Αίγυπτος Ερωτήσεις για layover στο Κάιρο

Dara

Member
Καλησπέρα σας, θα ήθελα για άλλη μια φορά την πολύτιμη βοήθειά σας σχετικά με ένα 9ωρο layover (14:00-23:55) στο αεροδρόμιο το Καΐρου.

1. Αξίζει κατα την γνωμη σας να βγώ για μια βόλτα αυτές τις 9 ώρες ? Αν ναι, τι θα προτείνατε να επισκευθω? Προλαβαίνω πυραμίδες?
2. Χρειάζεται κάποια βίζα για τόσο σύντομη έξοδο?
3 Θα χρειαστεί να παραλάβω βαλίτσες αν βγώ ή μπορώ να τις αφήσω να συνεχίσουν για τον τελικό προορισμό ?
4. Τι θα κόστιζε η μεταφορά απο κ προς το αεροδρόμιο κ ποιό τρόπο θα προτείνατε ? (είμαστε 6 άτομα)
5. Υπάρχει καποια δωρεάν παροχή ξενοδοχείου απο Egyptair αν αποφασίσω να μη βγώ?

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Μόλις επέστρεψα από ταξίδι εκεί. Οι 9 ώρες είναι αρκετές αλλά....θέλει οπωσδήποτε βίζα, και οι διαδικασίες τους είναι χρονοβόρες.
Η απόσταση από τις πυραμίδες είναι σχεδόν 50 λεπτά με κανονικές συνθήκες, όμως τα μποτιλιαρίσματα της πόλης είναι πολλές φορές επικά.
Οι βαλίτσες σίγουρα θα πάνε στον τελικό προορισμό εκτός αν αλλάζετε εταιρεία;
Για δωρεάν παροχές δεν έχω ιδέα και πολύ αμφιβάλλω μια και μιλάμε για ένα παλιό αεροδρόμιο με δυσκίνητες υπηρεσίες.
Αν θέλετε οπωσδήποτε να βγείτε, μιλήστε με ένα τοπικό γραφείο να σας περιμένει ένα βανάκι κ να σας κάνει ένα σύντομο τουρ.
Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να είστε πίσω τουλάχιστον ένα τρίωρο πριν την πτήση σας.

Dara

Member
Οι πιέσεις απο το γκρούπ -ειμαστε 6- ήταν πολλές οπότε θα βγούμε!

@evaT μιας και τα έχεις πρόσφατα, τι πιστεύεις οτι μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις 9 ώρες? (συμπεριλαμβανομένων των πυραμίδων)
Θα ήθελα να ξέρεις οτι αυτή η 9ώρη ανταπόκριση είναι για τελικό προορισμό Ιαπωνία την οποία εχω ξεπατικωσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ απο τη δική σου ταξιδιωτική ιστορία. :cool: Κάτι σα προσωπική ξεναγός ενα πράμα!

Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συμβουλη κ απο ολα τα υπολοιπα μελη. Ευχαριστω!

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Οι πιέσεις απο το γκρούπ -ειμαστε 6- ήταν πολλές οπότε θα βγούμε!

@evaT μιας και τα έχεις πρόσφατα, τι πιστεύεις οτι μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις 9 ώρες? (συμπεριλαμβανομένων των πυραμίδων)
Θα ήθελα να ξέρεις οτι αυτή η 9ώρη ανταπόκριση είναι για τελικό προορισμό Ιαπωνία την οποία εχω ξεπατικωσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ απο τη δική σου ταξιδιωτική ιστορία. :cool: Κάτι σα προσωπική ξεναγός ενα πράμα!

Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συμβουλη κ απο ολα τα υπολοιπα μελη. Ευχαριστω!

Ωωωω σ ευχαριστώ πολύ! Δε νομίζω ότι προλαβαίνετε κάτι περισσότερο από πυραμίδες κ Γκίζα. Με ξενάγηση εννοείται. Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου στείλω λινκ από γραφείο για να κάνεις επαφή για βανάκι κλπ. Ιαπωνία σούπερ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom