σου βγάζει ότι κάνει 130€ επειδή είναι άλλες κατηγορίες ναύλου και όχι αυτοι που βγάζει τα εκπτωτικά. Την έχω πατήσει για αυτο το λέωΚαλημέρα, αν χρησιμοποιήσω εκπτωτικό κωδικό για κράτηση εισιτηρίων και μετά αλλάξω ημερομηνία πτήσης, σε περίπτωση που υπάρξει διάφορα ναύλου, θα μπορώ να βάλω κατά την εξοφληση κάποιον εκπτωτικό κωδικό από bonus app ή χρεωστική Aegean ώστε να μην επωμιστώ όλη την διαφορά ή όχι;
Συμβαίνει συχνά επειδή η εφαρμογή (Στην εφαρμογή βλέπω, στο πήγαινε κανονικά πως είναι Flex ενώ στην επιστροφή δεν γράφει τίποτα. Επίσης στο πήγαινε δίνει τα μίλια που θα πάρουμε ενώ στην επιστροφή πάλι τίποτα.
Συμβαίνει επειδή είναι κλεισμένα με προσφορά ή να ανυσηχήσω ότι κάτι δεν πάει καλά.
ΕυχαριστώΣυμβαίνει συχνά επειδή η εφαρμογή () είναι πάρα πολύ καλή, μη σε ανησυχεί.
Ότι γράφει στο email της κράτησης, από τη στιγμή που το αναφέρει είσα καλυμμένος.
Ομοιοπαθής, μια πτήση για το επόμενο τριήμερο μου την έχουν αλλάξει ήδη πέντε φορές.Εν τω μεταξύ μου ήρθε email αλλαγής ώρας για την επιστροφή με διαφορά 10 λεπτών πριν 2 μήνες και μετά το ίδιο email άλλες 3 φορές. Κι αυτό με ανυσήχησε ακόμη περισσότερο.
Μα το αστείο είναι πως, με εξαίρεση το πρώτο email, που είχε όντως αλλαγή (10 λεπτών) τα άλλα 3 είναι ακριβώς τα ίδια. Καμία διαφορά...Ομοιοπαθής, μια πτήση για το επόμενο τριήμερο μου την έχουν αλλάξει ήδη πέντε φορές.
Προσοχή στα email.
Προφανώς επειδή δε πάτησες αποδοχή στο πρώτο. Ή δε ξέρω κι εγώ τι.Μα το αστείο είναι πως, με εξαίρεση το πρώτο email, που είχε όντως αλλαγή (10 λεπτών) τα άλλα 3 είναι ακριβώς τα ίδια. Καμία διαφορά...![]()
Σωστά έρχονται συνήθως τρια mail ενημερωτικά για την αλλαγή μέχρι να αποδεχτείς τη πτήση. Απλά νομίζω στο 10 λεπτο νομίζω δε κάνεις αποδοχή το παίρνει μόνο του πλέον ενώ παλιότερα μου είχε τύχει να μου δίνει δωρέαν ακύρωση επειδή άλλαξε δέκα λεπτά η πτήση. Τώρα πια στη 1 ώρα και πάνω δίνει μόνοΠροφανώς επειδή δε πάτησες αποδοχή στο πρώτο. Ή δε ξέρω κι εγώ τι.
Εμένα μου εξαφάνισε κλεισμένες πτήσεις, νέα μόδα κι αυτή, από το web περιβάλλον!
Προφανώς επειδή δε πάτησες αποδοχή στο πρώτο. Ή δε ξέρω κι εγώ τι.
Εμένα μου εξαφάνισε κλεισμένες πτήσεις, νέα μόδα κι αυτή, από το web περιβάλλον!
Δεν μου δίνει δυνατότητα για αποδοχή ή άρνηση. Οπότε απλά με κοψοχολιάζουν άδικα κάθε φορά που βλέπω email από την Aegean.Σωστά έρχονται συνήθως τρια mail ενημερωτικά για την αλλαγή μέχρι να αποδεχτείς τη πτήση. Απλά νομίζω στο 10 λεπτο νομίζω δε κάνεις αποδοχή το παίρνει μόνο του πλέον ενώ παλιότερα μου είχε τύχει να μου δίνει δωρέαν ακύρωση επειδή άλλαξε δέκα λεπτά η πτήση. Τώρα πια στη 1 ώρα και πάνω δίνει μόνο