Μαλδίβες Ερωτευμένος με τις Μαλδίβες!❤️

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
Γεια σας!
Κοντεύουν 2 χρόνια.. Απο τότε που πήγα στις μαγευτικές Μαλδίβες! Ήταν πρωταπριλιά του 2013... Σαν ψέμα!!! Εχω δει ότι έχει γραφτεί ιστορία για το νησάκι που είχα πάει κι εγώ για το sun island... Όποτε δεν θα γράψω κάτι άλλο γιατι δυστυχώς δεν κάναμε κάτι άλλο μείναμε μόνο στο νησάκι ούτε μια εκδρομή... Αλλά τωρα 2 χρόνια μετά ξανά πηγαίνω στον παράδεισο!! Σε ένα μήνα και 8 μέρες ταξιδεύω πάλι για Μαλδίβες, στις λευκές αμμουδιές, στα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, στους φοίνικες και στις καρυδες... Στα τροπικά ψάρια, στους καρχαρίες και στα σαλάχια... Όλη η έννοια των εξωτικών διακοπών. Η αλήθεια ειναι πως την περασμένη φορά επειδή μας πήγε πολυ ακριβά το ταξίδι περιοριστικαμε λιγο, το είχαμε κλείσει μέσω πρακτορείου. Αλλά τωρα την είδα αλλιώς...!!!! Τέρμα στα ταξιδιωτικά ακόμα κ στα τόσο μακρινά! Έκλεισα με καταρ μέσω ντοχα 460€ με επιστροφή το άτομο και το ξενοδοχείο 400€ το δίκλινο για 6 διανυκτερεύσεις με πρωινό. Δλδ σύνολο για 2 άτομα μας βγήκε λιγότερα απο όσο είχε πληρώσει το ένα άτομο την προηγούμενη φορά. Οκ δεν θα μείνουμε σε τόσο χλιδα ξενοδοχείο και ούτε τόσο εξωτικό νησάκι, αλλά θα ειμαι στις Μαλδίβες!!❤ Φτάνουμε στο αεροδρόμιο των Μαλδίβων γύρο στις 7:30 το πρωί, παίρνουμε το καραβάκι με 1 δολάριο για το Μάλε και μετά με αλλά δυο δολάρια παίρνουμε καραβακι για το maafushi island! Εχω ενημερωθεί πλήρως για τις εκδρομές που γίνονται και σίγουρα θα βρω και άλλες οταν φτάσω εκεί! Δεν εχω βγάλει το τελικό μου προγράμμα ακομα αλλά σίγουρα τις 5 απο τις 6 μέρες σκέφτομαι να γυρίσω τα πιο εξωτικά και μαγευτικά νησάκια εκεί τριγύρω! Οι εκδρομές στοιχίζουν απο 30 δολάρια μέχρι 150-180 αναλόγως το νησάκι που θες να επισκεφτείς! Εγώ αυτο που θελω ειναι να γνωρίσω πολλα νησάκια... Καλα όχι και τα 1000... Αλλά καμία 10αρια καλα ειναι! Θα σας γράφω αναλυτικά το προγραμμα μου! Η θα σας το πω μόλις γυρίσω. Υπομονή 1 μήνα κ 8 μέρες για την ακρίβεια! Το maafushi island ειναι μια οικονομική λύση για κάποιον που θέλει να πάει ένα εξωτικό ταξίδι και να μην του φύγουν πολλα χρήματα! το αρνητικό ειναι ότι καραβάκι δημόσιο δεν έχει κάθε παρασκευη και το ταχύπλοο που κάνει 30 λεπτά, κοστίζει γύρο στα 150-200 δολάρια για 2 άτομα, βέβαια όσο πιο πολλα άτομα τόσο λιγότερο σας βγαινει! Για να φύγουμε επειδή η πτήση μας ειναι πρωί γύρο στις 9 θα πρέπει να πάρουμε ταχύπλοο, μαζί με αλλά άτομα βγαίνει 35-40 δολάρια στο άτομο. Ελπίζω να πάνε όλα καλα και να μοιραστώ την εμπειρία μου σύντομα μαζί σας!!
 
Last edited:

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.815
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
για γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες.
 

