Δύο φορές που χρειάστηκε πάντως στα πλαίσια ξηλώματος ταξιδιού λόγω απαγορεύσεων, δε περίμενα πάνω από 10 λεπτά και ήταν πολύ εξυπηρετικοί.Πήρα μόλις και τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης και περίμενα στην αναμονή 1 ώρα και 1 λεπτό.
Δεν έχω άλλη εμπειρία, εκτός από 5 χρόνια πριν που χρειαζόμουν την απόδειξη πληρωμής του εισιτηρίου και τους είχα στείλει 3 φορές email που δεν είχαν απαντήσει. Την 4η φορά αποφάσισα να βρίσω και τους έστειλα ... φαξ και έλαβα την απόδειξη στο email μου μέσα σε μισή ώρα!Δύο φορές που χρειάστηκε πάντως στα πλαίσια ξηλώματος ταξιδιού λόγω απαγορεύσεων, δε περίμενα πάνω από 10 λεπτά και ήταν πολύ εξυπηρετικοί.
Προφανώς αυξήθηκαν πολύ οι απαιτήσεις αλλά όχι -ανάλογα- η υποστήριξη. Για να δούμε.
@xanthi3 Τα χειρότερα γράφουν για αυτή την εταιρεία στο tripadvisor ...Έχω ταξιδέψει και εγώ οικογενειακά με τη sky λόγω απευθείας πτήσης προς Λέσβο από Ρόδο. Την τελευταία φορά ειλικρινά με έφεραν στα όρια μου. Είχα αγοράσει θέσεις καθώς ταξίδευα με 3 παιδιά και ήθελα να είμαστε όλοι κοντά. Κατά την παράδοση των αποσκευών μου έδωσαν σκόρπιες θέσεις! Ζήτησα τις θέσεις που είχα αγοράσει και μου είπαν ότι είναι γεμάτοι και δε γίνεται! Και τότε γιατί τις αγόρασα; Ζήτησα την προϊσταμένη, η οποία στη συνέχεια φώναξε και έναν άλλο, με στυλακι και οι δύο ότι δε γίνεται να μου δώσουν θέσεις κοντά! Τελικά, απαιτησα αυτό που δικαιουμουν και βρέθηκαν οι θέσεις!
Δεν έχω διαβάσει τις κριτικές τους. Επιλέγω τις πτήσεις αυτές γιατί γενικά με βολεύουν σε συνδυασμό με το κόστος. Δεν μου είχαν τύχει άλλες φορές δυσάρεστες εμπειρίες..@xanthi3 Τα χειρότερα γράφουν για αυτή την εταιρεία στο tripadvisor ...