Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

pan82

Member
Αν δεις και στην Booking πολλά ξενοδοχεία και Ελλάδα και εξωτερικό δεν έχουν πρόγραμμα για περίοδο Απριλίου - Μαίου 2027. Μάλιστα εξωτερικό που κοιτούσα πριν κάνα 2 μήνες για Χριστούγεννα δεν είχαν βγάλει πρόγραμμα όλα τα ξενοδοχεία. Μου έκανε εντύπωση ότι πολλοί που μίλησα με ρωτούσαν ποτέ πέφτει το Πάσχα. Κάποιοι μου έδωσαν τιμή, κάποιοι μου είπαν στον περίπου τιμή και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κράτηση από Νοέμβριο ή με το νέο έτος και άλλοι μου είπαν να καλέσω με το νέο έτος. Ένας μου είπε να καλέσω Μάρτιο που δεν πρόκειται να περιμένω τόσο. Έχω στείλει πολλά email και έχω λάβει αρκετές απαντήσεις αλλά δεν μου έχουν απαντήσει πολλοί ακόμα. Αυτούς όταν βρω χρόνο θα τους καλέσω τηλεφωνικά.
Πρόγραμμα πτήσεων για μετά τον Μάρτιο ποτέ βγάζουν?
Maκάρι να έχεις δίκιο αλλά ξεκίνα να ενοχλείς από Οκτώβρη μη το αφήσεις για Γενάρη δε θα βρεις.
Η aegean συνήθως από Ιούλιο πέρσι είχε ανοίξει το Πάσχα σίγουρα και σε εποχιακούς προορισμούς γιατί έκλεισα για Σεβίλλη 4/7 και το παρακολουθούσα κάθε μέρα οπότε τότε άνοιξε μέχρι και Μάιο.

babouridis

Member
Αυτή την προσφορά λέω που βγαίνει αρχές του έτους. Είχε 30% για όλα τα light εισιτήρια και για την περίοδο του Πάσχα 2025. Ήταν για κρατήσεις από 9/1-15/1 2025. Είχα κλείσει Δεκέμβριο για εσωτερικό και μετά μόλις βγήκε η προσφορά ήταν 200€ λιγότερο στο σύνολο της κράτησης.

pan82

Member
Αυτή την προσφορά λέω που βγαίνει αρχές του έτους. Είχε 30% για όλα τα light εισιτήρια και για την περίοδο του Πάσχα 2025. Ήταν για κρατήσεις από 9/1-15/1 2025. Είχα κλείσει Δεκέμβριο για εσωτερικό και μετά μόλις βγήκε η προσφορά ήταν 200€ λιγότερο στο σύνολο της κράτησης.
Βγάζει και Γενάρη συνήθως προσφορά απλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Του χρόνου θα είναι σίγουρα πιο ιδιαίτερη περίπτωση το Πάσχα λόγω Μαίου και λόγω πρωτομαγιάς σε σχέση με φέτος που ήταν αρκετά νωρίς. Για Σεβίλλη πάντως Ιούλιο ήταν 200€ στη BF ήταν κοντά στα 300€ και το Γενάρη στις εκπτώσεις που τελικά έκλεισαν οι τελευταίοι είχε πάει 390€ απλά όλα είναι θεωρητικά και ακόμα είναι πολύ νωρίς να δούμε πως θα κινηθούν οι τιμές.

babouridis

Member
Καλημέρα. Πότε βγάζει η Aegean το.προγραμμα για άνοιξη 2027. Βλέπω τώρα έχει ως 20 Μαρτίου. 2027 Για εντός Ελλάδος προορισμό. Ευχαριστώ

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Έχει τέλος Ιουνίου

babouridis

Member
Αν βάλω για Μάιο για Ρόδο βγάζει αυτό:
"Το πρόγραμμα δρομολογίων δεν είναι διαθέσιμο για πτήσεις από 27.03.2027 και μετά. Οι πτήσεις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΟΔΟΣ πραγματοποιούνται από 02/06/2026 μέχρι 27/03/2027. Παρακαλούμε τροποποιήστε την αναζήτησή σας και επιλέξτε άλλη ημερομηνία."
Τι σημαίνει ότι γενικά Μάιο δεν έχει πρόγραμμα πτήσεων απευθείας από Θεσσαλονίκη ή ότι δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα τούς για εκείνη την περίοδο ? Γιατί το από 2/6/2026 με μπέρδεψε. Δηλαδή γίνεται να έχει Μάρτιο πτήσεις και να μην έχει Μάιο? Ευχαριστώ