Spy_I

Member
Μηνύματα
67
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Ανυπομονώ για την συνέχεια.. Οι Μαλδίβες είναι το ταξίδι όνειρο που θα κάνω σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή μου.. Έστω και γαμήλιο.. Ότι λεπτομέρειες μας δώσεις βοηθάνε πάρα πολύ!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.473
Likes
7.936
Με το καλο! Τα νησια ειναι ειτε ξενοδοχεια ειτε νησια που κατοικουν ντοπιοι. Στα μεν πρωτα οι παραλιες ειναι οι σουπερ αλλα για να τα επισκεφθεις πρεπει να πας μεσω οργανωμενων εκδρομων ειτε να εχεις παρει αδεια απο το ξενοδοχειο (την οποια και δεν δινουν ευκολα για να μην διαταρασουν την ησυχια των φιλοξενουμενων τους). Τα νησια οπου κατοικουν οι ντοπιοι ειναι αρκετα αφημενα στην μοιρα τους, δηλ. καμια σχεση με το εξωτικο που φανταζομαστε περι Μαλδιβων και νομιζω οτι το να πας σε 1-2 ειναι υπεραρκετα, οχι 10.
 

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
Επειδή δεν ήθελα να ξοδέψω τόσα χρήματα οσο την προηγούμενη φορά για εισιτήρια κ ξενοδοχείο αποφάσισα να μείνω σε ένα νησάκι όπου μένουν ντόπιοι δεν ειναι τόσο μικρό ίσως κ τόσο εξωτικό όσο τα άλλα... Αλλά εχω βασιστεί στις εκδρομές στα τριγύρω νησάκια!! Εχω ψάξει πολλές πληροφορίες και κριτικές και ελπίζω να μην απογοητευτώ! Το ξενοδοχείο έχει 9 στα 10 κριτική στο booking, αν και θα έδινα λίγα παραπάνω χρήματα για 2 ξενοδοχεία που μου αρεσανε πολυ αλλά δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στα δίκλινα... αλλά θα βουλευτω κ σε αυτο! Πραγματικα δεν ξέρω ακομα ποια νησάκια να επισκεφτώ!! Πολλα ξενοδοχεία οργανώνουν εκδρομές αλλά βρήκα και αυτο icomtours.com το τουριστικό γραφείο στο νησάκι που οργανώνει υπέροχες εκδρομές..!! Βασικά για ότι θελω να βρω και να κοιτάξω ψάχνω και στο tripadvisor.com με έχει βοηθήσει πολυ και για κριτικές και φωτογραφίες!
Τα εισιτήρια τα έκλεισα απο Ρώμη για Μαλδίβες μέσω Ντόχα! Όχι για να μου βγούνε πιο οικονομικά αλλά επειδή σπουδάζει εκεί ένας φίλος μου κ θα πάω καμία βδομάδα νωρίτερα κ θα φύγουμε μαζί! Κ απο Ελλάδα εκεί γύρο 480, 500€ μπορείς να βρεις! Κοιτάω πολυ συχνα το skyscanner για να συγκρίνω τιμές κ να βρω τις οικονομικότερες πτήσεις απο οπουδήποτε για οπουδήποτε και μπαίνω σε πολλούς πειρασμούς!!!!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.599
Likes
12.420
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το θέμα μεταφέρθηκε και εδώ μπορείτε να συζητάτε λεπτομέρειες για το ταξίδι.
@makeup.elias Όταν με το καλό γυρίσεις από το σίγουρα ωραίο ταξίδι σου άρχισε να μας γράφεις την ιστορία σου σε καινούργιο θέμα :)
 

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
Το θέμα μεταφέρθηκε και εδώ μπορείτε να συζητάτε λεπτομέρειες για το ταξίδι.
@makeup.elias Όταν με το καλό γυρίσεις από το σίγουρα ωραίο ταξίδι σου άρχισε να μας γράφεις την ιστορία σου σε καινούργιο θέμα :)
Ευχαριστώ πολυ!!! Μόλις επιστρέψω θα γράψω αναλυτικά ένα καινούριο θέμα!!
 

Desraf

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Χαιρετε!! Θα ηθελα να ρωτησω γνωμες για το Kuramathi ? Σε συγκριση με sheraton full moon η Centara Rasfusi ?
Ευχαριστω!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.770
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom