Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Δεν μου δίνει δυνατότητα για αποδοχή ή άρνηση. Οπότε απλά με κοψοχολιάζουν άδικα κάθε φορά που βλέπω email από την Aegean.
Εδώ και αρκετά χρόνια το όριο για involuntary reissue του εισιτηρίου στην Aegean είναι 31' (εκτός αν υπάρχει ανταπόκριση), οπότε στο e-mail δεν έχει αποδοχή/απόρριψη, σου γράφει απλώς τη νέα ώρα και το e-mail αυτό συνήθως έρχεται άπαξ. Είναι περίεργο αυτό που γράφεις ότι έλαβες το ίδιο e-mail τρεις φορές, δες και στα δύο σκέλη αν έχει κάποια άλλη μικροαλλαγή.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Είναι περίεργο αυτό που γράφεις ότι έλαβες το ίδιο e-mail τρεις φορές, δες και στα δύο σκέλη αν έχει κάποια άλλη μικροαλλαγή.
Όχι 3 αλλά 4 φορές ήρθε και μόνο η πρώτη είχε μια μικρή αλλαγή.

bialex

Member
Οι τιμές τεχνηέντως τραβάνε σιγά σιγά την ανηφόρα ώστε να ετοιμαστούν για τα γενέθλια, το αφήνω εδώ για να υπάρχει.
Πράγματι το διαπίστωσα και εγώ
Μήπως γνωρίζει κάποιος ,αν πριν τις προσφορές της Aegean, κάνει κάτι αντίστοιχο η sky expres?

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πράγματι το διαπίστωσα και εγώ
Μήπως γνωρίζει κάποιος ,αν πριν τις προσφορές της Aegean, κάνει κάτι αντίστοιχο η sky expres?
................και ο ανήφορος καλά κρατεί ! έχω διασπορά ημερομηνιών στο google flights, σήμερα διαπίστωσα νέα άνοδο, για να δούμε όταν θα κάνουμε ταμείο σε μερικές ημέρες !

nick07

Member
Οι τιμές τεχνηέντως τραβάνε σιγά σιγά την ανηφόρα ώστε να ετοιμαστούν για τα γενέθλια, το αφήνω εδώ για να υπάρχει.
Μπηκα στο booking να κανω ενα τσεκ σημερα σε διαφορες πτησεις Aegean που πιθανον θα με ενδιεφεραν και παρατηρω πως οτι εψαξα ειναι ΑΙΣΘΗΤΑ πιο ακριβα απο αλλες εναλλακτικες σε σημειο που θα πρεπει να βγαλει 50-60% για να ειναι ανταγωνιστικη. Επισης παρατηρω πως εχει ανεβει κι αλλο η διαφορα μεταξυ light και flex! Να σημειωσω δε πως αν πας αργότερα να κανεις αλλαγη εισιτηριου που αγορασες με 50% εκπτωση σε υψηλο fare class παιζει να βγαινει η διαφορα πιο ακριβη απο το να βγαλεις ενα νεο εισιτηριο. Καπως ετσι την πατησα περυσι στα γενεθλια της Αιγαιου (δυο εισιτηρια Νοεμβριου που επρεπε να αλλαξω τον Σεπτεμβριο η διαφορα που πληρωσα ηταν περιπου ιση με την αρχικη τιμη εισιτηριου οταν εκανα την αλλαγη) κ δεν θα την ξαναπατησω και φετος. Χρονια Πολλα Aegean!

Arwindan

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχω 2 κουπόνια για δωρεάν upfront seat. Μπορώ να τα περάσω αυτά κάπως αφού έχω ήδη κάνει κράτηση?

pan82

Member
Έχω 2 κουπόνια για δωρεάν upfront seat. Μπορώ να τα περάσω αυτά κάπως αφού έχω ήδη κάνει κράτηση?
Φυσικά πας στη προσθήκη θέσης, διαλέγεις τις θέσεις σου και στο τελευταίο βήμα της πληρωμής έχει θέση για κουπόνι που το προσθέτεις.

Arwindan

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν μου εμφανίζει κάπου θέση για κουπόνι. Τέλος πάντων δεν πειράζει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom