Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

pan82

Member
Δεν μου εμφανίζει κάπου θέση για κουπόνι. Τέλος πάντων δεν πειράζει.
Δε παίζει, βγαίνει πάντα η επιλογή για κουπόνι είτε κανονική πτήση είτε πτήση με μίλια, το δοκιμάσα και τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι. Στο τελευταίο βήμα της πληρωμής δες και το screenshot

Attachments

Arwindan

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ίσως έκανα εγώ κάτι λάθος. Σε κάθε περίπτωση μόλις μπήκα στο αεροπλάνο και για κάποιον λόγο μας είχαν αλλάξει τις θέσεις σε upfront απο μόνοι τους!

babouridis

Member
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για ταξίδι εσωτερικού (για Ρόδο) για την περίοδο του Πάσχα 2027 πότε περίπου να κλείσω για βέλτιστες τιμές από Θεσσαλονίκη απευθείας? Βλέπω έχει κάθε μέρα πτήση
Επίσης πως είναι στο θέμα αλλαγών και ακυρώσεων? Υπάρχει και η επιλογή της Sky express αλλά δεν έχει κάθε ημέρα, δεν ξέρω ποια εταιρεία θα βολεψει καλύτερα.
Αν κλείσουμε θα είναι μέσω του κοινωνικού τουρισμού που λάβαμε επιταγές οπότε δεν μας παίρνει ακύρωση ή αλλαγή προγράμματος στα αεροπορικά καθώς θα έχουμε δώσει τις επιταγές στο ξενοδοχείο. Ευχαριστώ!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για ταξίδι εσωτερικού (για Ρόδο) για την περίοδο του Πάσχα 2027 πότε περίπου να κλείσω για βέλτιστες τιμές από Θεσσαλονίκη απευθείας? Βλέπω έχει κάθε μέρα πτήση
Επίσης πως είναι στο θέμα αλλαγών και ακυρώσεων? Υπάρχει και η επιλογή της Sky express αλλά δεν έχει κάθε ημέρα, δεν ξέρω ποια εταιρεία θα βολεψει καλύτερα.
Αν κλείσουμε θα είναι μέσω του κοινωνικού τουρισμού που λάβαμε επιταγές οπότε δεν μας παίρνει ακύρωση ή αλλαγή προγράμματος στα αεροπορικά καθώς θα έχουμε δώσει τις επιταγές στο ξενοδοχείο. Ευχαριστώ!
Μόλις βγουν για να είσαι σίγουρος (αργότερα μέσα στη χρονιά). Μπορεί να πέσουν οι τιμές λίγο αργότερα, αλλά συχνά η περίοδος του Πάσχα εξαιρείται από προσφορές. Δε μπορείς να προβλέψεις ακυρώσεις και αλλαγές, δεν είναι πιθανές, αλλά ενδεχομένως να μπορείς να διαπραγματευθείς μέσω Αθήνας στην περίπτωση αυτή

babouridis

Member
Καλησπέρα. Πότε βγάζει προσφορές μετά την αλλαγή του χρόνου? Με ενδιαφέρει μάλλον εσωτερική πτήση κατά Πάσχα σε νησί με aegean ή olympic. Έχω και cosmote magenta αλλά είδα ότι μόνο από/προς Αθήνα ισχύει ο κωδικός για πτήση εσωτερικού. Ευχαριστώ!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα. Πότε βγάζει προσφορές μετά την αλλαγή του χρόνου? Με ενδιαφέρει μάλλον εσωτερική πτήση κατά Πάσχα σε νησί με aegean ή olympic. Έχω και cosmote magenta αλλά είδα ότι μόνο από/προς Αθήνα ισχύει ο κωδικός για πτήση εσωτερικού. Ευχαριστώ!
Black Friday, αλλά πιθανόν να βρεις καλύτερες τιμές αν κλείσεις νωρίτερα.
Επίσης, το Πάσχα 2027 είναι αργά, μαζί με Πρωτομαγιά, με ότι αυτό συνεπάγεται

babouridis

Member
Black Friday, αλλά πιθανόν να βρεις καλύτερες τιμές αν κλείσεις νωρίτερα.
Επίσης, το Πάσχα 2027 είναι αργά, μαζί με Πρωτομαγιά, με ότι αυτό συνεπάγεται
Θέλω να το συνδυάσω με τον κοινωνικό τουρισμό που έχω voucher, και θα πρέπει να κλείσω Ιανουάριο 2027 για Πάσχα γιατί μετά μπορεί να μην βρίσκω εύκολα, καθώς από Ιανουάριο μου είπαν τα ξενοδοχεία που κάλεσα να καλέσω για κράτηση. Θα πρέπει να σιγουρεψω διαμονή.
Οπότε black Friday δεν βολεύει είναι νωρίς. Μετά πότε βγάζει ξανά προσφορές?