katerina**

Member
Αν βάλω για Μάιο για Ρόδο βγάζει αυτό:
"Το πρόγραμμα δρομολογίων δεν είναι διαθέσιμο για πτήσεις από 27.03.2027 και μετά. Οι πτήσεις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΟΔΟΣ πραγματοποιούνται από 02/06/2026 μέχρι 27/03/2027. Παρακαλούμε τροποποιήστε την αναζήτησή σας και επιλέξτε άλλη ημερομηνία."
Τι σημαίνει ότι γενικά Μάιο δεν έχει πρόγραμμα πτήσεων απευθείας από Θεσσαλονίκη ή ότι δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα τούς για εκείνη την περίοδο ? Γιατί το από 2/6/2026 με μπέρδεψε. Δηλαδή γίνεται να έχει Μάρτιο πτήσεις και να μην έχει Μάιο? Ευχαριστώ
Μπείτε στο site της Aegean και θα δείτε ότι έχουν "ανέβει" οι πτήσεις μέχρι τον Ιούνιο 2027.

babouridis

Member
Μπείτε στο site της Aegean και θα δείτε ότι έχουν "ανέβει" οι πτήσεις μέχρι τον Ιούνιο 2027.
Μα σήμερα έκανα δοκιμή και μου έβγαλε αυτό το μύνημα που σας έγραψα πιο πάνω ως 27 Μαρτίου λέει. Δείτε το.μυνημα στο προηγούμενο post μου. (Για Ρόδο). Αυτό βγαζει:
Από Θεσσαλονίκη απευθείας για Ρόδο μιλάω πάντα

Και στην εφαρμογή τους επιλέγοντας Μάιο βγάζει το μύνημα:
"Error
Το πρόγραμμα δρομολογίων δεν είναι διαθέσιμο για πτήσεις από 27.03.2027 και μετά. Οι πτήσεις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΟΔΟΣ πραγματοποιούνται από 02/06/2026 μέχρι 27/03/2027. Παρακαλούμε τροποποιήστε την αναζήτησή σας και επιλέξτε άλλη ημερομηνία."

Εσείς που βλέπετε ότι έχει διαθέσιμες ως Ιούνιο 2027? Μήπως κοιτάτε από Αθήνα?? Ή άλλο προορισμό??
Απο 28/3 ως και 1/6 δεν έχει καθόλου πτήσεις ή δεν έχει βγει.προγφαμμα ακόμα??? Από Θεσσαλονίκη προς - Ρόδο απευθείας πάντα.

Edit: το ίδιο πράγμα με τις ίδιες ημερομηνίες γράφει και για Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη απευθείας. Μάλλον δεν έχει βγει πρόγραμμα από 27 Μαρτίου 2027 και μετά. Εσύ που το βλέπεις ως Ιούνιο δεν έχω καταλάβει.

Last edited:

georgi d

Member
Υπάρχει και η επιλογή της Sky express αλλά δεν έχει κάθε ημέρα, δεν ξέρω ποια εταιρεία θα βολεψει καλύτερα
Μπορεί να βάλει και αυτή καθημερινά το 27.
Εδώ μια καλή συμβουλή.
Aegean Airlines - Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων
Για εσωτερικές πτήσεις δεν έχω προσέξει ποτέ ανεβάζουν το πρόγραμμα. Μπορεί από το Σεπτέμβριο και μετά. Μπορεί και πιο νωρίς.
Δρομολόγια Aegean εδώ τα παιδιά του αεροπορικού φόρουμ θα μας το γράψουν.

Νέα δρομολόγια Sky Express εδώ θα δούμε αργότερα εάν θα βάλει καθημερινά για Ρόδο η sky-express

Last edited:

babouridis

Member
Καλησπέρα. Αν θέλω να κλείσω για νησί αεροπορικά που στο Google flights μου εμφανίζει την Olympic air, μπορώ να το κλείσω από την σελίδα της Aegean που έχω και κωδικό ή να μπω από την σελίδα της Olympic air? Η τιμή θα είναι ίδια?
Σε κάποια νησιά εμφανίζει Olympic και σε άλλα Aegean που εκτελείται με Olympic, στο Google flights. Θα προτιμούσα μέσω της Aegean που έχω και miles and bonus κωδικό και συνδέομαι. Ευχαριστώ!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom