Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπέρα. Αν θέλω να κλείσω για νησί αεροπορικά που στο Google flights μου εμφανίζει την Olympic air, μπορώ να το κλείσω από την σελίδα της Aegean που έχω και κωδικό ή να μπω από την σελίδα της Olympic air? Η τιμή θα είναι ίδια?
Σε κάποια νησιά εμφανίζει Olympic και σε άλλα Aegean που εκτελείται με Olympic, στο Google flights. Θα προτιμούσα μέσω της Aegean που έχω και miles and bonus κωδικό και συνδέομαι. Ευχαριστώ!
Η εταιρείες είναι για εσένα ουσιαστικά ίδιες, απλά έχουν μοιράσει την πίτα των δρομολογίων. Έχεις υπόψη κάποιο ζευγάρι αφετηρία - προορισμό που να εκτελείται ξεχωριστά (παράλληλα) και με τις 2 εταιρείες; Το "Aegean που εκτελείται με Olympic" δεν σε πολυενδιαφέρει, με Olympic θα πετάς.

Αν στο site της Olympic βρίσκεις χαμηλότερη τιμή, κλείσε από εκεί και δήλωσε τον κωδικό της M&B, όπως θα έκανες και με την Aegean. Τα μίλια τα παίρνεις και από τις 2, δες και εδώ.

(1 link έβαλα, άλλα 5 μου γέννησε αυτό...) :haha:

Last edited:

babouridis

Member
Η εταιρείες είναι για εσένα ουσιαστικά ίδιες, απλά έχουν μοιράσει την πίτα των δρομολογίων. Έχεις υπόψη κάποιο ζευγάρι αφετηρία - προορισμό που να εκτελείται ξεχωριστά (παράλληλα) και με τις 2 εταιρείες; Το "Aegean που εκτελείται με Olympic" δεν σε πολυενδιαφέρει, με Olympic θα πετάς.

Αν στο site της Olympic βρίσκεις χαμηλότερη τιμή, κλείσε από εκεί και δήλωσε τον κωδικό της M&B, όπως θα έκανες και με την Aegean. Τα μίλια τα παίρνεις και από τις 2, δες και εδώ.

(1 link έβαλα, άλλα 5 μου γέννησε αυτό...) :haha:
Όχι δεν έχει κάποιο προορισμό που να εκτελείται την ίδια ημέρα και με τις 2 εταιρείες. Για Μυτιλήνη παράδειγμα κάποιες ημέρες η πτήση γίνεται με aegean με airbus αλλά τις περισσότερες με atr72. Τις ημέρες που είναι με atr72 δείχνει ως εταιρεία την aegean και γράφει: Plane and crew by Olympic. Για Χίο ή Σάμο πχ που έχει μόνο atr72 δείχνει olympic air.
Υπάρχει περίπτωση να έχουν διαφορετική τιμή στις 2 σελίδες (εταιρείες) για το ίδιο δρομολογιο? Αν μπω στη σελίδα της Olympic air μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς σύνδεσης της σελίδας της aegean που έχω για τον λογαριασμό mimes & bonus (email & κωδικός) ? Δεν εννοώ τον αριθμό m&b. Ευχαριστώ

paefstra

Member
Συγγραφέας
Υπάρχει περίπτωση να έχουν διαφορετική τιμή στις 2 σελίδες (εταιρείες) για το ίδιο δρομολογιο? Αν μπω στη σελίδα της Olympic air μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς σύνδεσης της σελίδας της aegean που έχω για τον λογαριασμό mimes & bonus (email & κωδικός) ? Δεν εννοώ τον αριθμό m&b. Ευχαριστώ
Γιατι δεν μπαινεις να δεις και περιμενεις ενα 12ωρο να σου απαντησουν?,

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Για Μυτιλήνη παράδειγμα κάποιες ημέρες η πτήση γίνεται με aegean με airbus αλλά τις περισσότερες με atr72. Τις ημέρες που είναι με atr72 δείχνει ως εταιρεία την aegean και γράφει: Plane and crew by Olympic. Για Χίο ή Σάμο πχ που έχει μόνο atr72 δείχνει olympic air.
Η Aegean δεν έχει ελικοφόρα και η Ολυμπιακή δεν έχει jet, οπότε φαντάζομαι τα αλλάζουν ανάλογα με τη ζήτηση του δρομολογίου (εικασία κάνω). Πάντως για τις εμβέλειες των ATR δεν γλιτώνεις και τίποτα σημαντικό σε θέμα χρόνου ταξιδιού σε σχέση με αν πήγαινες με jet. Κυρίως για πτήσεις ~1 ώρας που είναι οι εσωτερικού.

Αν μπω στη σελίδα της Olympic air μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς σύνδεσης της σελίδας της aegean που έχω για τον λογαριασμό mimes & bonus (email & κωδικός) ? Δεν εννοώ τον αριθμό m&b.
Αυτό δεν το γνωρίζω, φαντάζομαι ναι. Τελευταία φορά πέταξα με Ολυμπιακή πριν 1,5 χρόνο λίγο μετά απλά μπήκα στο λογαριασμό της M&B για να κάνω αίτηση για τα μίλια. Από την Ολυμπιακή απλά είχα κλείσει το εισιτήριο, δεν είχα κάνει κανένα login.

babouridis

Member
Γιατι δεν μπαινεις να δεις και περιμενεις ενα 12ωρο να σου απαντησουν?,
Μήπως γιατί παίζει αν ψάχνω στις σελίδες τους απευθείας οι αλγόριθμοι να βλέπουν το ενδιαφέρον και μετά να μου ανεβάσουν τιμή?
Τις ημέρες που έχει δρομολόγιο με atr τα εισιτήρια είναι γενικά πιο ακριβά.

PanosZ

New Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
-
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μια ερώτηση!! Οταν προσπαθώ να κλείσω εισιτήρια με μίλια από Aegean μου βγάζει διαθέσιμη μια πτήση και μετά από 1 ώρα δεν τη δείχνει. μετά από μία μέρα κ πάλι μπορεί να τη δείχνει. Υπάρχει κάποιο tip ή με το που τη βρω την κλείνω κατευθείαν; Για Κίνα ψάχνω. Ευχαριστώ

George V

Member
Μια ερώτηση!! Οταν προσπαθώ να κλείσω εισιτήρια με μίλια από Aegean μου βγάζει διαθέσιμη μια πτήση και μετά από 1 ώρα δεν τη δείχνει. μετά από μία μέρα κ πάλι μπορεί να τη δείχνει. Υπάρχει κάποιο tip ή με το που τη βρω την κλείνω κατευθείαν; Για Κίνα ψάχνω. Ευχαριστώ
Αν προχωρησεις και φτασεις μεχρι λιγο πριν την κρατηση, η θεση "δεσμεύεται" βγες και δοκιμασε ξανα μετα απο κανα 20λεπτο

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Μήπως γιατί παίζει αν ψάχνω στις σελίδες τους απευθείας οι αλγόριθμοι να βλέπουν το ενδιαφέρον και μετά να μου ανεβάσουν τιμή?
Μα πόσες φορές να κάνεις αναζήτηση; Μια φορά να δεις τι πτήσεις έχει (δεν χρειάζεται καν να κάνεις αναζήτηση για αυτό), μια για να το κουβεντιάσεις με τους συνταξιδιώτες και μια για να κλείσεις. Μπαμ μπαμ... ;)

Τις ημέρες που έχει δρομολόγιο με atr τα εισιτήρια είναι γενικά πιο ακριβά.
Δεν έχω καταλήξει σε τέτοιο συμπέρασμα. Ισχύει όντως αυτό; Πτήσεις εσωτερικού είναι, πόση διαφορά να έχουν πια; :rolleyes-80:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom