Αν μπεις στο site της skyexpress (αλήθεια δεν έχει εφαρμογή?) Θα δεις για 27 Αυγούστου 3 απευθείας δρομολογια χωρίς διαθεσιμότητα θέσεωνΔεν βρίσκω καν να υπάρχουν 3 δρομολόγια της Skyexpress Αστυπάλαια Αθήνα στις 27/8. Μέσω Κω και Ρόδου βλέπω και βλέπω να έχει θέσεις, αν και ακριβές
Μην ζητάμε και εφαρμογή..Πολλά θέλουμε...Εδώ έχει ελάχιστη τηλ.υποστήριξη....Αν μπεις στο site της skyexpress (αλήθεια δεν έχει εφαρμογή?) Θα δεις για 27 Αυγούστου 3 απευθείας δρομολογια χωρίς διαθεσιμότητα θέσεων
Είναι απαράδεκτο το τηλεφωνικό κέντρο. 3 φορές επικοινώνησα μαζί τους μια απάθεια....μου έλεγε να ψάξω μόνος μου στο site για εναλλακτικές λύσεις....Μην ζητάμε και εφαρμογή..Πολλά θέλουμε...Εδώ έχει ελάχιστη τηλ.υποστήριξη....
Αν τελειωσαν τα εισιτηρια, τι ακριβως μπορει να κανει ενας τηλεφωνητης? Δεν μπορει να βαλει κι αλλη πτηση.Είναι απαράδεκτο το τηλεφωνικό κέντρο. 3 φορές επικοινώνησα μαζί τους μια απάθεια....μου έλεγε να ψάξω μόνος μου στο site για εναλλακτικές λύσεις....
Δε νομίζω ότι οι τα σχόλια πηγαίνουν προς εσένα αλλά προς την εταιρεία.Σε γεμάτη πτήση Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, κατά τη περίοδο του Πάσχα, βάλανε δύο άτομα....στο πιλοτήριο!