mourohavlos

Member
Θέλω να το συνδυάσω με τον κοινωνικό τουρισμό που έχω voucher, και θα πρέπει να κλείσω Ιανουάριο 2027 για Πάσχα γιατί μετά μπορεί να μην βρίσκω εύκολα, καθώς από Ιανουάριο μου είπαν τα ξενοδοχεία που κάλεσα να καλέσω για κράτηση. Θα πρέπει να σιγουρεψω διαμονή.
Πολύ δύσκολο να βρεις καλύτερες τιμές για Πάσχα πιο αργά.
Θα ρισκάρεις να σου βγουν οι διακοπές με Κ.Τ. πιο ακριβές απ'ότι χωρίς

pan82

Member
όντως Γενάρη για Πάσχα οι τιμές θα είναι ήδη αρκετά ψηλά. Επίσης πιστεύω ότι και τα ξενοδοχεία σου είπαν να πάρεις από Γενάρη απλά για να σε αποφύγουν επειδή είσαι με κοινωνικό, δε παίζει να μη κάνουν κρατήσεις αν όχι από τώρα έστω από Σεπτέμβρη για του χρόνου το Πάσχα που πέφτει και Μάϊο και πρωτομαγιά μαζί

babouridis

Member
όντως Γενάρη για Πάσχα οι τιμές θα είναι ήδη αρκετά ψηλά. Επίσης πιστεύω ότι και τα ξενοδοχεία σου είπαν να πάρεις από Γενάρη απλά για να σε αποφύγουν επειδή είσαι με κοινωνικό, δε παίζει να μη κάνουν κρατήσεις αν όχι από τώρα έστω από Σεπτέμβρη για του χρόνου το Πάσχα που πέφτει και Μάϊο και πρωτομαγιά μαζί
Αν δεις και στην Booking πολλά ξενοδοχεία και Ελλάδα και εξωτερικό δεν έχουν πρόγραμμα για περίοδο Απριλίου - Μαίου 2027. Μάλιστα εξωτερικό που κοιτούσα πριν κάνα 2 μήνες για Χριστούγεννα δεν είχαν βγάλει πρόγραμμα όλα τα ξενοδοχεία. Μου έκανε εντύπωση ότι πολλοί που μίλησα με ρωτούσαν ποτέ πέφτει το Πάσχα. Κάποιοι μου έδωσαν τιμή, κάποιοι μου είπαν στον περίπου τιμή και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κράτηση από Νοέμβριο ή με το νέο έτος και άλλοι μου είπαν να καλέσω με το νέο έτος. Ένας μου είπε να καλέσω Μάρτιο που δεν πρόκειται να περιμένω τόσο. Έχω στείλει πολλά email και έχω λάβει αρκετές απαντήσεις αλλά δεν μου έχουν απαντήσει πολλοί ακόμα. Αυτούς όταν βρω χρόνο θα τους καλέσω τηλεφωνικά.
Πρόγραμμα πτήσεων για μετά τον Μάρτιο ποτέ βγάζουν?

babouridis

Member
Αν δεις και στην Booking πολλά ξενοδοχεία και Ελλάδα και εξωτερικό δεν έχουν πρόγραμμα για περίοδο Απριλίου - Μαίου 2027. Μάλιστα εξωτερικό που κοιτούσα πριν κάνα 2 μήνες για Χριστούγεννα δεν είχαν βγάλει πρόγραμμα όλα τα ξενοδοχεία. Μου έκανε εντύπωση ότι πολλοί που μίλησα με ρωτούσαν ποτέ πέφτει το Πάσχα. Κάποιοι μου έδωσαν τιμή, κάποιοι μου είπαν στον περίπου τιμή και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κράτηση από Νοέμβριο ή με το νέο έτος και άλλοι μου είπαν να καλέσω με το νέο έτος. Ένας μου είπε να καλέσω Μάρτιο που δεν πρόκειται να περιμένω τόσο. Έχω στείλει πολλά email και έχω λάβει αρκετές απαντήσεις αλλά δεν μου έχουν απαντήσει πολλοί ακόμα. Αυτούς όταν βρω χρόνο θα τους καλέσω τηλεφωνικά.
Πρόγραμμα πτήσεων για μετά τον Μάρτιο ποτέ βγάζουν?
Τον Δεκέμβριο του 2025 είχα κλείσει για εξωτερικό. Θυμάμαι νομίζω αρχές του 2026 έβγαλε.μια προσφορά για λίγες ημέρες η Aegean και είχε τα εισιτήρια κάπου 190€ στο σύνολο της κράτησης φθηνότερα. Βάζει κάποια προσφορά με το νέο έτος για την αλλαγή του χρόνου? Πρέπει να ήταν Γενάρης 2026 όταν βγήκε αυτή η προσφορά. Θα βόλευε τότε. Γνωρίζετε? Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.223
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom